Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Botosel bluze dragute sunt peste tot, nu neaparat de gravi! Eu de la kiabi am vreo 2 si una de la c&a, foarte largi si dragute.

Elena si eu sunt de aceeasi parere Vorbeste cu dr ta si roag-o frumos sa-ti recomande o colega sau un coleg care sa se ocupe de tine! Te duci frumusel, arati tot ce-ai facut pana acum, o sa-ti mai dea de facut in continuare ce considera si aia e!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Botosel bluze dragute sunt peste tot, nu neaparat de gravi! Eu de la kiabi am vreo 2 si una de la c&a, foarte largi si dragute.
Elena si eu sunt de aceeasi parere Vorbeste cu dr ta si roag-o frumos sa-ti recomande o colega sau un coleg care sa se ocupe de tine! Te duci frumusel, arati tot ce-ai facut pana acum, o sa-ti mai dea de facut in continuare ce considera si aia e!
Cristina 30+

pai nici nu mi-am cautat de gravi. Dar parca aratam ca un sac in ceea ce am probat
Acum mai am si pretentii sa arat bine,deh...
Voi merge si eu la kiabi,sa vad ce au pe acolo

Ai avut curaj sa te faci cu lama...
Mie fetele la care merg la cosmetica de fiecare data cand merg imi spun ca,pe cat posibil,sa ma abtin sa bag lama, ca imi va fi mai bine...
dar dupa ce va fi si bb, oare cine o sa mai aiba timp sa ajunga pana la cosmetica?

Valentina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

SIMONA multumesc!!Intotdeauna cand mananc ceva bun ma gandesc si la voi burtici!!
ELENA nici eu nu am un dr cu care sa nasc,ca dr mea lucra doar la centrul medical unde m-am dus de la inceputul sarcinii ca era aproape de casa. Am aproape 30s,si eu nu m-am hotarat cu cine si unde nasc!. Nici nu stiu de unde sa incep! cred ca o sa-i zic la dr mea sa ma trimita ea la un dr bun,sa vedem ce zice!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Citat:

Cristina 30+

pai nici nu mi-am cautat de gravi. Dar parca aratam ca un sac in ceea ce am probat
Acum mai am si pretentii sa arat bine,deh...
Voi merge si eu la kiabi,sa vad ce au pe acolo

Ai avut curaj sa te faci cu lama...
Mie fetele la care merg la cosmetica de fiecare data cand merg imi spun ca,pe cat posibil,sa ma abtin sa bag lama, ca imi va fi mai bine...
dar dupa ce va fi si bb, oare cine o sa mai aiba timp sa ajunga pana la cosmetica?

Valentina 29+

pai sa stii ca unele nu te fac chiar sac, sunt ceva mai stranse pana sub sani, daca ai ceva talie e super!
Cu epilatul...eu n-am mai suportat ceara sau epilatorul de la varste mici de sarcina, si cand ma fac cu crema (dar parca arde, irita, e ciudat) cand cu lama. Stiu ca voi suferi dupa dar ce sa fac?

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

fetelor am o problema!
sunt deranjata la stomac de azi dimineata de cand m-am trezit! abia daca am pus ceva in gura azi... pastile nu vreau sa iau(plus ca nu stiu daca am voie), iar ceai de menta nu mai am. astept sa iasa sotul de la munca si sa ii zic sa imi aduca. n-ar fi o problema,daca nu m-ar durea si stomacul...
of,ce zi am avut azi...

va pe toate!

simona cu 31+

Mergi la inceput

Ana eu zic sa te directionezi si tu spre un medic din spital! O sa vezi ca e mai comfortabil sa stii ca atunci cand te "apuca" stii exact unde si la cine te duci!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

cat despre coafatul "motzatei"... ieri mi-am luat inima in dinti si aparatul de ras in mana si am trecut la treaba.
si vorba lui CHICHI: toate par la locul lor;
parca era intuneric si nu puteam vedea ce fac. am bajbait ceva timp,dar am reusit marea defrisare!

simona cu 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

ana ma bucur ca nu sunt singura.... dar sper sa ne rezolvam repede problema... e mai bine sa stii ca ai pe cine sa te bazezi atunci...
mie dr mea sigur mi l-ar recomanda pe dr care imi face ecografiile... dar nu vreau eu la el... desi il cunosc... pentru ca e la maternitatea cantacuzino... de care nu am auzit de bine...

simona imi pare rau sa aud ca nu te-ai simtit bine azi.. am avut si eu niste probleme grave cu burtik acum vreo luna.... mama mi-a facut atunci o scurta lista cu tot ce pot face (naturist) pentru a scapa de probleme.. poti incerca: paine prajita, orez fiert, branzik proaspata de vacutza, banane, masline, ceai de menta. Sfat (din seria nu face ca mine ): nu le incerca pe toate... ai rabdare sa isi faca efectu... la mine a urmat o saptamana de cosmar dupa aia... in sens invers...

Elena burtica de 29+ cu... fata... baiat... fata... baiat... uff... nici noi nu mai stim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:

Ana eu zic sa te directionezi si tu spre un medic din spital! O sa vezi ca e mai comfortabil sa stii ca atunci cand te "apuca" stii exact unde si la cine te duci!

Cristina 30+

Da o sa ma duc,dar nu stiu inca care maternitate e mai buna(avem doua).Eu m-as duce la aia unde iti lasa bb cu tine in camera tot timpul.!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Simona incearca cu niste orez fiert, poate merge! Ai grija sa nu-ti dea contractii! mai bine suni medicul!

Cristina 30+

Mergi la inceput