Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Poftiti la porumb fiert!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

nu mai spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Salutari
Referitor la situatie mie imi place sa fiu fidela sotului, si ca atare de 2 zile am scris numai aici.
Putin, dar numai aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

buna fetele!!!

am trimis un mail pe contul comun ref la indemnizatii...cand am vazut ca a fost diminuat si plafonul am facut cerere sa vad si eu situatia statistica...o aveti si voi pe mailul comun. Eu ma pregatesc de dat in judecata. Dupa ce fac actiunea o sa o pun pe mail pt cine mai vrea sa faca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Vi4i ti-am lasat offline si pe mess
Fie-ti mila! de unde se iau alea cu vanilie? Supermrket? ce raion...eu in AB vasilopoulos la raionu de mancare de copii nu am gasit decat iaurturi este 1 an si LP si borcanele, biscuti astea...

Unde ai vaz Lamaze? eu am vaz un stand de Lamaze din masina in tr-un mag Orchestra se numea, dar nu am intrat sa vad preturi dar intentionez.

Si inca o intrebare. biberoane Avent ai idee unde pot gasi? Mothercare nu am gsit mari, la Litho vreau sa mai incerc, in Jumbo au numa chico si nuk, la supermarket numa Nuk am vz si altele...am luat un chicco si nu ii place asa ca nu mai facexperimente,merg p avent

ROXY eu am inceput cu lingurite de fructe dimineata intre mese in rest isi avea mesele de lapte treptat cnd se obisnuieste cu procedura linguritza si cu gusturile si papa cantitatea pe care in mod normal o papa la o masa (respectiv 160-180 la al meu) inlocuiesti masa de lapte cu piureu de fructe (dimi ) si cu legume(seara). Noi acum avem 5 mese pe zi: lapte, fructe, supa de legume in care e si carnitza uneori, lapte, lapte

Am inlocuit intai masa de dimi cu fructe si la vro 3 sapt am inlocuit si aia de legume da noi am inceput pe la 4 luni si 3 sapt.

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Salutare si eu pe acilea.Am o rugaminte la fetele care fac comenzi pe ebay, vreau si eu ceva de acolo si nu ma descurc,imi dai va rog un PM daca faceti careva comanda?si impartim transpotul.Am vazut mailurile si regret sincer situatia dar poate...se remediaza.Va

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Eu din pacate am aterizat pe la amant asta este .
Ratusca mica

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

buna! eu n-am mai intrat de cateva capitole... citeam in cel dinainte ca ar fi ceva probleme si ati schimbat parolele la contul de mail si cel de poze - daca voi considerati ca pot primi si eu un pm cu noile date, va multumesc

mie mi-e dificil sa gasesc o pauza la pc, cu 2 copii nazdravani acasa, asa ca va urmaresc mai greu, mai pe sarite, dar sunt si eu pe-aici

azi am facut si noi vaccinul de 6 luni; avem 8,500 gr; inca papam LM si un pic diversificat (fructe, legume, cereale); de vreo 3 zile insa, nu stiu ce-i cu ea ca-mi varsa (regurgiteaza) cam mult laptic - parca ne-am fi intors la 3-4 luni; si nu inteleg unde e problema ca am fost si mai atenta cu ceea ce mananc eu; azi am ajuns sa-mi fac si un test de sarcina sa exclud categoric pricina asta, test care bineinteles ca a iesit negativ; voi ati mai patit asa ceva?
acum doarme afara mititica - iar flacaul e plecat cu tati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

satulica, ai PM. Felicitari pentru crestere si vaccin, sa n-aveti reactii! Si Irina mea regurgiteaza mai des zilele astea, nu stiu ce-o fi cu ea. Cat timp nu regurgiteaza mult, nu mi-as face probleme.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

satulica, ai PM. Felicitari pentru crestere si vaccin, sa n-aveti reactii! Si Irina mea regurgiteaza mai des zilele astea, nu stiu ce-o fi cu ea. Cat timp nu regurgiteaza mult, nu mi-as face probleme.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

multumesc, Nikole! intru acum sa mai vad si eu poze mai noi cu pufuletii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

la multi ani ratusca mica

te petreci?

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput