"Abdomen extra-plat (34)"
Raspunsuri - Pagina 16
XIO spune:
Allure, fata din primul tau mesaj mi se pare ca arata grotesc.
Lumi, sa pui poze cu tipa aia!
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
Allure spune:
da, sint total de acord...si mie mi s-a parut nasoala dar facea cele mai complexe exercitii...ideea era sa vedeti aparatul si ce poti face cu el, nu cine-l foloseste
fatuca aia e o dovada de "fitness gone wrong"
dar cealalta care face la Cadillac e bunutza rau...:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
z333 spune:
eu-s varza, am fost si la cumparaturi ca era gol frigiderul..beau un tropical si ma duc la somn
poze cu tipa nu pun, ca nu imi permit sa expun pe cineva fara permisiune pe internet..o pastrez doar pentru mine
Deus am venit cu ciuperca la borcan, peste 10 zile ar trebui sa imi faca pui, o sa te anunt
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
Deus spune:
Buna seara dragi doamne
mama ce ati mai scris:-)
si eu fac Pilates o combinatie cu stretching/calanetics si atunci intr-adevar simt efortul si ca mi-am lucrat anumite zone:-)
Hannen - daca mama ta nu este dispusa sa renunte la nimic pt sanatate din pacate nu ai ce sa-i faci...daca ea nu crede in ceva nu are nici efect. Daca un suc natural sau un suc verde de grau care nu-i f bun este o corvoada/medicament atunci nici nu o sa tina un regim si nici nu o sa aiba efecte.Din pacate sunt unele persoane asa...educatia de ani de zile isi spune cuvantul, au mai mare incredere in medicamente si operatii decat in propia putere si in propriul corp. Nu-i singura, sa te gandesti doar cate miliarde de dolari se fac din vanzarea de medicamente pt tensiune si colesterol! cat, 1% poate au colesterol pe fond de stress? restul ar trebui sa tina regim si totusi ii vezi ca prefera un pumn de medicamente, un stil de viata gresit si efectele secundare care normal ca apar.Si eu am cunostinta care a avut (are) cancer si dupa ce a terminat cu chimioterapia si tratamentul de baza a renuntat la sucurile naturale, a revenit la bere, carne, alte magarii...pt ea un stil de viata sanatos a fost o corvoada. I-am si spus sotului ca ea intr-un an da intr-o alta forma de cancer. Si prima data cand mi-a spus ca are putina febra am stiut pe loc ca are cancer...asta-i alta poveste cu senzorii mei si cu mesajele care le percep
Tata-i la fel, mama-i la fel...si nu am cum sa-i conving ca 125 de kg nu-s bune, ca viata sedentara nu este buna
Imi pare tare rau dar daca ea nu vrea sa se ajute, tu nu poti de cat sa ii stai alaturi si sa speri ca o sa faca totusi macar mici schimbari:
sucuri din legume - morcovi/telina/sfecla/patrunjel/spanac etc
sucuri din fructe - citrice, mere, etc
mancare bio/de la tara in mare masura
miscare in aer liber
somn suficient
cereale integrale nu paine alba si alte fainose ucigase
grasime buna - ulei de masline/ulei de peste/seminte
salate crude fara sosuri
fructe de padure
etc
nu gatit atata, nu faina alba, nu ulei prajit, nu alcool/tigari, nu carne rosie, nu dulciuri
Uf ce putina lume este constienta ca in noi sta toata puterea si ca suntem niste fiinte miraculoase!
Allure esti tare cu caloriile tale:-) acuma cate kg ai?
Lumi astept sa creasca ciupercuta:-) si bine ai revenit, vrem poze cu tine neagra:-)
Baby te asteptam la sala, sa cauti in program pe Cipri si pe Carmen sau Miki daca vrei ceva tare:-)
daca am uitat ceva scuze...am ajuns tarziu acasa si lihnita
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Allure spune:
Deus, mi-e frica sa ma cintaresc sa nu fiu dezamagita
Dar azi m-am probat cu 2 rochite ce mi le-am luat cu o luna in urma si veneau cam strimte la vremea aia (dar stiam ca am de dat jos:))...azi imi picau beton! Peste vre o saptamina asa poate fac poze cu ele...
a sosit si PB2 ala...tocmai mi-am mixat 2 linguri si l-am mincat cu gem de capsuni pe o feliuta minuscula de paine de secara...
sa va mai spun? are exact gust, miros de peanut butter normal decit ca iese mai slab, nu e asa uleios...(ca e 85% less fat)
Elena, tu erai cu peanut butter? Ti-l recomand cu caldura in locul celui regular. E de la tine din tara, il poti cumpara
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Marina spune:
nu am somn...cred ca de foame dar daca am umblat de nebuna si nu am mancat acum clar nu mananc
Raportez kick box executat o ora, ne punea sa facem scandurica si curgea apa de pe mine ca la robinet, deci am transpirat ceva si bonus am bagat si o sauna mica.
La cina am mancat inspirata de nu mai stiu cine o salata de fasole cu ceapa proaspata, o minunatie si cateva afine
Maine am in program tenis si eu si copiii , sa-i cumpar bicicleta lui fi'miu si program de voie cu copiii.
Noapte buna !
Elena_R spune:
Am revenit energizata dupa o ora de Bootcamp II cu Billy cu adidasii mei noi Si sunt tare mandra de mine ca in sfarsit pot sa execut si eu vreo 8-10 burpees corecte la rand. Cam asa ceva (dar nu atat de multe evident ) http://www.youtube.com/watch?v=PYfNA_lmkHM Si fata asta e cam hardcore ...
Allure merci pt reteta . Suna tare bine Nici nu ma gandeam ca este o diferenta asa mare intre fasoli. Am sa caut si eu din aia organica. Si rosiile la fel, eu iau conserve din cele mai ieftine cu gandul ca rosia tot rosie e I guess not.. Ia sa gugalesc si PB2-ul ala
yaaayyyy e weekend lung si am 3 zile la rand libere!
Un weekend fain si voua!
Deus spune:
buna dimineata
ce bine suna Marina salata ta
Allure daca te simti in forma atunci kg nu conteaza. Eu ma simt slaba si musculoasa si cantarul a ramas fix - nu vrea sa-mi ofere satisfactia
Elena R - sa o cauti pe tanti asta pe site-ul ei sa vezi ce face...este sarita rau:-) efectiv are forta si rezistenta unui barbatmie imi place intr-un fel ciudat, are si un accent dragut
Va doresc o zi superba si fericita
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Deus spune:
ma repet, in noi sta toata puterea si suntem niste fiinte miraculoase
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
Allure spune:
"burpees" alea le fac si eu in P90X...Tony le zice "Prison cell push-ups" parca suna mai frumos :)
fasole am mai avut din aia la punga si niciodata nu se fierbe ca lumea, in plus nu are gust; asta mi s-a parut apropiata ca gust cu cea romaneasca
rosiile in bulion italienesti sint dulci si parfumate, de un rosu intens, in timp ce alea americane sint blah...la fel ca diferenta intre o rosie romaneasca de gradina si una de la turci, de guma :)
Inca o chestie dupa care cunosc un bulion bun: la ingrediente trebuie sa scrie numai "tomato, eventual tomato juice/basil leaf" fara acid citric si alte dracii
Marina eu am facut salata de fasole Am avut si fasole verde saptamina trecuta...sapt asta a fost fasole alba, fiarta de mine. Cred ca fac din nou ca tare buna a fost!
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson