"Abdomen extra-plat (34)"
Raspunsuri - Pagina 19
Deus spune:
de exmplu pe webshot eu am mai multe albume dar le pot pune lacatel si are acces la ele doar cine vreau eu:-) asa am facut cu albumele in care apare copilul meu sau altele:-)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
eunice78 spune:
Lumi, de unde ai luat ciuperca?
Te felicit pentru decizia cu pozele . Presupun ca ati citit subiectul de la generale cu dezaxatii care colectioneaza poze si fac trafic cu ele. In plus, nu se stie niciodata unde te duce viata, in ce pozitie ajungi si cum interpreteaza lumea, chiar si acolo unde nu e nimic de comentat.
Baietzii mei
hannen spune:
Lumi,imi pare o achizitie tare buna ciupercuta ta!Si cu rusine recunosc ca habar nu aveam ca asa se face kefirul.
despre poze cu lacatel,super!!
va pupez pe toate
Whatever happens don`t let go of my hand!
iulix spune:
Hello fetelor. Vreau sa ma alatur voua in incercarea mea de a da jos cateva jg. incapatanate. Ce dieta aveti voi, ca stateam si va citeam si ma gandeam ca la mine in oras nu s-a auzit de TAE-BO, pilates si alte minuni ale sec. XXI. Eu am acasa o amarata de bicicleta si cel mult pot sa merg in parc sa alerg, pt. ca de sala nu cred ca m-as putea tine. Si in ceea ce priveste meniul vostru ma cam lasa fara cuvinte... Cerealele la mine functioneaza de minune, dar cu hrisca nu ma inteleg deloc. E .
z333 spune:
hannen eu ti-am zis dar erai prea tulburata atunci, la a doua tura ii trimit si surorii tale, pentru mama ta, dar sa intrebe medicul daca are voie sa consume laptele asta acrit, ca ea avand atatea probleme, cine stie...
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
z333 spune:
eunice, ciupercuta o am de la maica-mea, ea a primit-o de la o doamna, iar doamna a primit-o din India
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
Deus spune:
iulix bine ai venit
in primul rand obiectivul tau nu trebuie sa fie "sa dau cateva kg jos", obiectivul tau incerca sa-l transformi in " vreau si pot sa fiu sanatoasa, in forma, tonifiata si frumoasa" - toata viata, nu doar o vara:-)
si pentru ca sa reusesti asta nu trebuie sa iti stabilesti tinte de genul: x kg in x saptamanai. Trebuie sa-ti faci un program riguros de sport si sa-sti stabilesti un stil de viata-alimentar care sa-ti fie sanatos si confortabil.
Cand iti stabilesti programul de sport sa te gandesti ca "la ora x eu fac sport de 4 ori pe saptamana" -devine prioritate - nu cand ai timp faci sport ci restul programului il construiesti cand ai timp dupa ce ai facut sport! asta inseamna ca daca te cheama cineva la o terasa spui sigur ca da, vin la ora 7 fiindca la 5 am ora de sport. Suna poate drastic dar iti inra in reflex dupa o vreme:-)
In legatura cu alimentatia, sunt mii de teorii si mii de diete. Sa-ti asculti corpul, sa mananci portii mici dar sanatoase, sa te hidratezi mult (apa) si sa faci exceptii rar si foarte rar.
Abdomenul si alte parti ale corpului se construiesc in mare masura in bucatarie.
Eu recomand sa mananci de 3 ori pe zi si sa ai doua gustari (nu eu am inventat asta), portiile sa fie pe o farfurie de cca 18-20 cm diametru, fara varf si fara supliment! nu doua feluri la masa
si gustarile sa intre intr-un pumn nu intr-o farfurie:-)
mai revin...se ard vinetele
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Deus spune:
gata am intors vinetele:-)
revin Iulix - tot ce ai citit, sfaturile lui DR OZ sunt f bune si cu mult bun simt. Daca te pliezi dupa ele ai doar de castigat fara sa regreti.
Nu ai TaeBo in oras...stai linistita ca eu am facut TaeBo doar 1 singura data...acuma o sa merg sa testez toate clasele la sala la care lucrez dar nu pot sa spun ca eu cu TaeBo sau cu stilul X mi-am facut abdomenul plat sau tonifiat picioarele.
Daca ai unde sa alergi, niste scari in oras, doua gantere, 1 elastic si un covor pe care sa faci abdomene, insemna ca ai toate materialele necesare. Plus vointa si pantofi de sport buni
daca ai intrebari ... aici sunt niste doamne super care ajuta pe toata lumea cu placere:-)
Allure este doxa la multe capitole (sport/nutritie/etc), Lumi este o baterie vesela care scoate untul din ea, etc...toate doamnele sunt deja experte in stil de viata sanatos si foarte ambitioase.
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
iulix spune:
Deus multumesc mult de raspuns. Ai mare dreptate in ceea ce spui, dar eu mi-am stabilit o data pt. ca asa cred eu ca voi incepe cu adevarat sa am grija de mine si de sanatatea mea, adica sa vad cat pot eu sa ma tin de cuvant in fata mea. Pe mine sfaturile dr. Oz m-au facut sa imi dau seama ca trebuie sa fac ceva... Insa cred ca la mine trebuie lucrat f. mult la vointa, pt. ca sunt o persoana care abandoneaza cam usor un lucru inceput. In ceea ce priveste meniul trebuie ceva anume mancat, sau orice e sanatos si nu face rau este permis? de ex. tu ce mananci intr-o zi?
Deus spune:
eu nu am un regim fix sau batut in cuie care sa ma frustreze. Nu sunt pofticioasa si asta ma ajuta. imi place sa mananc simplu.
Azi, m-am trezit tarziu si am mancat pana la ora asta asa:
2 pahare fresh din: sfecla rosie, telina frunze, mere, morcovi + seminte de in macinate, seminte de canepa si praf de MACA
dupa cca 2 ore pauza am mancat branza de vaci cu rosii si catraveti
am baut cafea si apa
la pranz mi-am planificat ceva fasole cu ceapa - Allure este de vina ca mi-a facut pofta
gustari pt azi - 1 banana si alta gustare seminte si alune crude fara sa fie prajite sau condimentate
si seara, ceva dovlecel si vinete fara maioneza sau prajeli in ulei
Am uitat sa-ti pun ca eu nu mai mananc carne
sanatos: legume, fructe, peste, pui, curcan, vita - crude sau gatite la gratar/cuptor fara sosuri si alte fainoase, apa multa, seminte, cereale integrale, paste/orez integral, fructe de mare, etc
rau: prajeli, faina alba si toate derivatele, margarina, dulciurile=zaharul, etc...
Stiu ca deja ai auzit de toate astea si ca POTI!
daca te gandesti ca nu poti si ca tu esuezi in toate cele atunci asa o sa fie. Incearca sa te gandesti la tine ca de acum, din ora asta, nu de luni sau de la intai esti o alta IULIX.
scuze pt cine a vazut deja dar uite ce poate omul asta
tu ai tot ce trebuie ca sa poti sa faci orice!
Apropo doamne dragi, cand implinesc 40 de ani m-am gandit sa merg la un semi maraton - jumatate varsta mea si va invit sa-l facem impreuna? ce spuneti? avem 4 ani si jumatate sa ne pregatim.
Unde o sa fie? habar nu am, dar sunt multe in fiecare an in diferite tari si putem sa facem cumva sa ne vedem 3 zile?
din cate am vorbit cu maratonisti profesionisti ajunge sa ne pregatim cu cca 1 an inainte dupa un program stabilit
va
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro