Bucurii de sept-oct 2006(182)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gety, ce e aia INKA?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare!

Roxana - oare de ce sau facut medici aia? ca nu pot sa le spun oameni si inca si pediatrii!

DOAMNE AJUTA SA FIE OPERAT BAIETEL MAINE SI SA FIE TOTUL OK!

Lexi - daca bine imi aduc aminte INKA e o cafea din cicoare.N-am baut niciodata dar am auzit ca e buna (asa ca un ness)!

Lilina si Adriana - va urez multa sanatate copilasilor!

Mirabelac "LA MULTI ANI!"[s] - toate dorintele tale sa se implineasca si multa fericire alaturi de cei dragi.

Te asteptam sa mai vii pe la noi cu vesti.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Va pup, fetelor!

Am intrat ca sa va anunt ca eu am fost internata in spital de martea trecuta pana ieri. Am avut contractii si sangerare si m-au internat de urgenta la sala de nasteri, insa nu sosise momentul inca. Colul era inchis. Sangerarea a fost de la tratamentul cu Clexane si de la putin efort. Am stat cu perfuzii cu Diazepam, Scobutil, No-spa si problemele s-au rezolvat. Cat am stat in spital am jelit intr-una dupa Rares. Acum, slava Domnului, suntem impreuna acasica. La eco bb Denis a iesit de 3.2 kg si este ok. Dr. a zis ca in jur de 15 august va fi cezariana. Deci, mai avem putin si ne vom tine comoara mica in brate.

Ii urez LA MULTI ANI LUI DAVID!Sa fie sanatos si fericit si sa se bucure de copilarie! Pupici mamicii lui, Ignatica!

Imi cer scuze ca sunt atat de scurta, insa nu am voie sa stau in picioare sau pe scaun foarte mult. Dar, ma gandesc la voi toate si la Bucurii!
Va pup cu mare drag!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

36+ cu DENIS GABRIEL

RARES are...

BEBE

POZE

Mergi la inceput

Princess - mai ai putin! Mult succes si sa ai parte de un bb sanatos. Nastere usoara iti doresc.

P.S. Odihneste-te cat mai poti!

Mergi la inceput

Princess, ce ma bucur ca ne-ai scris! Ai grija de tine, mult a fost, putin mai e!
Mirabela, la multi ani cu sanatate si tot ce-ti doresti! Sper sa mai dai pe la noi!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Inka asta pe care o beau eu e facuta din secara parca si inca o cereala.

Nu scriu mult ca nu se poate sta de caldura!

Princess, multa sanatate in continuare si stiu ca vei fi cea mai fericita mamica din lume in ziua in care il vei aduce pe lume pe Denis.

Roxana01, m-a ingrozit cand am citit ce-ai scris. Eu cateodata nu pot sa inteleg cat de jos se coboara unii medici.
Multa sanatate micutului iar Dumnezeu sa le lumineze mintea dr. sa le reuseasca operatia cat mai bine.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Buna!
Off, stau cu inima cat un purice sa alfu vesti de la Rox despre baietel. Tocmai am citit la Ajutor Umanitar un caz asemanator al unei fetite. Doamne, ce durere!
Gety, interesanta cafeaua ta, la gust cum e?
Restul fetelor, pe unde sunteti?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Lexi - eu sunt aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lexi si eu sunt aici!

Lexi, sa stii ca e buna. Eu ii adaug lapte sau cofeeta, dar sa stii ca eu m-am obisnuit cu gustul ei.

Noi se pare ca o sa mergem in week-end-ul asta la Sovata cu niste prieteni.
Am inteles ca ar fi o salina in zona, caut informatii despre ea.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Gety- este salina de la Praid- este super ok. Poti petrece ore minunate acolo.

Si noi vrem sa mergem la Sovata la inceputul lui septembrie cu copii vreo 7 zile.

Distractie placuta!

Mergi la inceput