Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

O intrebare catre mamicile cu experienta: ce fel de termometru sa cumpar pt bebe? cel pt ureche sau cel pt subrat/fundulet?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata si de la noi! Ce bine c-am venit cand e gata micul dejun! Multumim Buburuzule!
Azi se anunta zi plina, cam plina pe gustul meu, mai intai mutat diverse prin casa si eliberat o biblioteca, apoi cumparaturi pt spital, apoi la dr (yuck), apoi in vizita la niste colegi ai sotului ( pretty boring)! Oi face eu fata cumva, sper sa-mi dea lumea sa mananc bine pe unde ma duc!
Sa aveti o zi frumoasa tare!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!
BUBURUZO multumim pt micul dejun!!
CHICHI bafta la dr! poate scapi de calul balan,uff!!
Zi buna la toate burticile!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna dimineata!!
BUBURUZO multumim pt micul dejun!!
CHICHI bafta la dr! poate scapi de calul balan,uff!!
Zi buna la toate burticile!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Anutso nu crez ca scap! Ma duc special pt asa ceva ca sarcina asta in afara de recoltat o data culturi din col si pap, ioc! Si sa vada eco! uff

Cristina 30+

Mergi la inceput

Sunt in sapt 35 de sarcina si pana acum nu "am calarit" niciodata. Ciudat, nu?

34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Sunt in sapt 35 de sarcina si pana acum nu "am calarit" niciodata. Ciudat, nu?

34+

Nu e ciudat! asa e afara! Nu te urca pe masa decat daca ai vreo problema, ai contractii sau daca se vede la eco ceva suspect cu colul! In rest, daca la eco toate sunt ok, nu prea sunt motive! In Romania, am intalnit si persoane care erau nemultumite la medic ca doar se uita pe analize si ecografii si nu sunt urcate pe masa! O sa te urce stai linistita, nu scapi!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Dap, asa mi-a explicat si dr.

Am intrebat-o pe dr. daca ma va testa pt candida si alte magarii asemanatoare care ar putea fi transmise catre bebe pe parcursul unei nasteri naturale si mi-a raspuns ca ea nu recomanda in mod uzual astefl de teste, dar daca eu vreau... Deci aici totul este f relaxat, iar eu suunt probabil privita ca o "freak".

Sunt si eu curioasa cum imi e colul: lung, scurt, verde, roz... Daaaaaaaar, nu am sa insist cu calaritul daca nu zice dr, ca doar nu-i nicio placere.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Buna dimineata, burtici!

Buburuzo, multumim de mic dejun. Dau si eu niste Danish Butter Cookies cu lapte.

Chichi, bafta la doctor.

Cat despre calul balan, nici eu nu am fost urcata deloc de cand sunt insarcinata pe el... Da' eu tind sa am incredere in doctorii de aici, ca stiu ei mai bine ca mine.

Nike, sper ca esti Ok, si ca bebe va sta la caldurica inca putin.

Fetele, eu am facut o analiza de urina marti si mi-a iesit proteine +1 in urina... A mai avut careva?

Sabina, 32+ cu Nicklas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Neata gagici cu burtici!
Ana buna dimineata!Crede-ma ca nici eu nu stiu cu cine o sa nasc, cu cine prind de garda.Asa se procedeaza aici.Sincer nici nu-mi fac griji.Lasa ca bine a fi.
Buburuzo multumim pentru micul dejun, m-am saturat cu o cana de ceai si cateva feliute de cozonac cu mac.Iti recomand termometrul clasic dar cu varful flexibil (pt fundulet).Cele pentru ureche/tample cica de mai incolo de la cativa anisori.
Chichita azi "pe cal".Vai imi contract toti muschii numai cand ma gandesc.Nu suport sa ma piscaleasca acolo.Noroc ca doar la inceputul sarcinii m-a controlat odata sa vada colul si pt secretii si am scapat.Faci si eco azi? Bafta multa.

32+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Loredana, merci pt sfat!!! habar nu aveam ca exista termometru cu varf flexibil... Bine ca mi-ai spus... m-as fi repezit la unul pt ureche!

34+

Mergi la inceput