BV Cristina! Delfinasi de iulie-august 2010 (171)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Nela ce bine ca ti-ai facut pofta in sfarsit eu nu ma satur cu un porumb,2 sunt mai nesatula
eu azi am papat bors de fasole cu ceapaoricat am incercat sa evit ceapa nu am putut, dar vad ca nu am arsuri

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Felicitari mami Cristina,bine ai venit pe lume printeso,sa fiti amandoua sanatoase si fericite si cat mai repede acasa
Tare greu imi e sa tin pasu cu voi,timpul trece asa repede pt mine,nici curatenie nu am facut,mancare ciu-ciu si as vrea sa ma duc mai des la spital.
Bebe Paul urla pe acolo de se iau asistentele de mine mereu,il gasesc de fiecare data cacacit tot,ma chinuie cu sanul ca face mofturi,eu incep sa ma panichez,mai sunt si mamici "binevoitoare" care mai comenteaza,medicii care nu zic nimic,mama si sora mea care mi-au facut faze nasoale cu niste bani...o iau razna acusi.

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

BTZ multa rabdare mamico, stii tu ca o problema nu vine niicodata singurica dar trebuie sa ai rabdare si incredere ca in curand va fi totul asa cum ai visat.
lasa curetenia acum,odihneste-te ca dupa ai sa faci tu.multa sanatate va doresc si sa va ajute Dumnezeu sa se faca repede bebe Paul ca sa il poti avea acasa cu tine

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Salutari din salonul 3o al spitalului municipal!

suntem tot 2 in 1, dl doctor a spus ca e mai bine ca bb sa mai stea pana pe 5 august asa ca sunt pe baricade cu perfuzii...colul e deschis contractii sunt dar se pare ca e posibil samai rezistam pana pe 5 ca sa mai ia si bb=lina in greutate!

...vrea sa fie sigur ca va respira singurica de la inceput...placenta nu e imbatranita si are toate premisele unei evolutii ok!

asa ca nu am decat sa astept!

va pup va doresc toate cele bune si cand mai am acces la un calculator va mai anunt!

legatura o sa o tincu CRIS prin sms!

Anca +37s ANA-MARIA AMR 12 zile maxim si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

felicitari CRISTINA! bun venit bb RIANA!

se apropie un nou val...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

FELICITARI CRISTINA! SA-TI TRAIASCA GRASUNICA, SA FITI SANATOASE! RECUPERARE RAPIDA SI LAPTIC MULT!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bine ai venit pe lumem Riana Maria!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa!
Sper ca nu a ascapat nici un bb de la urari
Ce dor mi-a fost de voi...
Btz, cred ca anestezia a fost rahi, si mi-a zis dr sa nu-mi misc capul, dar nu m-am putut abtine sa nu-mi sucesc capul dupa bb si acum o trag. E crunta durerea, mi-a zis dr sa beau cafea, dar degeaba ...mi-a zis ca pot si fuma daca vreau la cafea, numai sa imi treaca durereaTb sa ma duc sa-ti citesc povestea, ca sunt tare curioasa...
Raul e tare cuminte, doarme de cand am venit acasa, s-a trezit a supt si din nou la somn, ca ne-am necajit sa prindem sfarcul si pana la urma am apelat la aparatorile de silicon si asa am reusit numai...am sanii facuti varza . Plang cand suge, dar pt el as face orice.
Ma duc sa ma uit la poze si sa va citesc din urma, ca sunt curioasa ce ati mai facut.

Paula, cu iubirea vietii, Raul Ionut , nascut in 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ok am inteles de mine ati uitat!

..dar totusi trecetimain listuta de august cu data de 5!

Anca +37s ANA-MARIA AMR 12 zile maxim si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

btz, cu ce-ai gresit asa tare, mamico, de vin toate pe capul tau?! tu nu-ti pierde increderea si pana la urma va fi bine. daca tot curge laptele acasa, pastreaza-l in cutiute la congelator - se poate pastra pana la 3 luni, si lapticul care il ai tu acum la inceput e cel mai bun ptr bb...

anca, sa-ti ajute DD sa ajungi la termenul propus

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

paula, bine ati venit acasa! ce bine ca e cuminte bb... sa nu te speri de problemele noastre cele multe, daca citesti din urma...

_

Mergi la inceput

Anca bebelina sa mai stea la caldurica.sa stii ca am facut si o listuta cu urmatoarele burtici care trebuie sa nasca si esti pusa chiar bine acolo din cate ai spus tu ca ar trebui sa stai pana pe 5 august.mai asteptam vesti de voi.

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput