Fluturasi de martie-aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefyapost asta se intampla la spital sau la clinici particulare?? ca si aici la spital nu te baga prea mult in seama,dar la clinici cum te doare ceva cum te duci si plangi. ...tare mult mi-ar place sa nasc in apa,dar aici din cate am auzit nu au clinici specializate....am sa ma interesez mai mult..dar si daca au si aflu pretul cred ca pic,o nastere normala e 3000 de euro,nici nu vreau sa imi imaginez cat costa in apa...si in tara e 1000 de euro....asta e..daca am vrut stainatatiuriasa imi trebui cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 8+ |
Aici nu exista sistem privat.
Deci totul se intampla in spitalele de stat. Si da, nu platesti absolut nimic, nici analize, nici ecograf, nimic.
Sincer, preferam s aplatesc la privat si sa fie altfel urmarita sarcina.
Mamica fluturasului Andrei si 10+
roxy_s spune:
bb_yasmi te asteptam maine cu vestile de la eco. o sa ai ce vedea maine
dorinut asa este. si intra tot in banii aia.
noi si la maternitate avem conditii bune. sunt si cateva rezerve si in unele camere poti sta si cu bebele.
S-a intamplat minunea mult asteptata9+
antguess spune:
Multumesc pt urare roxy, la fel si tie
sa stii ca m-am mai linstit acum ca am citit postarile voastre...voi pareti tare relaxate:)
eu nu am nici un simptom de sarcina..ma simt bine...doar un pic cam obosita.....la voi cand au inceput greturile ??? ( nu ca mi-ar fi dor, dar sa ma pregatesc psihic:)))
Mami lui Dani 7 ani si jumatate si 4+
Mamica mandra a lui Dani si cu bebe in burtica
roxy_s spune:
fetelor eu zic ca puteti bea si o gura de bere, si de vin si ce mai vreti. eu asa zic, este mai bine sa gusti din toate chiar daca se zice ca aia n-ai voie , aia n-ai voie decat sa stai cu pofta-n gat. este foarte rau sa stai cu pofta-n gat.
happiness ce faci? tot ti-e rau?
bb_yasmi spune:
roxy la maternitatea unde am nascut eu stateai tot timpul cu bb in camera . si sunt si rezerve dar cum la nasterea nat nu stii exact cand nasti numai daca mai "prinzi" rezerve libere. dar mie mi-a prins ffff bine ca am stat in camera de 4 , chiar m-au ajutat mamicile din salon.
mamica fericita de 2+ si 9+
Happiness_4_us spune:
Eu am ales Euroclinic din mai multe considerente, si in special ptr ca nimeni nu te ia in evidenta si te ajuta sa nasti, cand deja esti in sapt 30 de sarcina, asta ptr ca nu ai cotizat pana atunci la el la cabinet, ecografii ,analize etc.
Prima nastere a fost floare la ureche, tot epidurala sa traiasca, am fost 2 ore in travaliu dureros, pe urma inca 4 cu epidurala si bashti a prins aripi fluturasul.
Ce a urmat dupa, a fost inmiit de greu, si asta referitor la cele maxim 24 de ore de spitalizare de dupa nastere. La noi au fost mai exact 16.
Si da, fiecare are motivele lui pentru care alege sa nasca unde alege sa nasca.
Mamica fluturasului Andrei si 10+
anamira spune:
Seara buna fetelor!
Am intrat si eu pe contul de picasa si am adaugat cateva poze. Mentionez ca toate sunteti superbe si o sa fiti niste super mamici Ca tot veni vb de papica si bauturi care taie greata eu azi mi-am facut in blender un suc natural de afine cu lamaie. Sper ca nu sunt interzise in sarcina ca tare bine mi-a picat. De papa bag la greu salata de rosii cu castraveti, ou fiert, branzica slaba de vaci si iaurt (optional) Poate la unele li se pare ciudata combinatia dar eu ma topesc dupa ea
Vas am vazut filmuletul cu saritura din avion. Super tare! Ai sange nu gluma
_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 4+
roxy_s spune:
anamira ti-am vazut pozele.
foarte frumoasa miresica ai fost
si ce subtirica esti si tu
numai mamici frumoase avem aici.
bb_yasmi spune:
happy...4 ore de travaliu cu epidurala???? oricum alea au fost cele mai usoare, nu? eu nu cred ca am mai stat jumatate de ora dupa ce mi-a facut epidurala si am tras cu travaliul ci contractiile vreo 1-2 ore inainte....doamne ca daca nu era epidurala ma aruncam pe geam cred.... ce greu a fost alea 1-2 ore....si am inteles ca alea sunt pistol cu apa, greul dupa aia incepe....
daca ar fi sa dau 2000 de euro ..pe epidurala asta as fi in stare sa dau...
mamica fericita de 2+ si 9+
roxy_s spune:
bb_yasmi este mult mai bine sa ai pe cineva cu tine in salon, sa nu stai singura. si eu tot asa as vrea.
anamira sa-ti fie de bine. bine ca poti manca.