Felicitari Medeea,Anamira!Aspirante (544)
Raspunsuri - Pagina 5
dana_r spune:
da, tu fetelor, multumesc de incurajari si de urari
sa intri in spital pentru una si sa te opereze de inca 2 ori dupa ce ti-au zis la inceput ca singurul risc este sa nu te trezesti din anestezie...
plus mizeria din spitale (chiar si Tg. Mures) plus ca daca nu pui ceva in buzunar la fiecare nici nu se uita la pacient...
as dubla salariul medicilor , sa-mi dea mie mai putin, dar cand ajung la spital sa nu mai trebuiasca sa infund buzunarele tuturor si sa am conditii decente si sa stiu ca ma duc sa ma insanatosesc, nu sa ma duc fara sa stiu ce ma asteapta
www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker
bebelu86 spune:
Roxy chiar nu stiu
eu oricum nu am avut probl asa k nu era nevoie sa iau de la inceput vit,
fiecare cu parerea lui.
Dana tocmai despre asta vb si la odisee.
bagatu plicului in buzunar. ce nu suport eu
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+
858 SMS PT COPII
camcris spune:
dana am intalnit un singur dr. in bucu la spitalul elias tutunaru si asistentul lui anul trecut cand m-am operat laparoscopie nu au luat nici un ban nici nu au stat la discutii, dar in schim asistentele erau pe tine parca la intins mana
dar in general de cele mai multe ori nici nu se uita la tine daca nu dai bani pentru ce mai platim asigurari de sanatate chiar nu stiu
camcris spune:
roxy la tine burticuta a crescu, ma gandeam ca poate pui si tu niste poze daca ai ce frumos
bebelu spor la treaba sa-mi dai si mie din sporul tau ca eu nu am chef de nimic ma gandesc numai la concediu, mare, soare
si la birou am venit mai tarziu azi ca am stat sa ma epilez chipurile sa-mi fac de lucru ca n-as mai fi plecat de acasa
de didi ce mai stii oare pot sa o sun?
bebelu86 spune:
cami eu tocmai k nu plecam nicaieri imi fac delucru prin casa
sa nu am timp sa visez
DIdi a zis k dc se simte bine merge la serv.
dar nu am vb cu ea inca.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
858 SMS PT COPII
histamina spune:
fetele,
cu plicul e cam asa la mine:
dr era sa ma faca afis cand am indraznit sa ii dau ceva.m-a refuzat categoric si mi-a spus sa nu mai incerc.
asistentele sunt insa oribile.fiecare branulare,10 lei.sunt si unele care nu iau.cele de la sala,aduse tot de dr meu.
cat am stat in spital, am dat si tot degeaba.
iar de ifirmiere,ce sa zic?
mai aveau putin si ma batea cand am rugat-o sa spele doar cu apa,ca-s alergica la detergentul lor.
a venit dupa 3 ore cu cea mai imputita apa posibila si a dat prin salon,de nu mai puteai respira de miros..........
bebelu86 spune:
daaaa
stim.sunt asa de scarboase.
pana nu le bagi ceva in buzunar se poarta groaznic
si dupa ce le bagi, se schimba la 180 grade.
dintr-o data iti zambesc si vb frumos si nu stiu ce sa-ti mai faca sa fie bine (adica sa ii mai dai si data viitoare)
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII
roxy_s spune:
camcris mie nu mi se vede burtica decat seara. dimineata este lipita de spate si seara este asa mare cateodata, zici ca am 4 luni. dar nu mereu, cred ca depinde ce si cat mananc.
o sa pun poze mai incolo cand o sa creasca
S-a intamplat minunea mult asteptata9+
ancadragoman spune:
Neata
Va invit la cumparaturi http://bazar.desprecopii.com/index.asp
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
858 SMS PENTRU COPII!
bebelu86 spune:
roxy pai burtica de seara nu e de la bb
k dc ai obs si incainte sa fi gravi, seara, in functie de ce papai, se umfla burtica
dar asta nu inseamnak e de la bb
dimineata se vede cel mai bine dc e de la sarcina sau nu
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII