Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
felul propriu in care te bagi in sufletul omului e prea mult pt mine...

Of imi cer scuze, imi pare tare rau, nu am intentionat asta (sa ma bag) Va citeam cu foarte mare interes pentru ca informatiile de la voi ma ajutau mult, ca mamica... si imi facea placere sa va "aud"... apoi m-am gandit vazand forumul aproape gol ca mesajele mele poate ajuta imi pare rau daca m-am inselat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Neatza, neatza, zice ratza...Apropo de ratza ratusca mica. Sanatate, fericire si toate alea...un mare pt tine!
LML si pufuletilor din ultimele zile!

lorex - faina prima pagina

alexutzzza - ce mumoasa ai fost! De Yannis nu mai zic nimic, ca stim toate ce scumpi e!

miremia - LML delfinutzei, cu intarziere! si un ca te-ai ocupat de un anumit rezumat pt o persoana draga noua, aflata prin strainezia

ayanna - pt toate, toate mesajele. Cat despre zgubi, parca nu m-as gandi la LP, nu-s de ce. N-ai schimbat lingurita, prosopelul cu care ai sters-o? Vezi ce zice si dr!

mandruta - gata, s-a terminat statul la calc cu bb in mijlocul patului. Ai grija

satulica - test de sarcina? m-am aamuzat. Poate vine ciclul, ca nici luc nu-i tare in forma, cam refuza tzitzi si probabil din acelasi motiv. Oare ar trbui sa fac un test? :) Creste bine Mada

lucia 2000 - fiecare are dreptul sa aleaga, hai sa nu fortam lucrurile. Sa fol sanatoasa setul de ornat si succes la vaccin

onitza - concediu minunat si fara dureri

Cat despre mamicile care cer parola si nu o primesc, nu va suparati, nu prea avem parola zilele astea, suntem in plina criza de identitate, dupa cum zicea ayanna. Nu mai prea sunt mailuri la comun, albumele s-au cam sters...nu prea mai isi are rostul parola! Si mesajele de aici s-au rarit mult...bate vant de vara cam peste tot! We are in a brake, asa ca nu va suparati. Scrieti in continuare si contribuiti la unitatea grupului. Cand vom avea ce sa impartasim in comun si sa distribuim, cand va exista un grup, atunci vom reavea poate, o parola in comun.

yasmine - tu esti veche pe aici. Cunosti faza asta, nu-i asa? Ce mai face mica doctorita, mai merge la cabinet?

gmilady - o si pt tine...cred ca trebuia sa fi scris acum vreo 30 de capitole...Ghinionul taau ca ti-ai ales un moment prost de scris, cu vacante si "vanturi" multe. Poate se indreapta vremea, nu te supara

ma cheama datoria
un mkare pt voi

Mami de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

noi ne-am intors de la vaccin.
Am facut un real spectacol acolo.
In sensul bun.
Teo a ras cu d-na doctor, a vorbit cu dansa, s-a jucat pe masa de consultatie.
Cand noi vorbeam si nu-l bagam in seama tipa la noi.
D-na doctor a fost f incantata.
Avem 70 cm si 6.9 kg.
Dansa a zis ca e f bine.
Peste 2 zile ne diversificam si noi.
A zis sa incepem cu cereale seara 3 zile, apoi suc de mar la masa de dimineatza si treptat ajungem la piureu de mar.
Si intr-o saptamana sa introducem si branzica.
Stiu ca ati nai vorbit dar am uitat, voi ce cereale folositi?
Doctora a zis ca au si lapte praf in ele deja.

Mergi la inceput

oani_2002 nu cred ca am acuzat niciodata pe nimeni de nimic.
Am spus doar ca eu am ales asta.
Speram s-o mai faca si alte fete, atat.
Dar nu am acuzat pe nimeni de nimic, nici nu am spus ca nu au dreptul sa aleaga.
Asa cum eu am ales pentru mine sa raman aici asa si ele pot alege orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

noi ne-am intors de la vaccin.
Am facut un real spectacol acolo.
In sensul bun.
Teo a ras cu d-na doctor, a vorbit cu dansa, s-a jucat pe masa de consultatie.
Cand noi vorbeam si nu-l bagam in seama tipa la noi.
D-na doctor a fost f incantata.
Avem 70 cm si 6.9 kg.
Dansa a zis ca e f bine.
Peste 2 zile ne diversificam si noi.
A zis sa incepem cu cereale seara 3 zile, apoi suc de mar la masa de dimineatza si treptat ajungem la piureu de mar.
Si intr-o saptamana sa introducem si branzica.
Stiu ca ati nai vorbit dar am uitat, voi ce cereale folositi?
Doctora a zis ca au si lapte praf in ele deja.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

sa va fie de bine vaccinul

pai s-a vb mult despre cereale...

eu am folosit organix....cu cereale integrale si fara LP...le-am pus io in LM sau LP

dar fetele au fol di tati si nestle..si milupa....ce sa zic...mergi in hypermarket si citeste si tu...da-i ce crezi...io sunt adepta mai bio....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

Buna fetele,

Am spus ca nu mai scriu si ma retrag, m-am simtit cumva data la o parte atat de mesajul de pe prima pagina cat si de faptul ca nu am primit si eu o parola. Imi pare rau ca s-a ajuns aici avand in vedere ca forumul era ca un punct de sprijin pentru mine .

Bine ai venit gmilady, nu stiu daca mai ai la ce insa

Dece multu' de cafea nu beau dar as avea nevoie disperata de una, juniorul si-a revenit dupa indigestie in schimb se frichineste toata noaptea, nu stiu ce are si sunt fiarta.

Elena de Iustin Gabriel

Nu trebuie sa te retragi
MAi suntem cateva si pe aici si eu zic ca daca ne unim fortele astea care mai suntem putem ramane pe baricade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

lucia felicitari pt crestere......eu fol milupa;gasesti si cu lp in ele si fara...eu pun in/la fructe si in piureul de legume orez simplu [cate 1-2 lingurite]

oani ,un brat de pt ce ai scris...ai multa dreptate...

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Decenuela multumesc frumos pt sfat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

lucia felicitari pt crestere......eu fol milupa;gasesti si cu lp in ele si fara...eu pun in/la fructe si in piureul de legume orez simplu [cate 1-2 lingurite]

oani ,un brat de pt ce ai scris...ai multa dreptate...

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Multumesc frumos pentru sfat.
Cred ca o sa incerc sa-i fac in lapte de al meu.
parca nu as vrea lapte praf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Onitza off sper sa fie bine si concediu placut.Lucia2000 pt fidelitate.
Gmilady bine ai venit desi nu inteleg asteptarea ta atat timp.Eu sunt ultima venita la odisee si nu inteleg steparea ta de atata timp,sorry.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput