Bucurii de sept-oct 2006(182)
Raspunsuri - Pagina 7
Crisnemes spune:
Hello!
Cafeaua
e gata!
Azi dupa masa se pare ca ma voi intalni cu Flavia si cu Cristina Goji, abia astept!
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna!
Cris, se pare ca iar mi-ai luat-o inainte cu cafeaua!
Daca te intalnesti cu fetele, poate faceti niste poze sa va vedem si noi! Pupa-le si pe ele si pe Bucurii din partea noastra!
Eu nu prea sunt in apele mele azi, nu stiu de ce, o fi vremea... E innorat si ma gandesc ca foarte curand vine toamna si iar nu mai vad soarele cu lunile... plus ca a inceput sa scada si ziua, deja aici se vede lucrul asta.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Buna ziua, mamici!
Lexi, chiar nu inteleg... la noi e foarte cald, chiar insuportabil. Pe duminica se anunta din nou 37 de grade. Si doar cat de departe e Trierul asta?
Noi se pare ca o sa mergem in CO la Praid. Caut o pensiune sa ne cazam. Aveti ceva-ceva informatii si ponturi si pentru mine?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Lexi -
ok - abia astept sa ne vedem - o sa le transmit cu siguranta.
Gety - in Praid am fost in iarna la ski- cu baietii - si am fost cazati la casa piratilor - o pensiune ok, curata, mancare buna, nu lux, dar ok mai ales pentru copii. Nu stiu sa-ti spun preturi.
Da o cautare pe google si o sa vezi ca e plin de pensiuni. Din ce am vazut atunci in iarna era plin de ele si aratau bine de afara.
Noi din 4 sept plecam la Sovata si la Harghita Bai la tiroliana sper doar sa avem parte de vreme buina. www.publika.md/in-romania--la-harghita-bai-a-fost-inaugurata-cea-mai-lunga-tiroliana-din-europa-centrala_64381.html" target="_blank">AICI
GETY spune:
Crisnemes, normal ca googalesc, ca de asta s-a inventat internetu;, voiam niste ponturi de la fetele din zona, ca una poate scrie pe internet si alta sa gasim la fata locului. Ce-am gasit pana acum, e tare frumos. Caut si un pret rezonabil...![]()
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Cris, am vazut Casa Piratilor, frumos, dar un pic mai ieftin cautam. 
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Uau, nici nu stiam ca exista Adventure Park la noi, super. E clar, trebuie sa-l trec in program pentru peste vreo 2 veri...![]()
Gety, pai nu sunt chiar la capatul lumii, sunt 1960 de km fix din Trier pana in Bucuresti, conform GPS-ului. Vremea de aici cred ca se datoreaza faptului ca suntem mai la nord decat Romania si suficient de aproape de Marea Nordului (cam 400 de km). Succes la gasit o pensiune care sa fie pe placul tau

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Ei, Lexi, ma gandeam ca orasele noastre nu se afla pe aceeasi paralela... dar la cat de cald mi-e, cred ca neuronu "dilatat" nu concepe ca ar fi o temperatura mai joasa de 32 grade cat e la noi acum...
Crisnemes, am vazut minireportajul de pe site-ul din MD. Mi s-a parut interesant. Si vrei sa te dai si tu cu tiroliana?
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Crisnemes, intalneala placuta si sa ne scrii cum a fost!
Asa creste Maria Diana
Crisnemes spune:
Gety- da eu asa as vrea sa ne dam cu totii acum om vedea cum o fi.
Sper sa fie copii mai curajosi.
Din pacate acum am vorbit cu Cristina si Daria nu a dormit de amiaz si e foarte obosita si nu ne mai putem intalni.