BV Cristina! Delfinasi de iulie-august 2010 (171)
Raspunsuri - Pagina 7

nela_didea spune:
 Eladeea sa stii ca de multe ori am senzatia ca ma doare stomacul de imi vine sa ma tarai pe jos. Ai mare dreptate in final cred ca fierea e de vina si radiaza durerea pana in dreptul stomacului. Am sa fac un eco dupa sarcina.
Mycya stii ce pap eu acuma? Porumb fiert in sfarsit.
 Nu ma mai satur, am mancat unul mare si mai vreau unul. 
Sper sa nu aiba efect negativ la fierea mea inca bolnava.
Delfinasul meu e foarte activ astazi, oare l-am deranjat cu ceva sau ii place porumbul?
 36 + cu o 
 de 
 AMR 16 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru  
Mergem inainte cu Doamne Doamne

enik83 spune:
 fetelor sa va intreb si pe voi..
sambata am primit patut..dar are saltea de burete..
sotul zice sa nu ma mai stresez ca asa cum a crescut nepotelul in el..poate creste si al nostru..dar parca nu sunt impacata.. nu stiu ce sa fac
37+ cu o minune de 
poze

ooana spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Victo chiar fetelor cu 2 copii vroaim sa va intreb cum va descurcati cu restul trebilor? bine..dc nu gateste sotul.. la mine e cam jale..mi-e si groaza sa invit fini, nasi..etc..cd praful zace peste tot si dezordine..ufff pe mine deja ma streseaza chestia asta. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)  | 
la inceput si pe mine ma deranja dezastrul din casa
...oricum cine are copii stie cum e sa nu ai timp de nimic

Oana mamica lui Matei
    08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

nela_didea spune:
| citat din mesajul lui enik83 fetelor sa va intreb si pe voi.. sambata am primit patut..dar are saltea de burete.. sotul zice sa nu ma mai stresez ca asa cum a crescut nepotelul in el..poate creste si al nostru..dar parca nu sunt impacata.. nu stiu ce sa fac  37+ cu o minune de ![]() poze  | 
Eu am luat saltea din cocos dar la mijloc e tot burete, nu cred ca-i asa mare problema. O sa vezi pe parcurs si daca nu-ti convine iti cumperi alta ca nu-i foarte scumpa.

36 + cu o 
 de 

Cris2010 spune:
 Salutare delfinariu!
Eladea, o sa incerc si eu nutrinatal dupa ce termina Galaforul. Rodica, eu am adat 26 lei si se gaseste la toate magazinele naturiste, nu la farmacie. O sa mai incerc si cu ceaiul de chimen dupa reteta lui Crissy, combinat cu fructe de padure.
Eu am luat o www.babycomfort.ro/produse/283-articole-bebelusi/289-perne-speciale---inele-gingivale/780-perna-occipitala--0---4-luni-anti-plagicefalie-dr-m-maidenberg.html" target="_blank">perna speciala si o mai tin si cu fata in sus.
De azi suntem pe cont propriu. A plecat mama acasa
. De dimineata pana la 14 am atarnat la sanisor. Si ieri toata ziua la fel. Isi duce manutelela gurita, dar daca o pun la san, adoarme in 10 minute
. Cand o pun in patut se trezeste si o luam de la capat. In disperare de cauza i-am dat o portie de LP, 60ml. Tare mi-e frica sa nu renunte la san daca ii dau supliment, in schimb ia tare greu in greutate. Nu stiu ce sa fac...la pediatra ajungem saptamana viitoare...
Carmen, primele zile de cand am venit de la spital Natali n-a avut scaun trei zile. Am stimulat-o cu un supozitor taiat pe lung in trei bucati. A facut in cateva minute. De atunci avem zile cu kk la fiecare masa si zile cu cate unul-doua scaune.
BTZ, Arissa, Paula, bine ati revenit!!!

BTZ, incredibil ce povestesti tu. La Filantropia unde am nascut eu tot personalul s-a purtat exemplar. Mai erau niste acrituri dupa ce  m-au mutat pe sectie, dar nu le-am bagat in seama.
Sa inteleg ca nici cu cezariana bebe nu e ferit total de traumatisme... Dupa experienta mea cu forcepsul, ma gandeam ca la a doua nastere, daca e sa fie, optez pt cezariana. Mai bine ma chinui eu un pic dupa, dar bebe sa fie bine. Si acum cand te aud pe tine cu crestaturi pe capsor de la brici

...
Cris,
 de Solnushka Natali - 13.07.2010

enik83 spune:
 nela..a mea este toata din burete..
dar sotul imi zice ca exagerez.. nu stiu ce sa fac.. mai intreb in stanga si dreapta si ma decid..
37+ cu o minune de 
poze

beluistef spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
 la inceput si pe mine ma deranja dezastrul din casa ...oricum cine are copii stie cum e sa nu ai timp de nimic ![]() Oana mamica lui Matei      08.07.2010Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip  | 
Si la mine este la fel...dezastru social...abia reusesc sa fac cate o mancare si asta dimineata cand mai prind un somnic al lui Yanis, in schimb...mi-e ciuda ca nu ma mai pot ocupa nici de fete cum ma ocupam inainte...eh...va creste si piticul si ne vom revenii noi la rutina obisnuita...
Mai tii minte ca am visat ca am nascut amandoua odata si inca o fata de pe forum, dar nu stiam care...si se pare ca visul s-a adeverit in final...
Si noi ne luptam cu colicii, cu miorlaieli, scremete, tot tacamul...plus ca sugem foarte des...ca am uneori impresia ca nu se satura, dar o sa vedem peste o saptamana cand mergem la cantar...
Sa aveti o zi cat mai frumoasa....
...nu stiu cand mai intru ca imi ocupa piticul tot timpul, dar va mai citesc printre picaturi...Nasteri usoare in continuare burticilor care au ramas, recuperare rapida si bebei sanatosi tun.
S-a trezit piticot...fuuuuug.
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

nela_didea spune:
| citat din mesajul lui enik83 nela..a mea este toata din burete.. dar sotul imi zice ca exagerez.. nu stiu ce sa fac.. mai intreb in stanga si dreapta si ma decid..  37+ cu o minune de ![]() poze  | 
Pana la urma sotul tau are dreptate ca nici noi n-am crescut in saltele nu stiu de care si in nu stiu ce puf. Doar ca vremurile s-au schimbat si avem mai multe optiuni si fite, bineinteles.
Important e sa fim sanatosi.
 36 + cu o 
 de 

ooana spune:
| citat din mesajul lui crispro Racusor, am 168cm, si 75 kg Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]()  | 
eu tot 168cm si 71 kg

Racusor si eu vreau masaj...dar am inteles ca toxinele intra in lapte, de asta zicea Carmen de sauna pentru eliminarea toxinelor...
Oana mamica lui Matei
    08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

racusor2010 spune:
 eu am 1.65 si 59 kg , am plecat de la 51 
 bianca, vreau sa dau jos burta plus inca 6 kg 

ma gandesc sa ma duc unde merge Ana, la Active Center sa fac masaj sau gimnastica...acolo e si pentru bebei...acolo e special pentru mamici...desi masajul cred ca e de relaxare, nu de slabit 

eu merg pe jos in fiecare zi intre 1 ora jumate si 3 ore, depinde cat ies cu copilul...azi dimineata am mers 4 km 
 a urmarit sotul cu masina distantele 

dar mai astept sa faca macar 2 luni bebe sau dupa botez...
desi o sa fie greu cu transportul...eu nu conduc, sotul lucreaza in capatul celalalt de Bucuresti 

mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010