Trombofilia o cauza a infertilitatii - 29 -

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Buna fetele,

Mi-am facut si eu mutatiile si toate analizele de trombofilie mai putin Mutatia Factorului XIII si mi-a iesit doar MTCFH C667 in stare heterozigota; homocisteina mi-a iesit 8 cu valori normale pana in 10, iar pe rezultat scrie: Homocysteina in limite normale.

Credeti ca mai e nevoie sa merg la dna Uscatescu, sau sa-i trimit vreun mail cu toate analizele?

Va pup si multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Felix eu iau vit C de la inceputul sarcinii.Dr U mi-a dat 1g de la inceput dar mi-a fost teama(Miki gasise un studiu despre vit C cum ca ar fi abortiva in doze mari)asa ca am inceput cu o doza mica(vit c pt copii) iar acum iau cetebe care are 500mg.
tituror

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeys

Buna fetele,

Mi-am facut si eu mutatiile si toate analizele de trombofilie mai putin Mutatia Factorului XIII si mi-a iesit doar MTCFH C667 in stare heterozigota; homocisteina mi-a iesit 8 cu valori normale pana in 10, iar pe rezultat scrie: Homocysteina in limite normale.

Credeti ca mai e nevoie sa merg la dna Uscatescu, sau sa-i trimit vreun mail cu toate analizele?

Va pup si multumesc.

Felicitari pt. analize! Din toate balariile alea, se pare ca n-ai mai nimic . Nu stiu ce sa-ti zic de dr. U, dar vreau sa te intreb unde ti-ati facut analizele si ce analize, anume, ai cerut.
Eu i-am scris azi un mail dr. U, dar n-am sperante sa-mi raspunda... si daca n-o va face, oricum merg si mai fac niste analize s-apoi, pe 09-10Aug. sunt la Fundeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Floaredemac iti multumesc tare mult pt adresa de email a d-nei Uscatescu.Nu am cum sa ajung la Fundeni ca sunt in provincie.Am incercat chiar si pe telef mobil al asistentei Viorica dar nu raspunde, i-am trimis si mail dar de asemenea nu am nici un raspuns.Cred si eu saraca la cata lume o innebuneste zilnic.Mai incerc, daca nu luni dimineata sunt acolo.Momentan iau si Utrogestan 3/zi si merg inainte cu Clexane la 2 zile desi gineco zicea ca ea ar face in fiecare zi, dar fara acordul d-nei Uscatescu sa nu modific nimic.
Felix eu iau vit C in fiecare zi de vreo 3 luni, in fapt la farmacie mi-au dat Redoxon tablete efervescente care sunt foarte bune.Sunt miraculoase as spune avand in vedere ca dimineata beau tableta ca altfel starea de rau nu ma lasa nici sa ma ridic din pat.Fetelor si voua va e rau tare zilnic ca eu nu mai pot? De la 5 dimineata ma trezesc si mai adorm pe la 9 cand deja ajung la epuizare cu rezistenta la greturi.Gineco zicea ceva de ghimbir ras sau tablete care elimina greata dar nu am incercat.Aveti vreo metoda ca vreau si eu ca de luni incep munca si.....Va pup pe toate, ah si azi avem 6 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

mrnscmnc, retransmite-i emailul si la subiect scrie: urgenta, rog confirmare doza clexane

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

mrnscmnc, cu placere! sper sa fie totul ok!

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor...asistenta Viorica mi-a spus ca nu raspunde la tel in timpul zilei pentru ca stiti si voi ce e acolo ziua...si nu are timp,pur si simplu sa le faca pe toate....insa incurajeaza pe toata lumea ca in cazul in care este ceva urgent ce necesita raspuns neaparat...sa-i scriem sms si raspunde seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna dimineata!!
Azi sunt cam matinala, sunt deja la serv , pt ca de luni sunt in concediu!!!!!
Felix76 si eu i-au vitamina C( Rodoxon-1000 mg) zilnic cam din saptamana 8 de sarcina, nu cred ca poate provoca avortul , altfel nu mi-ar fi recomndat dr, si in plus acum am 14 saptamani de sarcina.
Floaredemac nu cred ca ti-a recomnandat Clexane si inainte de a ramane insarcinata din cauza FVL , pt ca si eu il am, si la inceput d-na Uscatescu mi-a spus prin mail ca e suficient aspenterul, dar mi-a zis sa vin la ea imediat dupa ce raman insarcinata. Eu m-am dus abia la 3 luni de sarcina ( asta la sfaturile voastre) si mi-a dat Clexane pt ca deja se vedeau manifestari clinice ale mutatiei asupra sarcinii.
va si va doresc o zi minunata!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Referitor la vit C, am auzit-o pe dr cand ii spunea unei paciente ca ori ia 500 mg vita C, ori bea multe sucuri de citrice, facute in casa. Eu am optat pt sucuri, numai ca m-am cam saturat de ele si chiar mi s-a facut rau intr-o zi, asa ca am facut o pauza. Dar reiau, caci vit C e f buna pt prevenirea formarii/agravarii varicelor.
De obicei ginecologii nu sunt de acord cu clexane decat daca ai fact V leiden, deficit de prot C, prot S sau antitrombina III. La celelalte nu prea sunt ei de acord cu LMWH decat poate daca sunt combinatii de mutatii care se si manifesta. De ex, dr din Ungaria nu m-a bagat in seama cand a vazut ca am MTHFR si PAI heterozigot, dar cand a vazut ca prot S a iesit sub limita, a fost de acord cu clexane de 0.4. Plus ca la fiv, se administreaza f multi hormoni care cresc coagularea sangelui, deci uneori se administreaza preventiv, macar de 0.2, chiar daca nu sunt probleme. S-a constatat ca sarcinile obtinute prin fiv merg f bine daca in primul trimestru se foloseste LMWH(asta din spusele lui Albu)
De ex, toti dr la care am fost mi-au spus ca a fost o idee f buna sa fac clexane din ziua 1 de stimulare.
Cine imi spune si mie ce analize face d-na Avram la Coltea cand mergi? (sa presupunem ca nu am nicio analiza facuta)
Dr meu mi-a recomandat sa merg si la Coltea sa fac niste analize, sa avem un termen de comparatie. Stiu ca la Coltea nu fac anti Fxa, care se face pt monitorizarea administrarii clexane-lui. Trebuie sa merg de trei ori? Adica la consultatie, la analize si la rezultat?
Va pup!
Mikisor, poate mai apari si tu pe aici, sau macar prin alta parte!Tu coci ceva! Eu iti urez succes in toate!

16+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Tamaryllis eu am fost la Coltea, dar aveam deja facuta la Medlife si imi iesise prost APCR. La Coltea mi l-au repetat, si pt ca tot sub lim mi-a iesit si la ei, mi-au facut direct analiza genetica pt mutatia Factor Laiden, care mi-a iesit pozitiva.
Referitor la cate vizite treb sa faci: prima data te duci la consultatie la dr Avram Simona, iti treb programare, a doua zi probabil te cheama la recoltat sange( nu o mai vezi pe dr Avram) si a treia oara cand iti da practic rezultatul si eventualul tratament.

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 14 +

Mergi la inceput