"Abdomen extra-plat (34)"
Raspunsuri - Pagina 18
emaaimee spune:
Buna fetele,
fara sport azi, dar treaba in casa o groaza( aspirat, in gradina una alta la flori, facut mancare, am obosit). am fost la cumparat mancare.
MD: fulgi de ovaz, lapte de orez, pudra de in brun& seminte susan
Snack: o chifla mica integrala cu seminte(mac,fl.soarelui, in, mei,etc) ca eram in oras.
Pranz: bagel integral toasted(secara, malai, in,susan, fulgi ovaz, arpacas) cu humus facut de mine& baby corn crud
Snack- branza soia& broccoli
Seara: stir fry cu tamari soy sauce& legume(ceapa, ardei, usturoi, muguri de bambus, bean sprouts,baby corn, o lingura ulei de masline& coriandru&chilli flakes& sare de mare) cu arpacas&fasole(black eye beans)fierte
maine vreau sa fac supa miso cu iarba de mare- kombu, legume, mei si naut.
azi am facut si branza de soia& lapte de orez
deserturi yummy:
- salata de fructe(pepene galben-verzui, nectarine, pere, mere cu scortisoara& esenta de migdale) puteti adauga si ceva nuts daca doriti
- arpacas fiert scurs cu sirop de artar& blueberries/zmeura/capsune& seminte de susan
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
m-am cantarit eu si am un pic sub 58 seara si am mancat atat sapt asta, adica am fost atat de satula ca niciodata. am avut impresia ca sigur o sa ma ingras. foarte satioase pulses& grains& nuts sunt asa de bune astea naturale. hrisca, mei, arpacas, quinoa, fel de fel de fasole& oleaginoase as putea sa mananc asa forever. excelente.
ma duc sa ma vopsesc.
a mancat cineva aduki beans, am luat azi de la tesco. sunt curioasa cum sunt.
noapte buna
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
Elena_R spune:
Si la mine a fost zi de curatenie azi deci zero sport...
Nu steam ca tanti aia e Zuzana de care ati mai vorbit voi pe aici. E super tare gagica! Desi, sanii aia nu sunt naturali for sure!
Allure uite ca de prison cell push ups urile alea nu stiam. O sa I le propun la antrenoarea de bootcamp ca si aia ma chinuie cu burpeeurile alea tot timpul.
Va pup
z333 spune:
neata..de data asta in loc de cafea beau primul kefir facut de mine..a iesit asa bun
azi vreau sa fac sport..greutati absolutely si apoi mai vad daca mai fac ceva
inca nu mi=am revenit, ieri am lucrat 12 ore, am ajuns pe la 11 noaptea acasa si m-am culcat pe la 2
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
hannen spune:
lumi,cum arata kefir din ciuperca?Ca io stiam ca ccc kefirul e ca un fel de lapte batut,se gasea pe timpuri demult apuse.Sau zic prostii?Acum am o mare curiozitate despre ciuperca ta care produce kefir(sau si asta am intelese-o aiurea???)
nu pe bune,de ce tin eu minte ca tu ai zis ca faci kefir din ciuperca aia minune?Ori incurc borcanele,ori m-am dilit de tot de cap.
Whatever happens don`t let go of my hand!
Deus spune:
Buna dimineata
zi de odihna, am dormit 10 ore
Hannen - kefirul se face cu ajutorul unei ciuperci speciale care arata ciudatdare este f bun si sanatos
Vasi va doresc o duminica placuta
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
hannen spune:
Deus,habar nu aveam!Cit traieste omu`nvata!
Multumim la fel,noi suntem deja extenuati si caprele mele si-au pus un boot camp,cred ca sa o scoata pe ma`sa din amorteala.
Whatever happens don`t let go of my hand!
z333 spune:
da Hannen, din ciuperca asta(indiana)se face un iaurt(un pic mai acrisor asa, ca laptele batut)
se toarna o cana de lapte gras(eu folosesc UHT cu 3,5% grasime)peste ea intr-un borcan, se lasa 24 de ore, se strecoara apoi kefirul acela, se spala ciupercuta si se reia procesul zi de zi la aceeasi ora
ciuperca arata ca o bucatica de conopida, moale, alba si dragalasa:-))..daca se face maronie inseamna ca i-am facut de petrecanie
singura problema(asa zice o doamna doctor), nu este indicata pentru persoanele care au probleme cu stomacul
maica-mea are o infectie in gat de la stomac cica si i-a spus doctorita ca nu are voie sa mai consume iaurt,branza,etc
sa vad ce reactii apar si la mine..bolnavii de ficat si rinichi simt cele mai neplacute reactii in primele 14 zile
eu as putea avea la ficat, tinand cont ca am avut hepatita cand eram mica, desi analizele mi-au iesit mereu ok dupa ce am iesit din spital
nah, om trai si om vedea, oricum nu dau inapoi, indiferent ce reactii adverse o sa am
si este interzis consumul de alcool si folosirea abuziva a mancarurilor grase,iuti sau f condimentate, mai usor cu dulciurile..ca la orice dieta
hai sa iti scriu cateva dintre proprietati:
-impiedica cresterea celulelor canceroase
-combate bolile alergice
-previne si combate imbolnavirile de stomac si ulcerul si normalizeaza functiile microflorei intestinale
-ajuta la vindecarea bolilor de plamani, ficat si fiere, dizolva pietrele
-ajuta la vindecarea bolilor infectioase,avand efect de antibiotic
-normalizeaza schimburile de carbohidrati,ajutand la vindecarea diabetului
-incetineste imbatranirea celulelor
-curata organismul de sedimente(colesterol,saruri minerale grele,materii prelucrate in urma alcoolului)
laptele acrit se poate consuma de 2 ori pe zi, 20 de zile la rand dupa care se ia o pauza de 10 zile si apoi se face iar cura.Dupa un an de cura organismul va fi sanatos
asa zice la prospect
Deus spune:
Lumi sa nu lasi ciuperca fara lichid peste noapte ca asa moare:-) deci si daca lipsesti de acasa sau faci zile de pauza trebuie sa ai grija de ea
ma apuc de treaba, va pup
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
z333 spune:
stiu Deus..am tinut-o intr-un borcan mic, cu apa, invelita in prosopel, in frigider, pana aseara cand am cumparat lapte
a rezistat super bine si 14 ore pe tren, mi-era sa nu fie prea cald si sa moara
in acelasi ambalaj ti-o trimit si tie, ca e norocos
mi=am mai pastrat putin kefir, ca sa imi dau si pe fata diseara, macar sa fie tacamul complet zi de zi
creca tre' sa ma dau si pe fund ca mi-au aparut niste iritatii:-)))
si eu ma apuc de treburi..pusi
cand o sa am timp sa imi fac albumul cu pozele de la mare o sa iti trimit si link Deus pe privat..nu mai pun pe forum nimica
eu as gasi o utilitate Listei de prieteni..sa putem face albume pe care sa le vada numai prietenii adaugati in lista nu tot forumul