Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 5
mandruta spune:
Noi am inceput cu supa de morcovi, apoi am adaugat radacina de patrunjel, pastarnac, telina, cartof, ceapa, dovlecel (asta nu-i place). Azi ii pun putin ardei gras. La pasat am scos ceapa. Pe masura ce am vazut ca mananca i-am dat piure de legume. I-am dat si mar cu morcov crud.
Dupa un timp am inlocuit total masa de pranz cu piure sau supa crema de legume (uneori adaug fulgi de orez). Ii dau o masa de fructe pe la 10 (depinde de cum isi face somnul). Fructele i le dau de obicei crude, dar i-am dat uneori si fierte sau mar copt. Daca fructul e acrisor ii pun 1 lingurita de biscuite. Mananca intotdeauna cu lingurita, nu din biberon.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity .... Ayanna de ce nu ii dai consistenta pireului cu LM?si la cereale se poate folosi........parerea mea mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi! |
Pentru ca nu reusesc sa scot nimic...nici cu pompa, nici la mana...desi am sanii plini si mai curg si singuri uneori, nu reusesc sa mulg nimic...doar daca pun fata la un san si in timp ce ea suge sa scot eu de la celalalt, am facut de cateva ori asa, dar e un chin...ea e curioasa ce fac eu acolo si se tot foieste, imi da peste mana, peste bibe...Sunt si eu ca vaca...nu las laptele decat daca suge 'vitica', nu stiu, nu-mi explic de ce nu curge cand incerc sa mulg 'la rece'...
Plus ca vroiam incet incet sa-i bag cate un pic de LP...macar seara cu cereale....ca acum a inceput sa se trezeasca si noaptea sa pape, chiar daca suge bine inainte de culcare probabil ca nu mai are acceasi consistenta LM-ul ca s-o tina satula pana dimineata. Si nu stiu cum altfel sa fac, ca doar n-o sa-i dau seara inainte de culcare mancare de diversificare, nu?
Suntem asa de diferite...ma gandeam de ex. la Plateea care numai cu mulsul a functionat in toata aceasta perioada...pai noi eram intarcate de mult in cazul asta...cred ca depinde de fiecare organism in parte, de obisnuinta, habar n-am. Eu am tinut-o pe zgubi la tzitzi de la inceput si noi numai asa am functionat...tzitzo-addicted...
O sa mai insist totusi, poate reusesc intr-un final sa scot ceva LM macar pt piureuri, dar tot trebuie s-o rezolv cumva si cu LP-ul, macar pentru viitor.
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Eu am inceput cu supa de legume la masa de pranz (cu albitura si morcov fierte si ii dadeam zeama). Pe rand am inceput sa adaug legume noi: dovlecel, spanac, broli, cartof, ceapa si le-am transformat in piure (mai putin ceapa si telina). Dupa supa ii dau si biberon daca vrea pentru completare. Dupa vreo 2 saptamani am inceput cu fructe de sezon la ora 10, dar coapte si facute piure nu crude. mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Pentru ca nu reusesc sa scot nimic...nici cu pompa, nici la mana...desi am sanii plini si mai curg si singuri uneori, nu reusesc sa mulg nimic...doar daca pun fata la un san si in timp ce ea suge sa scot eu de la celalalt, am facut de cateva ori asa, dar e un chin...ea e curioasa ce fac eu acolo si se tot foieste, imi da peste mana, peste bibe...Sunt si eu ca vaca...nu las laptele decat daca suge 'vitica', nu stiu, nu-mi explic de ce nu curge cand incerc sa mulg 'la rece'... Plus ca vroiam incet incet sa-i bag cate un pic de LP...macar seara cu cereale....ca acum a inceput sa se trezeasca si noaptea sa pape, chiar daca suge bine inainte de culcare probabil ca nu mai are acceasi consistenta LM-ul ca s-o tina satula pana dimineata. Si nu stiu cum altfel sa fac, ca doar n-o sa-i dau seara inainte de culcare mancare de diversificare, nu? Suntem asa de diferite...ma gandeam de ex. la Plateea care numai cu mulsul a functionat in toata aceasta perioada...pai noi eram intarcate de mult in cazul asta...cred ca depinde de fiecare organism in parte, de obisnuinta, habar n-am. Eu am tinut-o pe zgubi la tzitzi de la inceput si noi numai asa am functionat...tzitzo-addicted... O sa mai insist totusi, poate reusesc intr-un final sa scot ceva LM macar pt piureuri, dar tot trebuie s-o rezolv cumva si cu LP-ul, macar pentru viitor. |
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
hai sa-ti spun...
idem si io cu pompa putin scoteam....deso erau pline...
cand a inceput sa se trez jiji mult mai des noaptea am zis ca de foame..k se culk flamand. si asa am inceput sa ma mulg si sa fac cu maaaaaare greu 150 ml...ii dadeam si apoi ink mai sugea la tt...pana cand devenide obsesie k nu mai reuseam sa fac bibe si atunci am luat LP pt linistea mea. am inceput sa-o dau...crezi ca dormea mai mult/? NU. am bagat in LP cereale....sa-l tina...crezi ca dormea mai mult? NU.am renuntat la cereale seara...momentan nu-i dau deloc. are prb cu TZATZA....cum spunea oani...se trez si vrea sa simtya tt...k nu manank mult...trage de cateva ori si adoarme..k asa e invatat..la tt.
nu e obligatoriu sa fie asa si la tine...doar am spus..pt a nu te speria in caz ca .....dar poate nu
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...stationare la mal sau....mall?... hai sa-ti spun... idem si io cu pompa putin scoteam....deso erau pline... cand a inceput sa se trez jiji mult mai des noaptea am zis ca de foame..k se culk flamand. si asa am inceput sa ma mulg si sa fac cu maaaaaare greu 150 ml...ii dadeam si apoi ink mai sugea la tt...pana cand devenide obsesie k nu mai reuseam sa fac bibe si atunci am luat LP pt linistea mea. am inceput sa-o dau...crezi ca dormea mai mult/? NU. am bagat in LP cereale....sa-l tina...crezi ca dormea mai mult? NU.am renuntat la cereale seara...momentan nu-i dau deloc. are prb cu TZATZA....cum spunea oani...se trez si vrea sa simtya tt...k nu manank mult...trage de cateva ori si adoarme..k asa e invatat..la tt. nu e obligatoriu sa fie asa si la tine...doar am spus..pt a nu te speria in caz ca .....dar poate nu |
mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!
alicredo spune:
dar e un sentiment atat de placut.....la tzitzi....
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
mandruta spune:
Cat timp gandeam mailul copilul meu a traversat patul si era sa cada in pat!
Deja chestia asta a luat proportii!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
alicredo spune:
hai mai fetele ....unde sunteti? ati iesit la plimbare?
eu de unde stiu cine isi serbeaza ziua azi??? la pufuleti ma refer.poate nu am vazut eu bine.
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...stationare la mal sau....mall?... hai sa-ti spun... idem si io cu pompa putin scoteam....deso erau pline... cand a inceput sa se trez jiji mult mai des noaptea am zis ca de foame..k se culk flamand. si asa am inceput sa ma mulg si sa fac cu maaaaaare greu 150 ml...ii dadeam si apoi ink mai sugea la tt...pana cand devenide obsesie k nu mai reuseam sa fac bibe si atunci am luat LP pt linistea mea. am inceput sa-o dau...crezi ca dormea mai mult/? NU. am bagat in LP cereale....sa-l tina...crezi ca dormea mai mult? NU.am renuntat la cereale seara...momentan nu-i dau deloc. are prb cu TZATZA....cum spunea oani...se trez si vrea sa simtya tt...k nu manank mult...trage de cateva ori si adoarme..k asa e invatat..la tt. nu e obligatoriu sa fie asa si la tine...doar am spus..pt a nu te speria in caz ca .....dar poate nu |
Da, ma gandesc ca poate nu are legatura cu foamea, dar totusi suge cate ceva fata de situatiile cand ma tine pe post de suzeta. Inghite la greu...prin somn asa...dupa care doarme pana dimi, fara probleme si ma gandesc ca totusi de foame se trezeste.
pt raspunsuri...
ps...am trimis si io un mail. As vrea sa avem puterea sa spunem STOP, intr-un fel sau altul situatiei, si sa mergem mai departe...cu cat mai repede, cu atat mai bine...