Bucurii de sept-oct 2006(182)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna

LA MULTI ANi pt. David si Mirabela
sanatate, noroc si fericire le doresc

Noi am fost cu Vlad la alergolog (dr.Lucia Carbune) sa investigam de unde are niste bubite care ii tot apar si dispar. I-am facut teste alergice dar i-au iesit ok, i-a dat totusi tratament cu Bioparox si Aerius si cateva analize de facut (ne-a programat pt luni dimineata, ca in we suntem la mare)

va pupez

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gety, distractie placuta la Sovata si la salina!
Lilina, idem, distractie placuta la mare si sa veniti cu vesti bune de la alergolog!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lexi, , numai sa nu inceapa ploile din nou, Doamne fereste!

Lilina, w-e placut la mare!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Buna tuturor, poftiti la !
Rox, nicio veste? Stiu ca nu ai timp liber deloc, din pacate nici eu nu am numarul tau de telefon, ca te-as fi sunat...
Gety, nu cred ca vor incepe ploile, ploile au venit la noi si nu cred ca au de gand sa plece prea curand. Eu sunt la maneca lunga si ma gandesc sa-mi dau drumul la aeroterma ca mi se pare cam rece... Asa e luna august pe meleagurile astea.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi multumesc mult pentru cafea - e grozava!

Lexi - necazul este ca ploile de la voi vin la noi si dupa cum stii la noi in tara e cam dezastru din cauza ploilor.

Lilina- distractie placuta la mare. Sper sa-i treaca lui Vladone bubitele cat mai repede.

Azi dimineata am fost cu Victor sa-i ia masura la picioare pentru talonete.Sper sa se obisnuiasca cu ele si sa-i faca bine.

In rest pot sa va spun dspre Victor ca si-a schimbat vocea- el a avut o voce barbateasca - acum de ceva vreme are voce de fetita- oare din cauza ca se tot mataie? Si vorbeste non stop- si ai vostri copii vorbesc asa mult?

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Cris, si Maria turuie de ma iau ametelile. La un moment dat nici nu o mai pot urmari...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna!

Vedeti..., ce ziceam de schimbare de program. Se pare ca n-au gasit cazare in Sovata, la pret rezonabil, nu voiam decat o noapte si cred ca si din cauza asta, asa ca o sa mergem numai la Cheile Bicazului si la Lacul Rosu.

Lexi, eu suport foarte greu caldura, mai ales ca dureaza de cateva zile arsita asta. Si noaptea a foarte cald si dorm rau.

Da, vorbeste mult, si nu reuseste sa-l zica pe "r", ii iese un "r" englezesc si nu-l zice nici pe "s" in cuvinte. Il sare.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Buna tuturor, e gata.
Gety, lasa ca e superba zona in care mergeti, mie una, din tot ce-am vazut, la Bicaz mi-a placut cel mai mult. Veti ajunge voi si la Sovata.
Nici Maria mea nu-l spune pe "r", deloc, il inlocuieste cu "i". Pe "s" il spune dar e sasaita, va trebui sa merg cu ea la logoped.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi multam de cafea!

Victor il spune pe "r" de vreo 2 luni - dar e asa de scump cum il accenteaza in toate cuvintele. Dar sincer mi-e dor de zilele in care nu-l spunea.

Eu mai am o problema cu Victor- e enorm de mamos. Cand sunt eu acasa sta doar dupa mine si ma pupa. Cum se aseaza cineva langa el - il refuza. Ma supara foarte tare cand il refuza pe Cristi. Cristi se joaca cu el, ii cumpara dulciuri, pe afara muncesc impreuna, incearca in fel si chip sa-l atraga, dar cand e vorba de un pupic o mangaiere din partea lui il refuza. Intr-o seara am dormit cu Victor si Cristi cu Dragos l-am intrebat de ce nu vrea sa doarma el cu Cristi si eu cu Dragos - a spus ca nu vrea sa-l stranga tati in brate . Intr-o zi i-a spus cineva - Stii ca mami te iubeste mult! - el a raspuns- Nu mami il iubeste pa tata apoi pe mine. Raspunsul a fost scurt, taios si dupa aceea tot el a fost cel care a schimbat subiectul. Cum oare sa rezolv problema?

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

dragelor, intru pe maaaaare fuga.

am vb cu lexi, fata despre care va spuneam s-a externat cu baietelul. medicii au fost incantati ca ea a reusit sa stranga 10 mil in 2 zile. nemercinii, n-am ce spune...

am intrat mai mult sa-i rasp lui Cris, despre probl ei cu mamosenia. Chiar recent am citi intr-o carte despre cum sa-ti cresti copilul un sfat in aceasta privinta, care m-a amuzat terbil. de fapt prima data cand l-am citit nu mi-a venit sa cred ca citesc asta intr-o carte scris sa un psiholog/ pedagog. asadar, probl era astfel: un baietel era foarte mamos, iar mama se intreba ce-i de facut. raspunsul psihologului? lasa copilul sa fie mamos, exista o varsta pentru toate. profita cat poti de mamosenia lui, va creste mare, la adolescenta se va razvrati si veti avea conflicte, iar mai tarziu se va insura , isi va lua nevasta si va uita complet de tine!!!! exact asa scria in carte! asa ca eu mi-am propus sa fac intocmai. ce sa-mi fac eu griji ca-s mamosi, ia sa las copiii sa se exprime conforma varstei! si sa stii ca sunt etape si etape. acum cateva luni victor nici nu ma vedea daca era taica-sau in preajma, acum e invers, este numai cu mine... asta nu inseamna ca ne iubeste diferit. trebuie sa fim intelepti si sa constientizam ca sunt copii si ca ne iubesc pe amandoi la fel, caci reprezentam mama si tata.

nu ma mai lungesc, va pup, poate reusesc cumva sa ma eliberez si mai scriu

pup

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput