Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Adica toate mamicile de pufuleti
Eu m-as bucura din tot sufletul... Nu stiu ce ati mai discutat pe email, si nici n-am reusit sa va gasesc dincolo (desi sincera sa fiu am facut cateva incercari ... banuiesc ca e un forum privat, confirm ca e safe - Nik0le ), dar cred ca au avut unele fete dreptate cu faptul ca nu a mai fost la fel, ca poate hotararea s-a luat prea repede... Ma gandesc totusi ca si DC nu-i degeaba "cel mai citit", o fi si meritul locului si al celor care l-au gandit si l-au construit, am gasit si alte subiecte f interesante sau emotionante (dar si drame sau ma rog, desi moderate, certuri sau atacuri si jigniri personale , sper sa nu fie niciodata cazul la pufuleti).
Asa ca... in concluzie... pot sa va rog eu?... veniti inapoi?? Din cate simt eu e o situatie cam tensionata acum, sper sa nu supar pe nimeni si sper sa nu stric ceva altfel, doar ignorati-ma, nu ma supar, ca si asa oricum voi incepe curand lucrul serios si o sa ma simt tare prost (da)ca n-o sa mai reusesc sa revin..

Daca n-am facut altceva, cel putin am ajutat-o un pic pe Lucia la completat pagini Dar eu speram sa arat macar putin din cat de mult insemnati aici... poate sunt si alte fete sa subscrie... si sunt sigura ca acest subiect este urmarit doar de mamici de buna credinta, pentru altii ar trebui sa fie sincer plictisitor sa urmareasca retete pentru bebelusi si alte discutii (bine documentate, Cristies ) intre fete.

Gata, inchei, am facut 10 mesaje
Cu mult drag catre toata lumea ,
trebuie sa ma gandesc si eu la o semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....( care fete....lasa ca multumesc tot io pt cofe nu-i bai)..dat tot cineva spun ea ca trebuie sa fie si in romanik activitate....chiar daca plecam pt o viatza noua la capshunarit...

gmilady ...nici nu stiu ce sa zic....bine ai venit...sau ai venit prea tarziu...vad ca esti la curent cu tot.....de o paranoica in devenitre ar zice..ca ori esti pedofilu din umbra...ori o pers destul de cunoscuta....ori nu stiu....tu le zici tare bine acolo
sa-ti traiasca gangania mica si sa speram ca va fi bine...

data fiind situatia....cu tot respectul pt tine si puiutul tau...tre sa mai astepti un pic pt parole...ce sa facem....

fetili sa aveti o zi superba...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Neatza si de la noi
Tre sa mergem la vaccin.
AM o mare dilema
Nu mai stiu la cat timp dupa ultima masa se face vaccinul.
O ora, sau 2?
Ma puteti ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Multumesc decenuela de cafea desi o sa te refuz(nu beau de fel)

Mergi la inceput

neatza fetili....( care fete....lasa ca multumesc tot io pt cofe nu-i bai)..dat tot cineva spun ea ca trebuie sa fie si in romanik activitate....chiar daca plecam pt o viatza noua la capshunarit...

gmilady ...nici nu stiu ce sa zic....bine ai venit...sau ai venit prea tarziu...vad ca esti la curent cu tot.....de o paranoica in devenitre ar zice..ca ori esti pedofilu din umbra...ori o pers destul de cunoscuta....ori nu stiu....tu le zici tare bine acolo
sa-ti traiasca gangania mica si sa speram ca va fi bine...

data fiind situatia....cu tot respectul pt tine si puiutul tau...tre sa mai astepti un pic pt parole...ce sa facem....

fetili sa aveti o zi superba...

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Neatza si de la noi
Tre sa mergem la vaccin.
AM o mare dilema
Nu mai stiu la cat timp dupa ultima masa se face vaccinul.
O ora, sau 2?
Ma puteti ajuta?

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

pai nu cred ca e o regula..

eu i-am dat sa manance inainte....ideea cred ca e sa nu-i fie foame, sa urle...da-i si tu cu 1 ora inainte...ca sa manance apoi dupa o alta ora dupa vaccin..ca sa fii linistita

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Si eu sunt aici, am citit pe mail, nu stiu ce sa zic. Mie mi-e greu sa fac schimbari, voi citi mai departe aici, orice scrieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Decenuela mersi pt cafeluta

Si eu sunt tot pe-aci..

Gmilady..bine ai venit ...btw..ai punctat foarte bine tot ce ai zis tu acolo despre grupul nostru

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Eu iar am avut o noapte nebuna..de nedormit...Diana se trezesste de n ori pe noapte..oare o fi de la dinti..?eu am tot pipait-o dar tot degeaba ca nu simt nimic la gingie.Of... vreau si io o noapte cat de cat normala

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

eu am avut-o pe mama in weekend la mine...vorbeati voi de soacra_acra..dar eu am o mama_acra...n-o suport (astea-s sentimentele mele care mi le-a ..of nu gasesc cuvantul fi-rar...asa am gasit mi le-a transmis tatal meu vitreg...fie-i tarana usoara (sa nu zic altfel) cu care de altfel nu m-am inteles....si cred ca nu ma vroia in familia lui fericta...care fericire?...habar n-am...

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput