Felicitari Medeea,Anamira!Aspirante (544)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata si de la mine

unde sunteti?????
s-au trezit doar burticile????

nike chiar nu stiu ce sa-ti zic.
poate se mai ridica.
socrela zicea k atunci cand iti intra pumnu in capu pieptului, intre sani si burtica atunci inseamna k s-a lasat suficient pt nastere.
eu zic sanu te gandesti la asta si sa stai linistita.

roxy

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

neata buna , fetelor!
didi, ma bucur ca ai trecut cu bine peste operatie. o sa vezi ca o sa-ti dea DD un bebe sanatos si frumos!
histamina, mai ai un pic. DD o sa faca sa fie totul bine.
eu sunt asa de obosita fetelor. azi noapte am stat pana pe la 12 la spital, o facut socrul complicatii la operatie, de luni de cand l-au scos nu mai vede cu un ochi, ieri l-au operat de urgenta la oftal. si aseara cand trebuiau sa ii scoata tubul de drenaj de la prima operatie, nu au reusit nicicum, au zis ca s-a agatzat in os sau in fire si tre sa il opereze din nou ca sa i-l scoata! l-au bagat aseara tarziu in op, si l-au scos in 5 min, nu i-au facut anestezie pt ca mancase si era risc mare. noroc ca l-a intrebat sefa de la anestezie daca a mancat. ca dr care venise sa ii faca nalizele nu a intrebat. iti vine sa ii dai cu capu de pereti. asa ca acuma e in op si astept sa ma sune sa vad cum e. plus ca eu tre sa stau acasa cu mesterii ca pun gresie si mai am si ore azi, noroc ca vine mama sa imi faca mancare, ca altfel turbam!

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele
poftiti la o cafeluta si bineanteles nelipsitul www.foto.pfluegl.at/gal/fruehstuecksbuffet-2_layer.jpg" target="_blank"> mic dejun
va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

offf DAna imi pare rau k treci prin toate asta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

dana,
multa sanatate socrului tau!

bebelu,
incape pumnul intre burtica si sani.

hai sa ne gandim la altceva.

Mergi la inceput

nico tu esti la serv?
sau ti-ai luat CO???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

dana numai la spitale si pe mana dr. sa nu ajungi, ii doresc socrului tau multa sanatate si dd sa aibe grija sa se faca sanatos
hai ca mama tot mama ramane si atunci cand suntem mari
neata gravidutelor
bebelu ce este cu tine asa matinala?
pleci pe undeva azi?

Mergi la inceput

camiantonia ai PM
nike nu te mai stresa dd are grija de fiecare, sper ca esti in CO, ca asa ai spus ca vei face

Mergi la inceput

CAmi nu plec nicaieri
doar k nu am mai avut somn
si azi am chef sa fac curatenie generala pe aici, sa calc, sa spal si sa vad ce fac si de papica
cred k de la vitamine se trage

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebelu dar tie de ce ti-a dat sa iei vitamine abia de la 16 sapt si nu de la inceput? ca la inceput se presupunea ca ti-e rau, ca nu te alimentezi bine....mie mi-a zis sa le iau pana la 12 sapt si gata. 1000 de doctori, 1000 de pareri.

S-a intamplat minunea mult asteptata9+

Mergi la inceput