Dovlecei in sarbatoare *172* - LMA Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 5
NelaM spune:
Mami de Andrei, da, o sa merg la birou in fiecare dimineata, pana la 12. Am facut anumite promisiuni inainte de a avea Ana problemuta cu diverssificarea si incerc sa le pastrez. Asa ca voi incerca si varianta reintoarcerii la birou, in varianata aceasta, pentru inceput. Sa vedem. Daca nu merge, o sa renunt la cel mai mic scartait. Sper sa mearga. Faptul ca decizia e luata in privinta asta (de a renunta la job daca apar problemute) ma ajuta foarte mult. Eu am o relatie mai speciala cu angajatorul meu care imi permite asta.
Nici eu nu sunt o mama de weekend, faptul ca Buni ne ajuta conteaza enorm. Daca nu era Buni, nu cred ca ma intorceam la birou pana la doi ani ai Anei.
Ii sarut mana lui Buni.
Selen, lasa falsa modestie, ca te ai si cu vorba si cu cifrele! Esti cerebrala si toate mesajele tale sunt cu mult bun simt, imi plac. Stii foarte bine sa detensionezi situatia.
Ce mai face Ebruska? Cred ca toata ziua da sa merga, de-acuma.
Hepi, draga mea, te pup. Sa stii ca nu ii mai dau alte cereale Anei, decat acelea din comert, de la Nestle. Eu am incercat si integrale, si cereala cu Q.. fara succes. Poate le mai incerc o data. Acum caut solutii, ce sa ii mai introduc in iaurt, daca pana acum faceam treaba asta cu cerealele cu lapte.
Sa stii ca mi s-a rupt sufletul cand am citit ca ai inchis blogul!
Eu am pus ceva cu IP tracker, m-am inspirat de la Ioana, dar nu stiu ce face, cum sa folosesc gadgetul ala. Cu alte cuvinte l-am pus dijeaba! Sper sa ma ocoleasca psihopatii si alte cele, totusi.
Dragelor, eu ma duc la somnic.
O noapte bunicica imi urez mie iar voua o dupa amiaza placuta!
Va pup!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
suede spune:
Ma gandeam sa ma laud ca mi-am luat rochia de mireasa...dar pe cine intereseaza?
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Ma gandeam sa ma laud ca mi-am luat rochia de mireasa...dar pe cine intereseaza? Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
EU, EU, EU!!!!!!!!!!!!
vreo poza ceva primim? nu o aratam mirelui sigur!!!!!!!!
TOT ANDREI DAR PE PICASA
alex25 spune:
citat din mesajul lui suede Ma gandeam sa ma laud ca mi-am luat rochia de mireasa...dar pe cine intereseaza? Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
Si acum vine intrebarea de baraj...vrem poza, dar unde o pui??
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
Alex obsedanta chestia asta ,nasaol ce se-ntampla,noroc ca am un link disponibil:
http://www.biensavvy.ro/colectie.aspx?id_colectie=11
Va place?
alex25 spune:
citat din mesajul lui suede Alex obsedanta chestia asta ,nasaol ce se-ntampla,noroc ca am un link disponibil: http://www.biensavvy.ro/colectie.aspx?id_colectie=11 Va place? Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
Este superba, absolut superba!!!!!!!
NelaM spune:
Inca una si ma duc!
Laura, eu eu eu!!! Te rog sa ne arati modelul macar, daca poze nu pui. Eu le astept pe alea de la nunta!
Si am uitat sa ii zic la Alex ca are mare dreptate cu mancarea. Cu cat se maresc, e mau usor, cel putin mie asa mi se pare acum. Ori m-am obisnuit eu, nu stiu, parca sunt mai relaxata.
Si uite, nici Ana nu mai vomita, e mai bine. Eu imi fac mari sperante cu mancarea gatita, eu mai aproape de un an doresc sa ii dau din ce mancam si noi, poate mai putin sarat si condimentat.
Gata, am fugit
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui suede Alex obsedanta chestia asta ,nasaol ce se-ntampla,noroc ca am un link disponibil: http://www.biensavvy.ro/colectie.aspx?id_colectie=11 Va place? Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
BESTIALAAAAAAAAAA mor dupa ea; dar cel mai important sa iti aduca in ziua aceea numai bucurii; sunt convinsa c avei fi absolut superba; abia te asteptam!!!
TOT ANDREI DAR PE PICASA
alex25 spune:
Nela asa e, parca e mai usor. Cat despre mancarea pe care o mancam noi, nici eu nu ii voi da pana la 1 an, chiar daca mi s-a spus ca se poate, dar am inceput macar sa ii gatesc asa, mai ca la carte....desi recunosc ca nu ma pricep deloc si o sun pe mama de fiecare data.
suede spune:
Alex si mamideandrei ma bucur ca va place.
Sincer eu am vrut o ,,altfel" de rochie si asta am simtit ca ma reprezinta.
Ca sa nu va mai zic ca vroiam sa fie comoda,usoara,usor de imbracat...
si rochita mea le are pe toate