Felicitari Medeea,Anamira!Aspirante (544)
Raspunsuri - Pagina 3
cos_minutza spune:
Didi joi dupa amiaza ma duc la medic.Sa-mi tineti pumni
Acum chiar ca plec!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
kitty-27 spune:
didi...esti o scumpica...si-ti doresc sa-ti dea dd bebeul dorit...ca si noua de altfel.ieri eram atat de dezamagita...chiar am plans aseara...dar m-a imbarbatat cos-minutza si astazi parca sunt mai bine..
didi32 spune:
Kitty sa stii c-am iesit plangand din sala de operatie, nu fiindca ma durea ci fiindca ma gandeam ca m-am saturat de cate indur degeaba. Stiu ca toate zicem ca pt bebe orice, dar eu chiar am facut si HSG, si laparo si acum histero. Am incercat si cu naturiste, cu branca ursului, ce n-am incercat si degeaba. Si cand ti se spune ca singura sansa e FIv, care costa cat costa, ma gandesc de ce trebuie sa trec eu prin toate astea? De ce trebuie sa ma chinui si sa suport atatea?
Daaaaar, cum ziceam, n-avem voie la butoi. Asta e, mergem inainte si ce-o fi o fi.
in devenire
didi32 spune:
Cosmi draguto tinem pumnii stransi tare si te-asteptam cu vesti bune. Noapte buna si vise frumoase!
in devenire
kitty-27 spune:
offfff....didi...nici eu nu sunt prea departe de tine...si eu am facut hsg luna trecuta...si ma asteptam ca poate-poate...dar....nimic.am fost atat de dezamagita...aveam un gol in suflet...dar ce sa facem,mergem mai departe...cu forte proaspete...
didi32 spune:
Kitty draga am plecat si eu la culcare ca simt oarecare chestii prin burta si cand stau pe scaun.
Noapte buna si vise frumoase!
in devenire
cami_antonia spune:
felicitaqri anamira si medeea
ma bucur ca ati spart gheata
acum asteptam pe paula
si eu sunt cam pe lqanga un butoi cu melancolie si cu proasta stare
pentru ca vreau bebeeeeeeeeeeee
didi nu gandi ca pentru ce
ca scopul il stii
nadajduieste doar sa il atingi cat mai repede
si nu mai da tarcoale butoiului ca doar eu am voiie zilele astea pe langa el
ahahahahah
pupici tuturor
cami unde vii la mare/???????????
si cand????????
vremea la noi e minunataaaaaaaaa
deci nu te mai speria
am auzit ca la bucuresti e urat si ploua
azici doar cate o repriza mica numa noaptea
in rest soare
cald
mare cu apa calda
histamina spune:
neata
bravo didisor!sper sa iti daruiasca DD un bebe si tie fetelor negravidoase inca.
de la mine, pt voi .
fetele, lasati butoiul.
aseara ii cam dadeam si eu tarcoale,din cauza dureriror de la mana.vedeam ca e tot umflata ca punga cu infectie se lungeste,dar ca sta tot pe traiectul venei si m-a apucat tristetea,dar am incredintat repede Maicii Domnului totul, ca nu am voie sa-l supar pe bebe.
bebe
ei, bebe e nazdravan de tot.alearga de azi de dimineata de tot.
burtica a coborat cam cu o palma.ma gandesc ca nu am decat 32 de sapt si jumatate.o fi ok?
roxy_s spune:
neata fetele
nike nu stiu ce sa zic cu burtica, daca este bine ca a coborat deja. poate stiu fetele care mai au un bebe.
didi ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa, iti doresc cat mai repede sa vina bebe.
sherbi bine ca ai dat un semn. chiar ma gandeam oare ce mai faci si daca esti bine. ma bucur tare mult ca sunteti bine tu si bebe. nu te mai gandi ca ai burta mareeee, bucura-te de ea si atat.
cami_antonia, paula, camcris, cos_minutza, kitty, anca, katy, bebelu
si pt restul fetelor
S-a intamplat minunea mult asteptata9+