Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Multumesc frumos de primire, decenuela, roxy!!

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

de o paranoica in devenitre ar zice..ca ori esti pedofilu din umbra...ori o pers destul de cunoscuta....

Dar stiu, exact exact m-am gandit si eu la ambele variante (desi raman la parerea mea ca pedofilii nu fac atata efort cand e netul plin de poze si detalii personale... iar sa fi fost una dintre voi sub alt nick, m-am gandit sa nu vi se para... ca era posibil; na, si eu am ramas de la inceput alturi de voi pentru ca ma regaseam in mesajele voastre)...

In orice caz paranoia asta e contagioasa rau, pai daca n-am mai indraznit nici eu sa spun nici numele lui bebe desi eu nici usa acasa nu o incuiam...

Asa ca, si pentru mai multa veridicitate, tocmai am trimis un email catre adresa voastra comuna de yahoo, gasiti acolo cum ma cheama (na, nickul nu e prea inspirat in cazul de fata), si ce fac, si cate ceva cu bebe. Si daca e nevoie, trimit si copie dupa CI sau poza tinand in mana ziarul de azi doar ca va rog sa nu-mi faceti publice detaliile, normal... Ma gandeam sa-i spun aici bebe X

Citat:

data fiind situatia....cu tot respectul pt tine si puiutul tau...tre sa mai astepti un pic pt parole...ce sa facem....

Nuuuu , stai linistita, am uitat eu sa scriu in mesajele precedente... nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu de-asta v-am scris... ca sa folosesc metafora voastra, nici eu nu-s de acord cu amantii si nici nu vreau sa existe nici o tentatie mai ales ca oricum o sa fiu acum mai mult plecata, apoi la job... deci pentru mine e mai bine ca nu v-am gasit dincolo... dar uite ca nu m-am putut abtine sa va scriu totusi aici despre cum se vad lucrurile de afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

eu am avut-o pe mama in weekend la mine...vorbeati voi de soacra_acra..dar eu am o mama_acra...n-o suport (astea-s sentimentele mele care mi le-a ..of nu gasesc cuvantul fi-rar...asa am gasit mi le-a transmis tatal meu vitreg...fie-i tarana usoara (sa nu zic altfel) cu care de altfel nu m-am inteles....si cred ca nu ma vroia in familia lui fericta...care fericire?...habar n-am...

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

of..ce sa zic....fiecare stie ce-i in sufletul lui..motivele...toate cele....ar fi poate bine sa te concentrezi asupra vietii tale....a bb....si sa nu te mai gandesti la ce te supara...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:

Citat:

eu am avut-o pe mama in weekend la mine...vorbeati voi de soacra_acra..dar eu am o mama_acra...n-o suport (astea-s sentimentele mele care mi le-a ..of nu gasesc cuvantul fi-rar...asa am gasit mi le-a transmis tatal meu vitreg...fie-i tarana usoara (sa nu zic altfel) cu care de altfel nu m-am inteles....si cred ca nu ma vroia in familia lui fericta...care fericire?...habar n-am...

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

of..ce sa zic....fiecare stie ce-i in sufletul lui..motivele...toate cele....ar fi poate bine sa te concentrezi asupra vietii tale....a bb....si sa nu te mai gandesti la ce te supara...

poze

asta si fac.....dar cand vine in vizita aici sau cand merg eu la ea..ies scantei...mai putine vizite in viitor..mai putine scantee

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

poze

asta si fac.....dar cand vine in vizita aici sau cand merg eu la ea..ies scantei...mai putine vizite in viitor..mai putine scantee

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

iar mi-am adus aminte....ca imi batea corasonul pt tine...de mi se muiasera genunchii....si seara.....hop si je....ce vremuri...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Buna fetele,

Am spus ca nu mai scriu si ma retrag, m-am simtit cumva data la o parte atat de mesajul de pe prima pagina cat si de faptul ca nu am primit si eu o parola. Imi pare rau ca s-a ajuns aici avand in vedere ca forumul era ca un punct de sprijin pentru mine .

Bine ai venit gmilady, nu stiu daca mai ai la ce insa

Dece multu' de cafea nu beau dar as avea nevoie disperata de una, juniorul si-a revenit dupa indigestie in schimb se frichineste toata noaptea, nu stiu ce are si sunt fiarta.

Elena de Iustin Gabriel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

Buna fetele,

Am spus ca nu mai scriu si ma retrag, m-am simtit cumva data la o parte atat de mesajul de pe prima pagina cat si de faptul ca nu am primit si eu o parola. Imi pare rau ca s-a ajuns aici avand in vedere ca forumul era ca un punct de sprijin pentru mine .

Dece multu' de cafea nu beau dar as avea nevoie disperata de una, juniorul si-a revenit dupa indigestie in schimb se frichineste toata noaptea, nu stiu ce are si sunt fiarta.

Elena de Iustin Gabriel

nu e poate de la dinti? io nu mai zic de jiji...ca la noi e croanik treaba asta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

poze

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

iar mi-am adus aminte....ca imi batea corasonul pt tine...de mi se muiasera genunchii....si seara.....hop si je....ce vremuri...

poze

eu din pacate nu te-am prins pe tine ..dar odata am recitit din urma...si asa m-au cuprins emotile ..brr..faine vremuri

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Doar sa va spun ca am observat ca tot nu-mi apar mesajele in timp real, sunt inca moderata desi am peste 10, poate le-am parut si lor cam suspecta

Rox_y , am citit si-mi pare rau... ti-a raspuns tare bine, ca de obicei, decenuela: acum ai familia ta, priveste spre viitor, nu prea ai ce face, doar sa te lasi cat mai putin afectata... si sa iti canalizezi sentimentele frumoase catre cea mica si cei dragi...
Nici eu nu stiu sa existe recomandari in privinta papatului inainte/dupa vaccin, n-am avut grija pana acum (2-4-6 luni), dar de verificat totusi (google my friend).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

Buna fetele,

Elena de Iustin Gabriel

nu e poate de la dinti? io nu mai zic de jiji...ca la noi e croanik treaba asta

poze

apoi nu stiu, ca nu se vede nimik pe gingiute, da mooooooor, ma bucuram saptamana trecuta ca se trezea numai de 2-3 ori pe noapte si acu' si-a "revenit".

Elena de Iustin Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

Adica toate mamicile de pufuleti
Eu m-as bucura din tot sufletul... Nu stiu ce ati mai discutat pe email, si nici n-am reusit sa va gasesc dincolo (desi sincera sa fiu am facut cateva incercari ... banuiesc ca e un forum privat, confirm ca e safe - Nik0le ), dar cred ca au avut unele fete dreptate cu faptul ca nu a mai fost la fel, ca poate hotararea s-a luat prea repede... Ma gandesc totusi ca si DC nu-i degeaba "cel mai citit", o fi si meritul locului si al celor care l-au gandit si l-au construit, am gasit si alte subiecte f interesante sau emotionante (dar si drame sau ma rog, desi moderate, certuri sau atacuri si jigniri personale , sper sa nu fie niciodata cazul la pufuleti).
Asa ca... in concluzie... pot sa va rog eu?... veniti inapoi?? Din cate simt eu e o situatie cam tensionata acum, sper sa nu supar pe nimeni si sper sa nu stric ceva altfel, doar ignorati-ma, nu ma supar, ca si asa oricum voi incepe curand lucrul serios si o sa ma simt tare prost (da)ca n-o sa mai reusesc sa revin..

Daca n-am facut altceva, cel putin am ajutat-o un pic pe Lucia la completat pagini Dar eu speram sa arat macar putin din cat de mult insemnati aici... poate sunt si alte fete sa subscrie... si sunt sigura ca acest subiect este urmarit doar de mamici de buna credinta, pentru altii ar trebui sa fie sincer plictisitor sa urmareasca retete pentru bebelusi si alte discutii (bine documentate, Cristies ) intre fete.

Gata, inchei, am facut 10 mesaje
Cu mult drag catre toata lumea ,
trebuie sa ma gandesc si eu la o semnatura

stimata doamna,nu ma obosesc sa-ti spun welcome...felul propriu in care te bagi in sufletul omului e prea mult pt mine...ne-ai laudat pt sinceritate...nu-mi placi......no ofense...pur si simplu...sa-ti traiasca bebelul!
cu respect...ma inclin

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput