Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Alexutzzza nu ai pt ce sa-mi multumesti.
Asta am simtit atunci sa fac.
Chiar mi-ar fi parut rau sa nu mai fi cu noi.
Sa-i multumesc si eu persoanei care te-a facut sa te razgandesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

ONITZA exat asa facea si Yannis, a avut vro 2 sapt de asa ceva acum recent. Pot sune ca otocmai i-a trecut...sper... ltely are numa cunoscuti in jur (eu, ta-su, matusi-sa, bunica, ai mei care au venit si ei aici...nu stiu ce sa zic....

Lucia merci din suflet ca ai sperat sa ma razgandesc! m-a ajutat cineva sa ma razgandesc si ii multumesc ca nu m-a lasat sa raman tocmai acum singura prin tari straine ( MIMA)...disperasem ca nu va gaseam si ma simteam si respinsa si aiurea....

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

BIG HUG!
WB!
FRUMOASA AI FOST LA PETRECERE!
Nu stiu despre ce razgandire vorbesti dar mesajul tau de pe mail m-a emotionat profund; subscriu 100%, inclusiv la faza cu sotzul!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna noaptea fetele...

Am intrat numai sa va zic ca am scris si eu un mail...

am admirat poze cu pufuleti...

vreau sa mai zic LML pufuletilor aniversati alataieri, ieri, azi......

..si mai am o rugaminte...sa-mi raspundeti la intrebarea de la sfarsitul mail-ului...nu mai reusesc sa-l deschid ca s-o copii aici, iar ca s-o iau de la cap cu intrebatul nu ma simt in stare...e ora 1 jumate...abia am reusit sa ma dumiresc cu sotul si amantul....am obosit, pe cuvant!
In seara asta nu-s buna de 'tavaleala'...vreau liniste langa sot si atat...

Va pup!

PS Lorex...misto prima pagina! multi pentru efort...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Buna noaptea fetele...

..si mai am o rugaminte...sa-mi raspundeti la intrebarea de la sfarsitul mail-ului...nu mai reusesc sa-l deschid ca s-o copii aici, iar ca s-o iau de la cap cu intrebatul nu ma simt in stare...e ora 1 jumate...abia am reusit sa ma dumiresc cu sotul si amantul....am obosit, pe cuvant!

Va pup!

Ayanna,eu nu am folosit niciodata LP,dar am inteles ca difera marcile intre ele,daca a facut reactie alergica la Milupa millumil nu inseamna ca va face la Topfer sau alta marca,sper sa nu te duc in eroare....eu asta stiu,poate o mamica cu experienta stie sa iti raspunda mai bine

mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Am prestat un pic de tzitzi si intre timp mi-am amintit...
...am citit mesajul Plateei de pe mail de mai multe ori...si am ajuns la concluzia ca e mult mai profund decat pare la prima vedere si in esenta e un mod de a privi lucrurile, un anumit fel de a trai si a te raporta la 'feeling'...viata noastra e alcatuita dintr-o sumedenie de clipe, clipe diferite pe care le traim in fel si chip, dar care toate unite alcatuiesc si dau forma si sens vietii noastre...clipe pe care le le simtim si le experimentam si le 'risipim' in diverse forme...fericite, triste, cu familia, cu prietenii, cu noi insine, cu gandurile, cu imaginatia, cu realitatea, cu virtualul...respectiv forumul etc. Si bineinteles ca atunci cand pretuiesti viata pretuiesti suma de clipe ce-o compun...
Uite ca si forumul asta...si discutiile...si legaturile create...pot constitui o particica buna din viata...depinde de fiecare cum isi insuseste aceasta particica si ce valoare ii confera...asa ca analogia cu situatii concrete din viata mi se pare de inteles.
Nu pot sa zic mai multe...dar ideea de 'divort' e total rezonabila. Nu vreau sa insist cu subiectul, ideea era...Plateea

RUXITA...asta era unul din textele acelea care au mai mult sens citite 'printre randuri'...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

Buna noaptea fetele...

Va pup!

Ayanna,eu nu am folosit niciodata LP,dar am inteles ca difera marcile intre ele,daca a facut reactie alergica la Milupa millumil nu inseamna ca va face la Topfer sau alta marca,sper sa nu te duc in eroare....eu asta stiu,poate o mamica cu experienta stie sa iti raspunda mai bine

Multumesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...

dau cafelutza...ca in ultimile zile...fac mai multa.....acu ca am si sot si amant....tre sa-i multumesc pt toti.....

ayanna ma duc sa citesc mailul....da..ai perfeta dreptate cu plateea...mesajul ei e mai mult decat profund....si eram sigura ca vei spune asta..

majoritatea dintre noi au folosit ca LP ..aptamilul...fara prb....

sa aveti o zi super

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neataaaaaa
greu in 2 parte

va pup pe toateee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Neatzaaa!

LOREX merci! Si voi sunteti DEMENTIALE in pozele cu balansoarul! dar stiti deja ca sunteti 2 frumoase!

Ayannaink nu am citit pe mail, revin poate mesteresc un rasp si ptr tine

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

Buna noaptea fetele...

Va pup!

Multumesc...

Buna, poate raspund cam tarziu, dar... Cristi a fost la inceput pe Novalac (din maternitate). Nu a facut alergie, dar il voma in flux continuu, asa ca o fantana arteziana. La 2 noaptea sotul s-a dus la farmacie si i-a luat Nan (asa s-a sfatuit el cu farmacista). De atunci nu mai are probleme deloc. Desi nu toata lumea e multumita de Nan, fi-mea a luat bine in greutate, mananca foarte bine si nu se constipa, asa ca dr. a zis sa nu il schimb. Nu ti-l recomand pa asta in mod deosebit, dar concluzia e ca nu se foloseste aceeasi reteta. Eu cred ca ar trebui sa incerci altceva, dar cel mai bine sfatuieste-te cu dr. Mai mult, cat timp are alergie, e bine sa iei LP hipoalergenic (cred ca asa se numeste). Au toti producatorii cunoscuti.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput