Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 4
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mandruta
Buna, poate raspund cam tarziu, dar... Cristi a fost la inceput pe Novalac (din maternitate). Nu a facut alergie, dar il voma in flux continuu, asa ca o fantana arteziana. La 2 noaptea sotul s-a dus la farmacie si i-a luat Nan (asa s-a sfatuit el cu farmacista). De atunci nu mai are probleme deloc. Desi nu toata lumea e multumita de Nan, fi-mea a luat bine in greutate, mananca foarte bine si nu se constipa, asa ca dr. a zis sa nu il schimb. Nu ti-l recomand pa asta in mod deosebit, dar concluzia e ca nu se foloseste aceeasi reteta. Eu cred ca ar trebui sa incerci altceva, dar cel mai bine sfatuieste-te cu dr. Mai mult, cat timp are alergie, e bine sa iei LP hipoalergenic (cred ca asa se numeste). Au toti producatorii cunoscuti. Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Multumesc mandruta...
M-am speriat mai mult pentru ca pana acum nu paruse sa aiba alergie la altceva, cu atat mai putin la LP care in mintea mea e un produs special pentru copii, deci ar trebui sa fie sigur. Si zgubi a primit in spital LP in primele doua zile si nu a avut nici o reactie, totul era in regula...n-am reusit insa sa aflu ce fel de LP foloseau, ca atunci cand am intrebat mi s-a raspuns ca nu e treaba mea sa stiu ce LP dau ele la copil, treaba mea e tzitzi si sa insist cu tzitzi...politica spitalului fiind alaptatul exclusiv, la cerere...si credeau ca intreb de LP pentru ca nu vreau sa alaptez. Le-am explicat ca nu asta e motivul, dar tot in dodii mi-au raspuns si n-am mai aflat...intre timp imi venise laptele si am si uitat de LP. Pana mai ieri, cand am vrut sa dau putina consistenta piureului...si surpriza.
O sa vad ce zice maine si pediatra...dar ma bucur sa aflu ca nu tot LP are aceeasi reteta si nu e neaparat sa faca alergie la toate. M-am mai linistit...desi tot sunt curioasa la ce anume din LP face alergie...asta o putem afla insa numai prin teste cred...of!
...multumesc inca o data de raspuns!
Va pup pe toate si dau si eu pe langa cafeaua Decenuelei un "big hug"...si pentru sot si pentru amant...sa nu se simta inselat nici unul...asta in caz ca vine amantul in vizita la noi, ca eu inca n-am chef de iesit din casa...
iulenca spune:
?Neata frumoaselor. N-am mai intrat de o mie de ani asa ca nu mai stiu ce e cu voi. Incerc sa citesc cateva cap din urma ca sa fiu la curent cu noutatile. Vladi a facut o bronsiolita urata si ne-a tinut ocupati. De atunci e marait, mamos, mofturos si ma dispera dar il iubesc maxim si ma alin cu gandul ca mai mult de inca 6 luni nu il va tine si pe masura ce trec zilele una cate una se va face mai mare si mai cuminte. Scriu greu ca sunt cu el in brate. Am vazut ca iar nu am parola de la m,ail. Faceti-va mila si de mine. Puup
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK
Vi4i spune:
buna dimineata mamici dragi
daca la un moment dat va citeam in real time,acum de o saptamana iar am ramas in urma,a venit o prietena in vizita si suntem cu plimbarile si sotul sta acasa cu Nutsiki!!!!
deci noi cu diversificare mergem incet,fructele nu prea le papa dar cremutul de orez si vanila il adora!!!!!
deja se ridica in genunchi si manute,suge degetele de la picioare si sta la pozat de parca intelege
ieri am fost prima data la plaja,nu i-a placut,din cauza ca apa e mai rece decat cea de la baita!!! mami avut grija de bebe si pus cremute protectoare mult... dra de mine am uitata si mor de durere.m-am ars pe spate si fata
am gasit aici jucarii LAMAZE dar sunt scumpeeeeeeeeee caracatita aia de care voiu ziceati mai demult e in jur de 27 eu!!!
am cumparat scaunel p-u papica de la fisherprice de ala de il pui pe scaun mare de al nostru!!! e mic si nu ocupa loc dar bebe nu vrea sa stea in el si tot ajunge cu capul in jos cred ca inca e devreme,nu sta bine inca asezat!!!!! si spatarul nu se da in jos deci tre sa mai asteptam!!!!
nu stiu ce se mai intampla pe la voi,dar sunt curioasa cum se mai simte sotul lui Bea a iesit din spital,totul e bine????
am citit un pic din acest capitol si am vazut ca ati scris mail-uri care te ating la inima!!!! as vrea si eu parolele daca le merit! voi decideti
merg sa citesc macar capitolul din urma.... sa stiu cum mai sunteti..
am scrisun pic mai mult decat de obicei nu de alta dar am vazut titlul de la prima pagina si m-am speriat ca ne veti exclude de printre pufuleti,deci am avem si noi ceva de zis doar ca timp nuiiiiiii si lenea e mare!! dar sunt aici de upa cutina si ma gandesc mereu la voi!!!
pozici
de Dionisios-Ionas 03.02.2010
rox_y spune:
salutare si de la noi...
mersi pt cafeluta decenuela
cam gol p-aci..ma asteptam la ora asta sa fie pagina 10.....sa va mai citesc ce-ati mai facut...se pare ca amantul isi face bine treaba
noi de 2 nopti dormim cam prost..noaptea trecuta se trezea din 2 in 2 ore si noaptea asta din ora in ora. Nush ce se intampla..si ce sa fac sa doarma mai bine.....
Vreau sa va intreb....voi cum ati facut? ati inlocuit una din mese (de lapte)..cu mancarica .. si apoi ati inceput cu fructe/legume?...nush daca m-ati inteles...nici eu nu am inteles nimic...
Deci..daca ati inceput cu legume la pranz....(cam cand imi dau seama ca trebuie sa inlocuiesc masa de lapte de la pranz?)..si sa zicem ati inlocuit masa de lapte....ati inceput cu fructe de dimineata..sau in timp ce dadeati la pranz legume dadeati si fructe dimineata...deci io sunt in ceata rau....io nush daca m-am exprimat bine..dar sper sa intelegeti ce-am vrut sa zic...
Asa..si retroactiv...ca tot mi-am amintit...(nu am avut net duminica si luni..marti..v-am fugarit si la sot si la amant..si cand am vrut sa scriu ...sotul imi luase locul la calculici)..deci:
Ofer si io......berica, suculet, sampanie (pt cele care pot)..ceva prajituri....
Duminica 25 iulie am implinit 1 an de la casatorie...
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
rox_y spune:
Asa si tot din colectia..retroactiv...LML Yannis
Bea ..multa sanatate sotului.. Doamne ajuta sa fie bine.
si nush ce mai vroiam sa zic..ca am uitat..
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
rox_y spune:
tiii..bate vantul frunzele...p-aci..
sunt prietena cu F5 si nimic..de 10 min
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
miremia spune:
Lorexule cu mii de scuze pt intarziere te anunt ca au venit colaceii.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
simplicity spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Multumesc mandruta... M-am speriat mai mult pentru ca pana acum nu paruse sa aiba alergie la altceva, cu atat mai putin la LP care in mintea mea e un produs special pentru copii, deci ar trebui sa fie sigur. Si zgubi a primit in spital LP in primele doua zile si nu a avut nici o reactie, totul era in regula...n-am reusit insa sa aflu ce fel de LP foloseau, ca atunci cand am intrebat mi s-a raspuns ca nu e treaba mea sa stiu ce LP dau ele la copil, treaba mea e tzitzi si sa insist cu tzitzi...politica spitalului fiind alaptatul exclusiv, la cerere...si credeau ca intreb de LP pentru ca nu vreau sa alaptez. Le-am explicat ca nu asta e motivul, dar tot in dodii mi-au raspuns si n-am mai aflat...intre timp imi venise laptele si am si uitat de LP. Pana mai ieri, cand am vrut sa dau putina consistenta piureului...si surpriza. O sa vad ce zice maine si pediatra...dar ma bucur sa aflu ca nu tot LP are aceeasi reteta si nu e neaparat sa faca alergie la toate. M-am mai linistit...desi tot sunt curioasa la ce anume din LP face alergie...asta o putem afla insa numai prin teste cred...of! ...multumesc inca o data de raspuns! Va pup pe toate si dau si eu pe langa cafeaua Decenuelei un "big hug"...si pentru sot si pentru amant...sa nu se simta inselat nici unul...asta in caz ca vine amantul in vizita la noi, ca eu inca n-am chef de iesit din casa... |
mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y salutare si de la noi... mersi pt cafeluta decenuela cam gol p-aci..ma asteptam la ora asta sa fie pagina 10.....sa va mai citesc ce-ati mai facut...se pare ca amantul isi face bine treaba noi de 2 nopti dormim cam prost..noaptea trecuta se trezea din 2 in 2 ore si noaptea asta din ora in ora. Nush ce se intampla..si ce sa fac sa doarma mai bine..... Vreau sa va intreb....voi cum ati facut? ati inlocuit una din mese (de lapte)..cu mancarica .. si apoi ati inceput cu fructe/legume?...nush daca m-ati inteles...nici eu nu am inteles nimic... Deci..daca ati inceput cu legume la pranz....(cam cand imi dau seama ca trebuie sa inlocuiesc masa de lapte de la pranz?)..si sa zicem ati inlocuit masa de lapte....ati inceput cu fructe de dimineata..sau in timp ce dadeati la pranz legume dadeati si fructe dimineata...deci io sunt in ceata rau....io nush daca m-am exprimat bine..dar sper sa intelegeti ce-am vrut sa zic... Asa..si retroactiv...ca tot mi-am amintit...(nu am avut net duminica si luni..marti..v-am fugarit si la sot si la amant..si cand am vrut sa scriu ...sotul imi luase locul la calculici)..deci: Ofer si io......berica, suculet, sampanie (pt cele care pot)..ceva prajituri.... Duminica 25 iulie am implinit 1 an de la casatorie... 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
Eu am inceput cu supa de legume la masa de pranz (cu albitura si morcov fierte si ii dadeam zeama). Pe rand am inceput sa adaug legume noi: dovlecel, spanac, broli, cartof, ceapa si le-am transformat in piure (mai putin ceapa si telina). Dupa supa ii dau si biberon daca vrea pentru completare.
Dupa vreo 2 saptamani am inceput cu fructe de sezon la ora 10, dar coapte si facute piure nu crude.
mami tomaca si bebe Tudor Ioan