"Abdomen extra-plat (34)"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Deus, am uitat sa iti zic..la maica-mea am baut numai sucuri cum iti faci si tu..sunt indragostita de ele, tre' sa fac cumva sa imi iau si eu un power juicer(maica-mea are Lalane de ala, sau cum i-o zice, foarte buna jucaria)

am vazut filmuletul pus de tine..impresionat, chiar suntem niste fiinte extrem de puternice

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Impresionanata poveste... Cata vointa poate avea omul acesta!! Chiar mi-a dat o lectie de viata!!! De la ei trebuie sa invatam sa pretuim viata si sa ne bucuram ca suntem sanatosi! Bravo lui! merita toata admiratia noastra! Si cum bine ai spus am tot ce imi trebuie ca de astazi sa incep o noua viata! De astazi incerc sa fiu un alt eu! Multumesc Deus!
In alta ordine de idei si mie imi plac sucurile facute in casa, dar cred ca trebuie sa mai astept pana imi iau un storcator adevarat, pt. ca ce am eu mai bine legumele si fructele le mananc naturale. Dar chiar cam cat costa un storcator bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Iulix ti-am raspuns la topicul creat de tine, ca n-am vazut discutia de aici decit dupa...:)
Si ti-a mai scris si Deus...esti informata deja.
Bun venit! Acum, pe cai! Ce raport ai pe ziua de azi?

Eu am umblat ieri toata ziulica de nebuna prin mall (iarasi!) dupa perdele si alte nimicuri...cel putin am rezolvat problema. Din pacate sport n-am avut cind. Azi insa ma revansez cu virf si indesat. Am mincat niste fructe cind m-am trezit (intr-un castronel: capsuni, afine si un sfert de banana)...astept sa se digere si ma bag la sport. Greutati o ora si cardio apoi cit m-or tine salele

De mincare fac iar salata cu fasole ca mor dupa ea...Nikole eu folosesc white navy beans, le inmoi citeva ore bune, le scurg/ spal, le fierb pina se inmoaie, le spal iarasi si le amestec cu ulei de masline, sare si ceva ierburi proaspete: patrunjel, busuioc, marar...depinde de gust sau ce ai in casa...le mai poti amesteca cu diverse (rucola aia la mine ii zice arugula, merge de minune, ardei tocat marunt, ceapa verde sau obisnuita, etc). Foloseste imaginatia!!

Mi-am pus din nou niste mung beans la incoltit sa fac sprouts...
Mai tirziu poate gatesc si o supa crema de legume...vedem.
Am frigiderul ticsit de verdeturi pt salate asa ca nu ma ingrijorez. :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Spunea Allure la topicul deschis de mine ca nu prea sunt bune lactatele.
Eu nu prea pot sa stau fara sa mananc un iaurt macar la 2 zile. E rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

uite iulix ce m-am hotarat eu sa imi cumpar..nu imi permit acum sa dau 500 de lei pe un Lalanne power juicer

http://www.emag.ro/storcatoare/storcator-de-legume-si-fructe-rohnson-r-427--pR427

rohnson-ul asta e acceptabil ca pret si am gasit comentarii pe net destul de bune referitoare la aparatul acesta

Mergi la inceput

Pai pana acum am mancat cereale de porumb cu sana (nu stiu daca e buna sana) asta pe la 8 am, apoi am baut o cafea si pe la 1 pm am rontait un mar si cu o para ca nu sunt la mine acasa si nu prea am ce sa mananc si cred ca astazi va fi o zi dedicata excusiv fructelor.
Dragut storcator Luminita si are comentarii ok, dar eu cred ca o sa ma duc sa intreb pe la magazine care este marca cea mai buna, pt. ca sunt de parere ca daca tot dai banii pe ceva, macar sa stii dinainte daca este bun sau nu si ma gandesc ca vanzatorii aia mai stiu cate ceva. Oricum mai astept sa imi povestiti ce aveti pe acasa si daca sunteti multumite de ele si dupa aceea ma duc la cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

hannen eu ti-am zis dar erai prea tulburata atunci, la a doua tura ii trimit si surorii tale, pentru mama ta, dar sa intrebe medicul daca are voie sa consume laptele asta acrit, ca ea avand atatea probleme, cine stie...

Iubire,eu chiar in seara asta am vrut sa-i scriu sor`mii de ciuperca asta dar apoi m-am razgindit,n-am stiut daca mai e valabila oferta.
Dar daca tu zici,eu o sa-i zic sa intrebe dr.-ul
Deus tu ce zici?Vreo opinie??
Xio,tu?

BTW,cica e super bine,nu are dureri ...se simte nemaipomenit ,neasteptat de bine!!!Sunt in al 1000`lea cer,nu numai al 9-lea!Slava Domnului!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

iaurtul daca e natural, din lapte de tara, fara hormoni, antibiotice si alte minuni, in cantitati mici ar fi ok...darrrr...in general are cam multa grasime (ala low fat nici nu intra in calcul ca "sanatos"!) respectiv cam mult colesterol daca nu ma insel...
Daca nu faci abuz, probabil nu moare nimeni. Ia-o usurel... Ajustarile astea se fac in timp.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Lumi, eu as investi intr-un storcator garantat bun, ca altfel arunci fructele pe geam daca nu stoarce bine. De regula, you get what you pay for... Jack Lalane ala stiu si eu ca e bun. Il ai o viata!

Pe mine ma bate gindul de un Vitamax dar sint sssssssscumpeeeeee!

Mergi la inceput

Hannen, eu am pierdut filmul cu mama ta...nu stiu care e povestea dar ii doresc sanatate si dorinta sa faca schimbari in lifestyle...ca inteleg ca acolo e o buba

Mergi la inceput