BV Cristina! Delfinasi de iulie-august 2010 (171)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna mamici si burtici

Vroiam sa intru sa sa corectez ca eu am avut DNP pe 27.07.2010. Conform ultimelor ecografii. Eu nu ma iau dupa menstruatie pt ca a fost un avort.

Asa ca am intrat in saptamana 41 tot 2 in 1. Baietelul meu cred ca asteapta luna lui august

BTZ ti-am admirat delfinasul mai rar asa bebelus frumos din porimele zile, superb, are si cu cine semana

Eladeea ce frumos e Filip si cum doarme el asa dulce si linistit superb.

Rodika pe mine certificatul romanesc m-a costat 150€ si fiica-mea are si certificat portughez pt ca sotul e portughez. Ala nu m-a costat nimic, nici o traducere nimic. Si i-am facut si buletin portughez ca era mai usor de facut pt a putea calatori si nu m-a costat nimic. E impresionant cum alte ambasade ajuta cetatenii si nu ii jecmaneste de bani si cum ambasadele noastre nu stiu ce hartii sa mai inventeze si ce taxe

Pupici la burtici si la delfinasi

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si40+ AMR ? pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

luana la mine 8 luni si am + 8 kg am pus 15.5 in sarcina

nu o sa tin dieta, dar o sa am mare grija la ce pap..o zi am facut asta si s-a vazut putin...cine stie, usor usor poate incap si eu in ceva haine

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Si ca tot ati discutat de certificatele de nastere, care ar fi procedura aici la noi? Iti da ceva de la spital si cu aia mergi la primarie? Ce alte documente mai sunt necesare? Si in cazul in care nasti in alta localitate decat cea de domiciuliu?

Si va pun si un banc sa ne mai binedispunem

Janos si Ana serbau 10 ani de casnicie. La un moment dat se ridica Janos sa tina un toast.
- Ridic acest pahar pentru cei 10 ani de cand traiesc cu nevasta meu!
Ion, prietenul cel mai bun, il corecta:
- A mea, mai! Nevasta mea, asa-i corect!
- Taci, mai Ioane, cu a ta traiesc numai de 2 ani!

36 + cu o de
AMR 16 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna
Am ajuns acasa.
Raul doarme dus, pe mine ma doare capul f tare. Fetele cu cezariana, voi suferiti de dureri de cap? Eu nu mai stiu ce sa fac
Ma duc in pat langa el, ca nu mai pot. De acum voi intra mai des si va voi stresa cu intrebari

Paula, 39+ cu ,
AMR 1 zi
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

sunt consemnata la patut...puiul meu s-a culcat pe mine...daca vreau sa il pun in patut plange direct, il doare burtica cred

asa ca stau cumintica...am o pozitie cam proasta, dar

ma uit la neveste disperate

dar am si dormit putin si am calcat 3 hainute pana la strigatul de lupta

doarme de ceva timp, ca tot agitat a fost si azi noapte, si dimineata, asa ca il las asa pana se trezeste ...acum cred

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

oana, stefania, ici de la Filipone..

adriana, si Filip fornaie rau noaptea si cand papa, dar asta se intampla doar seara/noaptea...ziua n-are nimic..ciudat, nu? desi a trecut o luna,timp in care speram sa scapam de secretiile care se aud, se pare ca tot le avem...muci nu are, ca am incercat si cu batista bebelusului si n-a iesit nimic...

eu ii dau Sinupret, de care zicea racusor...e mai bine deja, dupa numai o zi...asta fluidifica secretiile si il ajuta la respirat...incerca, e bun, secretolitic, e naturist..

crispro, uf, imi pare rau de voi...sanatate multa... sa ia medicamente acum, sa scape repede...

paula, sa-ti treaca durerea repede..ia un paracetamol...e voie...paote te ajuta...

nela, offff...in aceeasi situatie am fost si eu...crize biliare, aparute in ultima luna de sarcina, pe care eu le credeam dureri de stomac... si uite ca se pare ca am o multime de calculi biliari, care mi-au provocat crizele alea urate...sper sa nu ai si tu asa ceva...fa o eco dupa nastere...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Rodika pe mine certificatul romanesc m-a costat 150€ si fiica-mea are si certificat portughez pt ca sotul e portughez. Ala nu m-a costat nimic, nici o traducere nimic. Si i-am facut si buletin portughez ca era mai usor de facut pt a putea calatori si nu m-a costat nimic. E impresionant cum alte ambasade ajuta cetatenii si nu ii jecmaneste de bani si cum ambasadele noastre nu stiu ce hartii sa mai inventeze si ce taxe

certificatul spaniol il avem si noi, cu tot cu apostilia de la Haga, nu ne-a costat nimic si l-au facut pe loc. dar pasaport nu-i putem face spaniol ca noi suntem amandoi romani... si ptr pasaport romanesc e nevoie de certificat romanesc... asa e, in loc sa te ajute, astia te ingroapa in hartii si taxe... pe mine m-au tinut afara la ora 12 in caldura cu Isabela, pe motiv ca e prea multa lume inauntru si dna consul nu poate lucra , pana cand am intrat cu forta si am zis ca le pun copilul in brate sa planga la ele inauntru, unde e aer conditionat!!! si sa-i dea ele san, ca daca ma mai tin o ora afara ce-i dau?! hamburger?!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Offf Nala sper sa nu mai treci prin asa ceva si sa fi fost doar o mica criza
pentru certiifcatul de nastere iti trebuie numai buletinele parintilor din cate am auzit si foaia de la spital ca ai nascut acolo.se poate duce numai taticul nu e neapart si tu si a doua zi vil si da.nu costa nimic

Racusor dar spuneai ca nu mai vrei sa slabesti ca inainte de sarcina ci ai vrea sa dai numai burtica jos nu??oricum ar fi nu te mai stresa, sa stii ca si la slabit conteaza mult optimismul si iti spun asta din proprie experienta.
pentru a avea laptic ai nevoie de aceleasi kcalorii ca in timpul sarcinii deci nu renunta acum la nimic.fa abdomene sa iti faci inapoi talia si atat dar asta dureaza nu se face intr-o sapt ,dupa ai sa dai si kg jos.te-ai chinuit mult sa ajungi aici si nu se merita sa dai acum inapoi.

Crispo imi pare rau pentru sotu , tu sa ai mare grija sa nu ei ca asta it lipseste acum.bea si tu ceai cu multa lamaie ca sa previi sau ia vitamina c.

Luana da probabil ca inainte dura mult in tara cu certificatele dar credca acum s-au luat masuri din cauzele alea si de asta dureaza mai putin.la tradus nu este decat certificatul nemtesc deci altceva nu mai e nevoie de legalizat sau bani cheltuiti.

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Buna,
sunt de la odiseea de sept.
am DNP in jur de 112-15 sept.
am o intrebare, mai ales ca majoritatea dintre voi ati nascut deja:
de aseara pana acum mi-a coborat burta cu o palma.bebe din pozitie pelviana, s-a mutat in pozitie transversala si e jucaus foc.
am sarcina toxica si stau cu branula de 8 luni.acum a facut o infectie pe vena de la branula si a trebuit sa o scot si de aceea nu m-am hidratat.contractii sunt dureroase,dar cred ca sunt de la lipsa de hidratare.
scurgeri nu am,decat, poate, mai mult mucus.pe bebe il simt lovind jos de tot, in ovare, in zona inghinala.
sambata fac 33 de saptamani.
nu prea ma pricep.
mai pot spera la bebe in burtica inca 7 saptamani?
multumesc mult.
nike

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana. spune:

RACUSOR eu merg la masaj la active center, am incredere in ce uleiuri folosesc acolo si ma simt super.
Aveam o durere de spate groaznica dar mi-am revenit. la picioare am facut febra musculara de la cat m-a muncit fata de acolo

Mergi la inceput