Bucurii de sept-oct 2006(182)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Roxana - multumesc de raspuns.

Exact asa am facut pana acum am lasat timpul sa treaca fara sa spun/fac nimic - dar nu stiu daca va vine sa credeti ca Victor e asa de cand s-a nascut, nu a avut niciodata in astia 4 ani o alta opinie. Il pupa pe Cristi doar asa ca-l rog eu si stiu ca Cristi sufera enorm. Stiti ce e greu - Dragos are si el nevoie de mine - incerc sa-mi fac program separat doar cu el- am mers la role impreuna, la cumparaturi, incerc sa merg doar cu el - cand sunt acasa nu se poate sub nici o forma sa am timp doar pentru Dragos.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cris, se pare ca Victor e un pic gelos pe tatal lui, si, probabil, sufera ca e cel mai mic din familie. Probabil ca in mintea lui de copil, a fi cel mai mic inseamna si a fi cel mai putin bagat in seama, nu stiu, ma gandesc si eu. Incearca sa-i explici ca-l iubesti la fel de mult ca pe Dragos si ca pe tatal lui il iubesti altfel decat pe el, dar ca-i iubesti pe toti la fel de mult. Stiu ca si Maria mai are scene de gelozie fata de taica-sau dar am incercat asa cum am putut sa-i explic cum sta treaba. Nu stiu daca a inteles, la ea oricum gelozia nu e constanta.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata, mamici!

Am revenit in minunatul Iasi si intr-o infernala caldura!

Aseara cand am intrat in camera si am vazut 33,7 grade la cronotermostat, mi-am dat seama ca nu ma asteapta o noapte usoara. Si asa a si fost. Am adormit pe la 3 noaptea cu carpa uda pusa pe mine.

Am inteles ca sambata au fost 37 grade in Iasi.

Pe scurt, la munte a fost frumos, desi destul de cald si acolo, lumea statea cu tricouri fara bluze cu maneca lunga.

Crisnemes, am avut si eu asa o perioada cand Maria nu voia sa stea cu tati. Dar deloc. Fugea de el si statea numai cu mine, desi tati nu o cearta si nu-i scapa nici o palmuta la fund.

Nici afara nu voia sa iasa singura cu el. Tot intreba daca vin si eu, ca nu merge numai cu tati.

Pana la urma a trecut. I-am lasat sa se joace mai mult singuri, au inceput sa iasa si afara si a trecut si asta. Chiar voiam sa intreb daca voi ati trecut prin asa ceva, ca eu nu mai stiam ce sa fac la vremea aia.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Buna dimineata! Poftiti la
Gety, bine ati revenit de la munte. Ceva poze ne arati si noua?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cand ajung acasa.
Sper, pentru ca am si de pus o masina de rufe la spalat si de facut un pic de mancare. Cred ca o supa cu galuste.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Buna fetelor,
eu sunt o mamica de zmeurica de 2009 si voiam sa va intreb daca nu cumva are careva dintre voi de vanzare un scaunel de masa portabil de la Fisher Price, adica de asta: http://www.amazon.com/Fisher-Price-Healthy-Care-Deluxe-Booster/dp/B001GQ2RWQ sau cel cu albastru.
M-ar mai interesa un carut sport, bun si convenabil, dati PM pls.
Multam fain si numai bine copilasilor!

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Haideti la o !

Lexi - cu siguranta e gelos Victor pe Cristi. Dar el este cel mai mic din familie si cred ca pina or creste nepotii mei si copii mei mari alti copii mici in familie cu siguranta nu vor fi. Dar el este cel mai rasfatat de toata lume - e si lipicios si moale la pupat - daca intelegeti ce vreau sa spun. Dar pe Cristi nu-l poate vedea

Cred ca aici Dragos are de suferit foarte mult, pentru ca orice face Victor i se sparg in cap la Dragos (de catre bunici) si mi-e ciuda ca nu pot sa fiu la fel de mult cu Dragos, nu vreau sa se indeparteze de mine. Poate ca e prea repede totusi - o sa mai las timpul sa treaca si om vedea.

Gety - chiar ca a fost foarte cald la voi in we. La noi din pacate a plouat tare mult si a intrat apa in beci. O parte din trandafirii mei mor din cauza apei. In gradina nu prea mai avem mare lucru - putrezeste tot - din caza apei.

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Multumim pentru cafea, Cris!
Dar Dragos cum se intelege cu Victor?
Imi pare foarte rau si de gradina ta, inseamna ca a plouat tare mult la voi. Si aici ploua dar vad ca totusi au rezistat bine florile. Cred ca sunt obisnuite cu vremea asta. Totusi de vreo 2 zile nu a mai plouat...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Dragelor, sunt in urma cu noutatile, din pacate nu reusesc sa am timp liber, dar asta este. am citit in continuare ce ati scris.

Cris, eu am aceeasi problema, oarecum, cu diferentele intre daria si victor. ma doare sufletul sa vad ca de fiecare data cand iesim, cand suntem in societate, lumea se imbulzeste sa-l laude pe victor. el este un copil frumusel, zambeste permanent si chiar si daca nu zambeste face giumbuslucuri sau niste figuri ca nu-ti iei ochii de la el. eu tot timpul incerc sa o integrez si pe daria, iar ea simte uneori diferentele si face si ea eforturi sa fie remarcata, cu toate ca stilul ei nu este acelasi cu al lui victor. eu nu pot decat sa sper ca impart dragostea mea in mod egal si chiar intotdeauna nuuit sa spun un lucru bun unuia daca i-am spus celuilalt (in general daca-i spun lui victor "ce smecher scump esti" in spun imediat dariei "esti o printesa frumoasa" - un exemplu...). uneori e chiar greu, de exemplu victor vrea in carca, iar daria vrea si ea. si sama vezi cum alerg cu ei in casa, unul in carca si unul in fata in brate.

cat despre spart oalele in capul celui mai mare, sunt total impotriva! si la noi victor este tare smecher si stie , chiar daca face boacane, sa zambeasca sau sa faca lucruri pt a nu fi pedepsit. dar eu insist ca pedepsele sa fie la fel pt amandoi. din pacate nici la noi mama nu tine cont de asta, de multe ori o vad ca daca victor face tampenii rade si il dojeneste in gluma, pe cand pe daria o cearta cu adevarat. in schimb macar sunt multumita ca intotdeauna vina este a celui care a facut prostia, nu a celui mai mare.

ieri seara am facut 50 min pana acasa,pe un drum pe care de obicei faceam maxim 20 min... eramin culmea disperarii, stateam intr-o coloana de masini care nu se misca deloc. eram super nervoasa, speram sa ajung sa mananc acasainainte sa merg in parc la copii. dupa vreo 20 min de stat in coloana am auzit la radio ca exact starda ce intersecta bulevardul pe care eram eu era blocata, pt ca fusese un accident soldat cu 1 mort si mai multi raniti, 6 masini, o autocisterna si un camion implicate in accident. atunci m-am calmat si mi-am zis ca, indiferent cand ajung acasa, macar eu ajung ... altii nu vor mai ajunge niciodata sialtii ajung la spital... asa ca trebuie sa fiu fericita ca ajung acasa la copii.

fetelor, vad ca inca sunteti in concedii... cine striga catalogul?

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Roxana - ai mare dreptate!

Eu lupt mult pentru fericirea copii mei - si fac exact cum ai spus tu ii laud pe amandoi la fel - sau poate de multe ori pe Dragos il laud mai mult pentru ca simt ca el are acum nevoie de asta - tocmai pentru ca Victor a reusit sa se faca asa iubit de toata lumea. Dragos se agata de Cristi - iar Cristi ii acorda si el atentie. Zilnic cand ii vad le spun ca-i iubesc.

La noi copii ziua stau cu soacra-mea si cu o tanti care o ajuta pe soacra-mea la treburile casei. Mai pe femeile astea 2 nu le pot face sa inteleaga ca Victor este cel care greseste de multe ori. Nu ma pot certa cu ele, eu le spun zilnic sa nu mai faca diferente intre ei, iar socru-meu la randul lui e topit dupa Victor.

Lexi - Dragos cu Victor in cea mai mare parte a timpului se inteleg bine, se iubesc mult, au inceput sa se joace tot mai mult impreuna, dar se si cearta de la lucruri asa de marunte - ex- construim lego - Victor e cel care cauta piesele, Dragos vrea alta piesa el nu vrea sa cedeze si nu ne da piesa ceruta - si gata scandalul sau ii pun mancare in farurie la Victor prima data - nu e bine alta data ii pun la Dragos prima data mancare in farfurie - nici asa nu e bine . Sunt zile cand sunt pusi pe cearta toata ziua amandoi dupa care se iau si se pupa.
Incerc sa nu ma bag atunci cand sunt conflicte intre ei, atunci cand nu se lovesc, sau cand nu sunt de fata la ceea ce s-a intamplat - ii las pe ei sa-si rezolve conflictele. Daca nu se poate nici cum atunci ii separ - unul intr-o camera si celalalt in cealalta camera pana se linistesc si sunt prieteni din nou.

Mergi la inceput