Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Ana eu zic sa te directionezi si tu spre un medic din spital! O sa vezi ca e mai comfortabil sa stii ca atunci cand te "apuca" stii exact unde si la cine te duci!

Cristina 30+

Da o sa ma duc,dar nu stiu inca care maternitate e mai buna(avem doua).Eu m-as duce la aia unde iti lasa bb cu tine in camera tot timpul.!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Habar n-am cum e la voi! dar mi se pare ok sa stai cu bebe in salon! La noi numai dupa ceza ti-l aduc doar la san in prima zi si apoi il lasa cu tine de a doua zi! Si e normal, avand in vedere ca tu nu te poti ocupa de el, nu te poti urni din pat!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

de ar raspunde si la telefon....

m-a sunat dl sot si a zis ca imi ia ceiut! si am niste arsuri urate....

merci CHiCHI pt sfat!

simona cu 31+

Mergi la inceput

Simona om vedea noi dupa cum o sa fie din nou la epilat, banuiesc ca groaznic, dar cel putin acu'...e ok!

Cristina 30+

Mergi la inceput

merci,Elena!
sper sa nu mai avem probleme de genul asta!! nu le suport psihic!

simona cu 31+

Mergi la inceput

Cristina, sper ca dupa ce ne vor veni flacaii pe lume, sa mai prindem ceva timp si pt noi...

a venit ceiutul!!

simona cu [baiete] 31+

Mergi la inceput

Ma duc si eu la tembelizor, poate gasesc ceva dragut! Sper sa dorm bine dupa agitatia de azi!
Noapte buna si somnici usori!

Cristina 30+

Mergi la inceput

somn usor, burticutze! ma bag la o cura de ceai...
va si sa visati frumos!

simona si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Noapte buna si de la noi!! la burtici!!!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Noapte buna burtici!

Maine dimineata ma duc la dr mea, cea cu care n-o sa nasc... , pentru a afla rezultatele la niste analize si ca sa-mi dea trimiterea pt morfologia de trim III ... Abia astept...

Va pup pe toate...

Elena burtica de 29+ cu... fata... baiat... fata... baiat... uff... nici noi nu mai stim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata! Ma tot invart pe aici, crezand ca o sa para vreo burtica matinala care sa ne pregateasca micul dejun ... dar, am senzatia ca astazi nu am scapare, asa ca iata oferta mea: lapte, ceai de fructe de padure, cafea, suc de portocale, sandvisuri cu cascaval si branzica, banane, mere, kiwi. Pofta buna!!!

M-am trezit cu o oarecare stare de nervi, justificata poate de programul pe care mi l-am propus pentru acest week-end (la noi azi e prima zi de week-end): trebuie sa invat pentru exasmenul la limba araba pe care il voi avea sambata. Dar nu am cheeeeeeeeeef!

In rest, ma sacaie durerea aia surda de sub sanul drept...

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

34+

Mergi la inceput