Bucurii de sept-oct 2006(182)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Hello!

Cafeaua e gata!

Azi dupa masa se pare ca ma voi intalni cu Flavia si cu Cristina Goji, abia astept!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna!
Cris, se pare ca iar mi-ai luat-o inainte cu cafeaua! Daca te intalnesti cu fetele, poate faceti niste poze sa va vedem si noi! Pupa-le si pe ele si pe Bucurii din partea noastra!
Eu nu prea sunt in apele mele azi, nu stiu de ce, o fi vremea... E innorat si ma gandesc ca foarte curand vine toamna si iar nu mai vad soarele cu lunile... plus ca a inceput sa scada si ziua, deja aici se vede lucrul asta.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici!

Lexi, chiar nu inteleg... la noi e foarte cald, chiar insuportabil. Pe duminica se anunta din nou 37 de grade. Si doar cat de departe e Trierul asta?

Noi se pare ca o sa mergem in CO la Praid. Caut o pensiune sa ne cazam. Aveti ceva-ceva informatii si ponturi si pentru mine?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Lexi - ok - abia astept sa ne vedem - o sa le transmit cu siguranta.

Gety - in Praid am fost in iarna la ski- cu baietii - si am fost cazati la casa piratilor - o pensiune ok, curata, mancare buna, nu lux, dar ok mai ales pentru copii. Nu stiu sa-ti spun preturi.
Da o cautare pe google si o sa vezi ca e plin de pensiuni. Din ce am vazut atunci in iarna era plin de ele si aratau bine de afara.

Noi din 4 sept plecam la Sovata si la Harghita Bai la tiroliana sper doar sa avem parte de vreme buina. www.publika.md/in-romania--la-harghita-bai-a-fost-inaugurata-cea-mai-lunga-tiroliana-din-europa-centrala_64381.html" target="_blank">AICI

Mergi la inceput

Crisnemes, normal ca googalesc, ca de asta s-a inventat internetu;, voiam niste ponturi de la fetele din zona, ca una poate scrie pe internet si alta sa gasim la fata locului. Ce-am gasit pana acum, e tare frumos. Caut si un pret rezonabil...

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Cris, am vazut Casa Piratilor, frumos, dar un pic mai ieftin cautam.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Uau, nici nu stiam ca exista Adventure Park la noi, super. E clar, trebuie sa-l trec in program pentru peste vreo 2 veri...
Gety, pai nu sunt chiar la capatul lumii, sunt 1960 de km fix din Trier pana in Bucuresti, conform GPS-ului. Vremea de aici cred ca se datoreaza faptului ca suntem mai la nord decat Romania si suficient de aproape de Marea Nordului (cam 400 de km). Succes la gasit o pensiune care sa fie pe placul tau

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Ei, Lexi, ma gandeam ca orasele noastre nu se afla pe aceeasi paralela... dar la cat de cald mi-e, cred ca neuronu "dilatat" nu concepe ca ar fi o temperatura mai joasa de 32 grade cat e la noi acum...

Crisnemes, am vazut minireportajul de pe site-ul din MD. Mi s-a parut interesant. Si vrei sa te dai si tu cu tiroliana?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Crisnemes, intalneala placuta si sa ne scrii cum a fost!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Gety- da eu asa as vrea sa ne dam cu totii acum om vedea cum o fi.

Sper sa fie copii mai curajosi.

Din pacate acum am vorbit cu Cristina si Daria nu a dormit de amiaz si e foarte obosita si nu ne mai putem intalni.

Mergi la inceput