"Abdomen extra-plat (34)"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata
frig...dupa caldurile de acuma 10 zile, 12 grade dimineata este can nasol

azi am in plan sa nu cad lata:-) incep la 7 (m-am trezit dupa cum se vede) si termin la 11 seara o sa treaca si asta!

mai intru de la job sa va salut, pana atunci va doresc o dimineata/seara dupa caz super placuta

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Deus spor la munca sa ai!Ai grija de tine ,nu te extenua.

fetelor,maine`i ziua cea mare pt. mama!spuneti o rugaciune in gind ,please!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

maine dorm mult si recuperez
trece si asta si o sa fiu mai puternica

va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

...ca nu ma las! 30 min Turbo Fire si 10 min de stretch = 400 calorii Super eficient programul meu!

ma duc la culcare ca sint explodata...m-am trezit la 5.30
O iau pe urmele lui Deus in curind

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Nikole, da, iti ies analizele bune pentru ca nu ai nicio boala, ai imunitatea scazuta de la oboseala sau o slabire brusca a organismului, asa cum a fost in cazul meu dupa operatie, am fost la ginecologie la citeva zile dupa externare si mi-a dat niste prafuri homeopate chinese medicine 24, sunt foarte bune, imediat mi-am revenit.
Ce mi-a spsu mie medicul, cind ai aceste stari este interzis orice exercitiu fizic, este recomandat mersul pe jos, refelexoterapie sau drenaj limfatic.
Uite, eu, dupa obon, luna viitoare incep Pilates la club , dupa aceea ma duc drenaj limfatic pentru relaxare, tu ai cunostinte vaste in acest domeniu si stii cit de benefic este.Pilates doar odata pe saptamana ca revin la scoala de japoneza si, incep alte si alte cursuri noi, poate gasesc timp si de reflexoterapie.
Consulta medicul si intreaba-l daca cumva in Brazilia au medicamentele de mai sus, sunt facute special pentru aceste stari, crede-ma ca in 24 de ore te simti ca noua, fizic ma refer.
Cit de benefica este reflexoterapia( eu aseara am fost).

Reflexologia este un sistem foarte vechi de masare a mainilor si a picioarelor, practicat de catre vindecatorii din Egiptul si China Antica. Teoria de baza a reflexoterapiei este aceea ca organismul nostru este impartit in mai multe zone...
Reflexologia este un sistem foarte vechi de masare a mainilor si a picioarelor, practicat de catre vindecatorii din Egiptul si China Antica. Aceasta metoda se bazeaza pe detectarea si corectarea unor dezechilibre ale organismului. Teoria de baza a reflexoterapiei este aceea ca organismul nostru este impartit in 10 multe zone egale si ca talpa piciorului este o „harta” a organelor noastre. Prin masarea talpilor se trateaza anumite afectiuni.
Reflexoterapia nu poate fi practicata de oricine, deoarece este necesara o buna cunoastere a informatiei legate de punctele de masaj si de ceea ce reprezinta acestea. Reflexoterapia nu pune diagnostice, ea constata zonele cu dezechilibru energetic care au determinat tulburari functionale si organice si ajuta la refacerea armoniei energetice.

Ce trateaza reflexoterapia?
Probleme digestive (inclusiv constipatie), dereglari menstruale, oboseala cronica, dureri musculare, inflamatii ale pielii, colicile copiilor, actioneaza asupra cauzelor aparitiei de celulita, deblocheaza traseul renal, ajuta la reglarea functiilor endocrine.

Ne confruntam frecvent cu stari de oboseala si cu palpitatii cardiace... si nu intimpinam greutati in gasirea "responsabililor": serviciul si cafeaua. Poate ca exista un simbure de adevar insa ceea ce nu stim este faptul ca aceste stari pot aparea in urma unei dereglari survenite la nivelul sistemului limfatic.

Drenajul limfatic se practica din vremuri stravechi, fiind mentionat ca o metoda de tratament, inca de pe vremea scolii medicale a lui Hipocrat, in anul 400 d.H. Insa adevaratele preocupari pentru aceasta metoda au aparut peste citeva secole.

Limfa este un lichid transparent, care circula prin vase si ganglioni limfatici, hranind celulele si tesuturile. Sistemul limfatic este la fel de important ca si sistemul circulator. Vasele limfatice sint constituite intr-o “plasa” care acopera fiecare particica a corpului nostru. Acestea transporta substantele nutritive si colecteaza celulele moarte, rezidurile, bacteriile, virusii, substantele anorganice, apa si grasimile. Toate vasele ajung la ganglionii limfatici, aglomerari celulare de forma rotunjita, care pot fi mici (cit un virf de ac) sau mari (cit o maslina).

In corpul nostru exista intre 400 - 700 de ganglioni, care filtreaza si purifica limfa, acestia fiind localizati preponderent in abdomen si la nivelul gitului. De exemplu, atunci cind ni se inflameaza amigdalele, ganglionii de la nivelul gitului isi maresc si ei volumul pentru a lupta impotriva bacteriilor.

Stresul prelungit, sedentarismul, pozitia incorecta sau statul prea mult pe scaun, depunerile adipoase sau celulitice, interventiile chirurgicale (masectomia - extirparea sinului), tulburarile de circulatie periferica, afectiunile cardiace, pulmonare, renale si endocrine sint numai citiva dintre factorii care tulbura buna circulatiei a limfei in corpul nostru. Aceasta situatie paote fi remediata cu ajutorul drenajului limfatic, prin masaj.

Este vorba de un complex de tehnici manuale, utilizate pentru facilitarea eliminarii lichidelor in exces, pe care limfa le aduna si purifica, odata cu traversarea ganglionilor, inainte de a intra in circuitul sanguin. In secolul al XVII-lea, in scoala europeana, francezul Jean Pecquet si danezul Thomas Bartholin au aprofundat studiile stiintifice asupra sistemului limfatic, a raportului intre sistemul limfatic si cel sangvin si al rolului limfei in organism. Dar contributia semnificativa o are danezul Emil Vodder, expert fizioterapeut, care a pus la punct metoda eficace - drenaj limfatic manual.

In zilele noastre, in Europa de Vest drenajul limfatic este o metoda impusa nu numai in cimpul estetic dar si in tratamentul unor afectiuni: reumatismale, circulatorii, traumatologice, ulcer varicos, escare, rani dupa interventii chirurgicale, arsuri, sinuzite, amigdalita, faringita etc.

Masajul are mai multe efecte:

anti - edematos (edemele sint provocate de stagnarea singelui in vene sau de prezenta unei cantitati mari de clorura de sodiu si apa in singe; de obicei, edemele sint localizate la nivelul picioarelor si miinilor);

edeme-cicatrizant (marirea numarului de celule constructoare si eliminarea din zona afectata a substantelor iritante; cu cit este mai crescuta cantitatea de limfa din jurul unei rani, cu atit vasele limfatice afectate sint stimulate sa se vindece);

imunizant (stimuleaza fabricarea de anticorpi); regenerant (util in cazul unei pieli uscate, descuamate);

relaxant (la nivelul musculaturii si nu numai); stimulant la nivelul microcirculatiei (previne aparitia celulitei).
Pilates+ drenaj limfatic
Pilates + refelxo
Cred asta e cea mai buna combinatie, bine ar fi de doua ori pe saptamana pentru cine are timp.

Mergi la inceput

Allure ,bravo!Cum merge renovarea,s-a "gatat"?

P.S sper ca subiectul nu devine unul de fantasmagorii si inchipuieli ale unora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!
Eu la munca, inca nu mi-a trecut stomacul si nu imi dau seama ce e..acuma ma doare destul de tare(ca o gheara) in zona buricului. Dar nu mai vomit.
Deus ca spuneai lui Nikole, oi fi si eu la fel..am luat varicela de la copil, am stat cu spatele bolnav aproape 1 sapt si acuma nu-mi trece stomacul. Si pe bune ca ma dadeam rezistenta pana in 30 de ani.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Ele,asa am patit eu ieri.M-a luat din jurul buricului apoi s-a extins in toata burta si spre seara a coborit la ovare.
Acum sunt mai bine .Habar nu am ce a fost,noroc ca n-am vomitat.
La dentist azi ma strimbam si ma tineam cu mainile de burta si dr. ca ce am,ca sunt ok.Zic da,sunt ok doar am febra musculara(nu era sa-i zic dentisului ca ma dor ovarele) E adevarat ca am si putina febra de la nea Tony dar totusi...

Azi n-am reusit nimic ,iar a trebuit sa ies pt. diverse .Ramane,sper,pt. diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Allure ,bravo!Cum merge renovarea,s-a "gatat"?

P.S sper ca subiectul nu devine unul de fantasmagorii si inchipuieli ale unora.

Ce inchipuielli? Daca vrei , hai , si tu, fata mea a intrat la hoiku din 20 iunie( 8,30-16), sunt libera toata ziua.
Clubul Pilates e in Parco, daca vrei te introduc, reflexo e linga libraria de linga parco si salonul de masaj limfatic le fel.
Scolile cam tot pe acolo sunt, adica centrale.
Sunt toate in zona nu trebuie sa te deplasezi mult, plus ca te relaxezi, te mai intilnesti c-o prietena , maninci la un restaurant , la cumparaturi, e frumos..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna ziua!
Nu stiu daca va mai amintiti de mine, nu am mai scris demult pe aici. Am fost in concediu 2 saptamani,apoi am dus copii la mama, am mai fost plecata prin tara..in fine.

Ideea e ca tot cu Shaun sunt prietena. Intreba cineva la un moment dat daca ai rezultate cu Shaun. Pe langa pozele Luminitei, confirm si eu: super rezultate si intr-un timp scurt, daca faceti exercitiile zilnic.Eu fac Insanity din februarie si acum sunt ff multumita.

Nikole, eu dupa ce am nascut a doua oara am facut Pilates aproape un an. Rezultatele s-au vazut in timp. In prima luna exercitiile mi s-au parut ff usoare, faceam toate programele inclusiv cel de 50 min. Exercitiile par ff usoare dar nu e chiar asa daca le executi corect. Cu cat faci de mai multe ori cu atat reusesti sa te concentrezi mai bine si sa lucrezi anumiti muschi (sa izolezi ca sa zic asa un anumit grup si sa il lucrezi numai pe ala) ceea ce nu e chiar simplu, dar e ff eficient. Daca nu executi insa exercitiile corect, par ff simple. Eu am renuntat ulterior la ele pentru ca m-am plictisit si am trecut la tae bo, apoi la insanity.
Legat de starile de rau, eu am avut niste surprize anul trecut: m-am trezit intr-o dimineata plina de vanatai pe corp, imense, fara sa ma fi lovit. Am facut o tona de analize, au iesit toate bune, calciul spre limita inferioara dar totusi in parametrii. In acelasi timp am fost si la cardiolog eu avand o tulburare de ritm cardiac. Cardiologul si internistul mi-au spus in aceea perioada ca ceea ce e in sange nu e si neaparat in tesuturi, iar eu aveam un dezechilibru al mineralelor la nivelul tesuturilor (ma rog, asta e explicatia in termeni umani, nu medicali). Ideea e ca ..asa cum zice #351;i Deus..as lua vitamine sa fiu in locul tau. Eu cand simt ca nu mi-e bine mai iau vitamine, pe langa altele.

Luiseea, eu am facut sport toata perioada cat am alaptat. Si am alaptat 1 an si 6 luni fara probleme, cand am renuntat nu ca nu mai aveam lapte si din alte motive. Ideea este sa faci sport imediat dupa ce ai alaptat si nu imediat inainte sa alaptezi, ca sa permiti organismului tau sa se linisteasca. Asta e valabil mai ales daca faci ceva intens. Eu faceam tae bo cate o ora la un moment dat. Se zice ca daca alaptezi copilul imediat dupa ce ai facut sport intens, pe langa gradul de dezhidratare al corpului, esti agitat si cica transmiti agitatia copilului. Nu stiu cat e de adevarata chestia asta, dar eu imi programam sportul dupa alaptat. Apoi ma hidaratam intens si aveam grija ca pana la urmatorul alaptat sa fie macar o ora. In rest, daca nu ai nascut prin cezariana, ai terminat cu lohiile si te simti bine..nu vad de ce nu ai putea face sport.

Allure, ce bine imi pare ca iti place Shaun!! Cu mucii de pe floor, m-ai distrat si pe mine, dar asta e doar la inceput, apoi o sa te obisnuiesti si o sa ti se para muult mai simplu, mai ales level I. Ca sa nu mai vorbim de satisfactia pe care o ai cand termini tot programul. Cred ca am mai zis, dar cu riscul de a ma repeta..nimic din ce am facut eu pana acum nu mi-a modelat abdomenul inferior ca exercitiile lui Shaun. Eu fac Insane abs de altfel cel putin de doua ori pe saptamana. singura problema e ca da dependenta..eu cand nu fac parca sunt un leu in cusca.

În alta ordine de idei:

Deus, arati fff bine!Mult mai bine ca majoritatea pustoaicelor de 20 de ani. Eu am 32 impliniti si cred ca si eu arat mai bine dect la 20 cand eram slaba dar atat. Imi propun sa am si eu abs fix ca al tau. Felicitari!

Ele, La multi ani! cu intarziere, sa fii sanatoasa, iubita si extraplata!

Miss Boss, sa ai concediu placut!
Lumi, pe unde esti?? Cand apare Asylum?

Claucia, faci Insanity? ca Marina am inteles ca se plictiseste acasa cu Shaun

Va pe toate si va doresc o zi placuta!

Baietzii mei

Mergi la inceput