Dovlecei in sarbatoare *172* - LMA Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 4
NelaM spune:
Elle, mami, imi pare rau ca treci prin asta!
Imi inchipui cum erai azi noapte si ca este super obosita.
Mergeti la doctoras, sa vedeti ce si cum. Sanatate multa.
Maria, concediu placut, dear! Te pup.
Sa iei aparatul cu tine ca si mor daca nu il prinzi macar o data pe frumos... Ultumul film ce l-am vazut cu el a fost "Up in the iar". parca asa ii zice. Tot bine arata, micutzul!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
liliac1 spune:
elle vai ca-mi era dor de tine, soro
Hmmm, ma gandeam ca sunteti mai bine Dragele de voi, imi inchipui cat de greu trebuie sa va fie.
Acum cu gatutul... poate o sa zici ca-s tampitica...dar cu inghetata ai incercat?? Sau ceva recisor la gat.
Ai grija si cu antibioticele astea. Sa-i dai si-un Liv52. Pupam printesele.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
NelaM spune:
Liliana, te pup draga mea.
Da, si eu tot o micuta pioniera in epoca de aur...
Si da, si eu fac din astea ioghine, chestii flexibile, ca mi-e frica sa nu imi scoata si o coasta cand trage cu atata nesat!
Stii ca ma gandesc la tine de fiecare data cand o adorm pe pat? Asa, culcat, cum mi-ai zis tu odata sa incerc, ca ma plangeam eu ca o adorm in brate, la san... Merge treaba ca unsa de cele mai multe ori. Cand nu mere, traiasca hota!
Multam tare pentru sugestii.
Mai incerc si eu zilele astea carofelul dulce. Tre' sa cumpar din nou. Si cu banan as incerca, ca si Anei ii placea inainte... poate i-o pun in iaurt.
Ellenuta spune:
liliaco uite ca nu am incercat cu inghetata. eu ii dau evei sa manance, n-am nicio problema cu asta .. sper sa fie bine caci sunt obosita de atatea boli ..
nela pupam pe anuta bananuta care papa bine iaurtel. si eu am fost soim al patriei si pionier de seama ...
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
NelaM spune:
Noi suntem bine. Ana a inceput sa puna mai multa carnita pe ea de cand cu iaurtelul asta, doamne ajuta!
Ne-a trecut si bronsita si sper sa nu mai revina curand, saptamana viitoare avem control de follow up la doctoras.
In rest, all ok.
De saptamana viitoare incep lucrul in biroul din HK, jumate din zi in birou, jumate de acasa. Sunt curioasa cum sunt birourile si cum o sa fie, in general. N-am mai fost intr-unul de un an de zile! Exceptand ultima escapada in Shenzhen, cand nu stiam cum sa ajung mai repede acasa.
Cam astea sunt noutatile de la noi.
In rest, liniste si pace.
Aaa, si va saluta Buni!
mamideandrei spune:
salutare si de la noi !
mai fetelor, dar ati avut spor la scris nu gluma! abia v-am ajuns din urma ...ziua si capitolul...citit tot -retinut mai putin ; motiv, al doilea dinte ... m-a capiat de creieri; bine macar ca se vede de unde e buba, ca daca ziceam ca urla fara rost, o luam pe campii de mult!!!
vreau sa felicit pe Biaz si Selen, pentru dovleceii mergatori, chiar si asa cu 2-3 pasi, sa aiba cararile pline de flori de acum inainte... si Andrei ar vrea sa isi de-a drumul daca sta in picioare sprijinit, dar se prinde imediat la loc ca-i e frica, sau se aseaza in fund;
Croco de incurajare, speram sa nu doara la eliminare, eu zic ca daca ea e vesela, nu doare nici inauntru...
stiu ca mai era ceva, dar sunt buimaca pt ca acus m-am trezit, intr-un urlet de-a lui Andrei care inca doarme, de la 1 , dar pana sa ajung el la el la dormitor, el dormea la loc. incet incet si-a scos somnul de dimineata si are o singura repriza de somn, la pranz .
Liliaco, te fac un parc,mami?
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
Nela si noi o salutam pe Buni ... si pe tine ... si pe Boieroaica o pupam apasat ... imi pare bine ca pune carnita, ca sunteti bine
la birou veti fi zi de zi? mi-e dor si mie sa interactionez cu alti oameni, sa port conversatii care nu includ pampersi, mancare bebe, somn bebe si alte astea, dar pe de alta parte, cui sa il las? cresa n-am de unde ... mama sau soacra, nu-s langa mine; si eu nu sunt mama de sambata si duminica!
nu ma luati in seama, sunt un pic somnoroasa!!!
TOT ANDREI DAR PE PICASA
hepilica spune:
Nela, ce tare e Banana cu iaurtul. Mai, Maiei nu ii place de nicio culoare. am incercat toate combinatiile, am facut pauza de vreo luna, am reluat si tot nu-i place. Asta e.
Eu n-as putea spune ca Maia are alimente preferate. Ii place nectarina parca mai mult decat alte fructe.
La legume...papa orice ii dau, nu spectaculos, dar papa.
Tu ce cereale ii mai dai Anei? Eu am mai incercat si ovaz, alac si seminte de in pisate (astea i le pun in fructe de 1-2 ori pe saptamana).
Ma bucur ca i-a trecut bronsita Anei.
Iulia08, mami ati trecut pe Lactana 3? Noi bem inca L2. Am vazut ca L3 e cu fructe... Ce idee si pe astia de la Topfer sa faca lapte pt bebelusi cu fructe... Am vazut ca sunt ceva diferente in plus/minus la nutrienti, adecvate pt varsta, na...
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
selen80 spune:
Nela, eh, mare mesaj...nu le am eu cu vorbele, stii prea bine ca-s cu cifrele (dar nu ca tine, ca tu le ai ai pe amandoua )...am zis doar ce am gandit....o salutam si noi pe Buni, sai sa-i transmiti ca face treaba tare buna cu Ana (pe care o pupam dulce)!
eu la mancarica pot sa zic idem Liliac: cartof dulce, branzica cu iaurt (dar tot asa, blenduite, facute crema, nu-i place sa simta branzica bucatele..) si banana! a, si pepene galben....bine, ea mananca binisor cam orice, dar pe astea parca cu mai mare placere....
Irina, asa facea si Ebru nu demult, se aseza cand simtea ca nu are sustinere...deci nu mai dureaza mult nici la voi
Elle, si eu speram ca ati scapat de problemute....multa sanatate gagalicelor!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
alex25 spune:
Elle multa, multa sanatate va dorim.
Nela tare mult ma bucur ca Ana papa iaurtel si tinem pumnii sa reusiti si cu banana sau cu orice altceva, stiu cat e de greu.
App de mancaruri preferate: Se vede ca si lor le place gustul de mancare adevarata, de-a noastra, si adevarat a grait cel care a spus ca atunci cand vor papa de toate vor manca si mai bine. a dau exemplu pe mandra mea, care papa bine solidele, dar mai face mofturi, ca e normal sa nu ii placa chiar orice. I-am facut zilele astea dovlecei umpluti si mancarica de mazare, bineinteles cu piept de pui, fara sare sau condimente, dar facute la cuptor, asa, ca pentru oameni mari. Au fost un REAL SUCCES, a fost printre primele dati cand deschidea gurita sa ii mai dau, nu imi venea sa cred. Si la iaurt mai face asa cand e in toane bune, dar la fel, nu vad vreo mancare extrem de preferata. M-am intins ca o placinta, dar ce vroiam sa zic este ca, odata cu trecerea timpului si cu introducerea mancarii normale (adaptate bineinteles varstei) se vor rezolva toate problemele.
Liliac mi se zbarleste parul pe mine cand citesc cechin pe capul vostru cu urlatul noaptea...va admir ca mai puteti, eu recunosc ca as praf si pulbere. A mea mai nou se trezeste de 2 ori pe noapte ca sa bea ceai si adoarme imediat la loc fara sa faca galagie sau ceva, si tot mi se pare greu tare, ca ma obisnuisem sa doarma toata noaptea.
Mamideandrei asa face si Alessia, cand simte ca nu mai are sprijin se aseaza asa incetisor.
Hepilica tare multimi place ce zici tu acolo de seminte de in si alte cele...tare rau imi pare ca nu am rabdare sa ma documentez si eu, ca poate i-as face fetei bine. Nu ne zici si noua ce si cum?
Uka e bine de stiut treaba cu vit.B o sa intreb si eu dr, desi daca imi zici ca e asa de rea la gust, slabe sanse sa reusesc sa ii dau.
Ma tinusem sa nu uit sa o rog pe Biaz sa o intreb ceva, si normal ca am uitat.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!