BV Cristina! Delfinasi de iulie-august 2010 (171)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna
Am ajuns acasa.
Raul doarme dus, pe mine ma doare capul f tare. Fetele cu cezariana, voi suferiti de dureri de cap? Eu nu mai stiu ce sa fac
Ma duc in pat langa el, ca nu mai pot. De acum voi intra mai des si va voi stresa cu intrebari

Paula, 39+ cu ,
AMR 1 zi
Doamne ajuta!

bun venit acasa

eu cum am nascut aproape de miezul noptii la 23.50 mi-au oferit la maternitate sa mai stau o zi ...dar pur si simplu asa de tare ma durea capul ca l-am sunat pe Marius sa vina si sa ma duca acasa...simteam ca nici aer nu mai am acolo in salon si imi trecea doar daca ma intindeam pe pat

am crezut ca doar mie mi s-a intamplat...am luat 2 pastile de algocalmin in maternitate, dar dupa ce am ajuns acasa de a doua zi au scazut durerile...si 2-3 zile si trec si astea

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

sunt consemnata la patut...puiul meu s-a culcat pe mine...daca vreau sa il pun in patut plange direct, il doare burtica cred

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

si noi tot asa azi...a fugit tata sa ia si Colief ...avem si Espumisan si Infacol ...acum avem toata gama de siropuri anti-colici trebuie sa ii dam de cap cumva

Vygantol a-ti primit in maternitate sa le dati la copii?
Paula nu mai stii cate zile? eu nu mai imi aduc aminte ce a zis neonatoloaga...plus ca in primele zile am uitat complet, am aruncat sticluta intr-un sertar si acolo a ramas

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui Victo

chiar fetelor cu 2 copii vroaim sa va intreb cum va descurcati cu restul trebilor? bine..dc nu gateste sotul..
la mine e cam jale.
pe mine deja ma streseaza chestia asta.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

la inceput si pe mine ma deranja dezastrul din casa ...sunt si putin obsedata decuratenie...dar acum nu ma mai intereseaza, face sotul cat poate si asta e...cand a fost nasa pe la noi i-am zis inainte "sa nu te shochezi, la noi e un dezastru"
...oricum cine are copii stie cum e sa nu ai timp de nimic

Noi 2...si Matei

Si la mine este la fel...dezastru social...abia reusesc sa fac cate o mancare si asta dimineata cand mai prind un somnic al lui Yanis, in schimb...mi-e ciuda ca nu ma mai pot ocupa nici de fete cum ma ocupam inainte...eh...va creste si piticul si ne vom revenii noi la rutina obisnuita...

Mai tii minte ca am visat ca am nascut amandoua odata si inca o fata de pe forum, dar nu stiam care...si se pare ca visul s-a adeverit in final...

Si noi ne luptam cu colicii, cu miorlaieli, scremete, tot tacamul...plus ca sugem foarte des...ca am uneori impresia ca nu se satura, dar o sa vedem peste o saptamana cand mergem la cantar...

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

tin minte cum sa nu ...vezi la momentul ala nu ne gandeam noi ca exact asa va fi...plus ca cine se astepta sa nasti tu exact la termen si eu cu 10 min mai devreme de termen

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010
Eu am luat o www.babycomfort.ro/produse/283-articole-bebelusi/289-perne-speciale---inele-gingivale/780-perna-occipitala--0---4-luni-anti-plagicefalie-dr-m-maidenberg.html" target="_blank">perna speciala si o mai tin si cu fata in sus.

eu am luat asa inainte de a naste, acum ii gasesc utilitatea...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu am 1.65 si 59 kg , am plecat de la 51 bianca, vreau sa dau jos burta plus inca 6 kg

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

maiiii te trag de urechi daca tu vi aici si faci urat pt 6 kg

noi celelalte care avem peste 10 de dat jos ce sa zicem
...cred ca trebuie putina rabdare...am pus kg in 9 luni si nu le putem da jos intr-o singura luna

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

MESAJ de la CRISTINA SERBAN "azi a venit pe lume frumoasa RIANA MARIA, cezariana,3900g,53cm. Suntem bine. Pupam toate burticile, mamicile si delfinasii. Cristina"...
Bine ai venit pe lume delfinasa Riana si pentru mamica recuperare rapida si mult laptic

Iuliana 39+ cu minune Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Uite asa,..s-a dat startul si la delfinasii de august....Daca strumful meu s-ar grabi un pic as putea fi colega de spital cu Cristina....

Iuliana 39+ cu minune Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

FELICITARI CRISTINA!!!

recuperare rapida,laptic mult sa fie bebelina cuminte,sanatoasa si papacioasa

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

felicitari CRISTINA! bun venit bb RIANA!

se apropie un nou val...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello gagici
Multumesc pt complimente in legatura cu bebe
Paula da si eu am observat dureri de cap de cand m-au operat.
Tu ce tip de anestezie ai avut?

In legatura cu personalul din spitale chiar nu mai am cuvinte.Astazi dimineata o dr mi-a spus ca bebe are infectie in corp iar la amiaza sotului ca nu are.Nici nu mai stiu ce sa cred.
Maine cica tre sa ma internez pt o zi ca sa imi repete analizele,luni inainte de externare m-am plans de un miros oribil al lohiilor si mi s-a luat probe,au iesit nasoale iar acum vor sa le repete.
Bebe nu se stie cand il luam acasa,incep sa o iau razna,imi vine sa il iau cu forta de acolo

Legat de laptic,eu ma duc de 3 ori pe zi la el,ii dau la san iar apoi storc la pompa din spital.Cum ajung acasa cum curge garla.Mai rad cu sotu insa ma bucur tare ca am laptic,daca tot nu am putut natural

Slabit:eu cu 5 min inainte de operatie m-am urcat pe cantar,aveam cu 31 kg in plus si tensiune exagerat de mare.Se pare ca intrasem in preeclampsie.Acum am -21 kg ,am avut foarte multa apa in organism,plus bebe,plus placenta etc etc.
Port brau inca de cand m-am trezit din anestezie,numai la dus il dau jos si sincer isi face efectul,burta s-a retras f tare si frumos

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput