"Abdomen extra-plat (34)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eunice, hehe cum sa nu ne amintim

Eu am o problema cu sportul acasa...ma plictisesc repede si tot asa. in fiecare zi imi promit sa fac abs dar mereu imi gasesc o scuza, si e numai 30 min.

Azi ma duc la sala, In the Army asa ca o sa fac miscare destula dar ma mobilizez de Shaun abs promit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Neata fetelor.
Dam cafea acum mi-e pofta pe o cafea din cereale...stiti de care zic???? Am baut vara trecut avea numa 20% cofeina, dar era super buna.

Am vazut ca ati scris nu gluma harnice ca in totdeauna astazi intru si eu in randul vostru cu un tae bo cardio...ca nu se poate sa ma las mai prejos putoarea de mine

Va pe toate!!

Votati fitzoasa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Allure ,bravo!Cum merge renovarea,s-a "gatat"?

P.S sper ca subiectul nu devine unul de fantasmagorii si inchipuieli ale unora.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Ce inchipuielli? Daca vrei , hai , si tu, fata mea a intrat la hoiku din 20 iunie( 8,30-16), sunt libera toata ziua.
Clubul Pilates e in Parco, daca vrei te introduc, reflexo e linga libraria de linga parco si salonul de masaj limfatic le fel.
Scolile cam tot pe acolo sunt, adica centrale.
Sunt toate in zona nu trebuie sa te deplasezi mult, plus ca te relaxezi, te mai intilnesti c-o prietena , maninci la un restaurant , la cumparaturi, e frumos..

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

te-ai simtit vizata??
oh,nu trebuia sa te deranjezi cu atitea explicatii pt. ca pur si simplu nu ma intereseaza activitatile tale.Daca vrei musai sa ma tii la curent cu noutatile din viata ta scrie-mi pm si nu mai bruia subiectele de pe forum .cit despre prietene ,stai fara nicio grija ,ne intilnim mai des decit crezi.
Scolile mda,mai stiu eu aceasi marie cu alta palarie care mergea la colegiu acum 6 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Azi, pana acum
Sucul de orz verde
+ Apa
MD: iaurt cu in, germeni grau si prune
+ Cafea

Sport: baschet in parc, cu junioara
Sport2: scari, diseara, cu jumatatea

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Hannen sti ce a facut sotul cu cardul??? I-a dat delete la tot inclusiv la numerele de telefon dar ce e important ca acum merge cica ma baga in sedinta foto cand am pozici va pun si voua...prea mult nu m-am schibat ca nu am slabit asa incat sa se si vada...plus ca aseara am bagat cartofi, ce de treaba sunt azi nu am mancat nimi...da important e ca am mancat aseara

Votati fitzoasa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Da, m-am simtit vizata, penturu ca si asta-i un mod de-ati satisface curiozitatea, daca nu te interesa imi dadeai ignore, si oricum eu ii raspunsesem lui nikole.
Tu in loc sa ma feliciti pentru ca asa e normal si frumos, tu ma faca sa ma simt prost, dar asa esti tu,nu ma mira, imi aduc aminte o faza, atunci cind am fost in tokyo cu sotul meu si-ti povesteam cit de fericita am fost ca am reusit sa ne rezervam timp pentru noi doi, tu, mi-ai zis n-am minte..
Eu ma bucur pentru orcine, si-o bricheta daca-si cumpara cineva , ma bucur de zici ca mi-a luat-o mie.
Ma bucur si de fetele care fac sport epntru ca vor sa arate bine si sa fie frumoase, cum a fost cu poza lui Deus.
Ma bucur ca ai spus aici ca sotul anul trecut ti-a facut cadou un portofel Hermes, din cite stiam eu , anul trecut sotul tau ti-a facut cadou portofel Burrbery ca doar mi l-ai arata personal, stii bine cit m-am bucurat pentru tine.Tu nu poti sa te bucuri? Hai, capul sus si incearca sa imparti si bucuriile celorlalti.

Nikole, parera mea a ar fi sa lasi exercitiile o saptamana, cel putin pina ajungi la medic.

Mergi la inceput

dragele babei....cu siguranta ati ales prost subiectul sa aveti discutii in contracdictoriu. Va rog mult sa continuati discutia pe PM.

Multumesc mult

Mergi la inceput

Marina,
milioane de scuze.

deci simti nevoia sa-mi atragi atentia asta zice multe,continua sa incerci.
eu ti-am zis tie,sunt lucruri care se spun pe un forum si lucruri care nu.eu nu puteam sa scriu pe forum ca in doua sapt. am primit doua portofele,un inel si un ceas de mina-ah,de asta am uitat sa mentionez.nu se zic pt. ca risti sa para ca te lauzi aiurea in tramvai.despre faptul ca te fac sa te simti prost,nu cred ca poti fi facuta sa te simti prost si in plus tu te manifesti destul de embarrassing pe acest forum,asa ca nu ai nevoie de ajutorul meu.
Am sa fiu draguta si am sa te las sa te manifesti dar tin sa mentionez inca o data,nu ma intereseaza viata ta personala si activitatile tale.ok?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramyteo

Hannen sti ce a facut sotul cu cardul??? I-a dat delete la tot inclusiv la numerele de telefon dar ce e important ca acum merge cica ma baga in sedinta foto cand am pozici va pun si voua...prea mult nu m-am schibat ca nu am slabit asa incat sa se si vada...plus ca aseara am bagat cartofi, ce de treaba sunt azi nu am mancat nimi...da important e ca am mancat aseara

Votati fitzoasa mea
Andrei-avem PAYPAL
Perlute Teodorei

neah,al meu mai smecher ,si-a luat camera (o foloseste la munca) si pe mine m-a lasat cu`n jaf!Da` lasa ca imi iau si io camera bengoasa,o am pe lista.El numai se ofera "vrei sa-ti iau camera?banii jos" no,multam,imi cumpar singura.

Mergi la inceput

mi-a intrat in cap, radiofrecventa...conform net-ului este ceea ce ma poate scapa de surplusul de piele de pe burta...stie cineva ceva, experiente?

Mergi la inceput