Mamici si Gravidute Italia -79-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Ieri m-am luat cu altele si nu am mai aparut la discutii.

ioana - merci! Daaa, vacanta lunga da' pana la urma nu mergem nicaieri decat vizitat rude, treburi ca orice roman care vine pe-acasa etc. Bine macar ca o sa ma racoresc si relaxez la munte, la socri.

danangie - repet, felicitari, esti o curajoasa. Sarcina usoara in continuare! Si bafta in operatiunea pampersul!

roxali - ca tot mai intreba cineva in urma despre net si operatori telefonici. Eu am de la Infostrada si ma gasesc bine cu ei. E nelimitat, nu cade, am si tel. fix si net inclus, plus convorbiri gratis cu orice nr. de fix. E circa €60,00 la 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Pup si multa sanatate sarbatoritilor si sarbatoritelor luni iulie!
Noi santem bine sanatosi, bronzati si cumintei foc..muoama cred ca am facut o printesa, dar cum nu sant regina o cam las sa planga ...

Au fost la mine verisorul si prietenul din copilarie(va mai amintiti)...isi gasisera de lucru inspre Napoli, dar ex.ul facea pe nebunul si au venit la mine, dansul s-a ofuscat si a parasit casa...
am fost la sf de sapt cu dansul si copii la mare, in camper...e super ok parca ar fi fratele meu

in rest cumparat masina de spalat ariston cu deschidere deasupra superrrrrrr buna (dau detalii pe email)

in vacanta intr-u pe 7-29 am de rezolvat o groaza....mama la tratament bai, la roma dupa pasaport, casa de zugravit(depinde de cat ma costa),copiloi de pregatit ptr scoala, fata gradi....ce sa mai toate in capul babei....linistea costa scump, dar merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

roxali - adica ai ramas singura in casa? Sau te-ai mutat in alta?
Spor la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Danangie nu e pazzesco daca e intelegere si reusiti sa va impartiti treburile casei...de gand eram mica mi-am dorit multi copiloi, de eram singurica la parinti
sarcina usoara si numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

revin si eu dupa un pic de pauza.. eu nustiu de unde cate odata intru in tilt..si ma opresc ... mi se inegreste tot in fata ochilor si uit sa vad partea frumoasa...
cred ca incep sa-i dau dreptate lui petro...
abia acum reusesc sa inteleg..dar atat cat e omul "orb" e inutil sa ii spui...ca nu intelege pe "sleau"
acum cred ca patesc exact ca cu kilele.. acum ca sunt mai slabuta..imi vad sunculitele..
(vorbesc serios )ca prima nu realizam cat eram

ar mai fi multe de spus legat de asta..da' ma abtin ..ma duc sa citesc din urma si va las

o felie de tortde la aniversariul nostru de 6 anisori

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

gata am revenit...
nafi
daaa... tare mi's dori un alt bebel..dar cine stie...
sa-i folositi in scopuri utile banutii!
"cala de mare" zici..hmm.. Doamne ajuta cum vreti voi!

cat despre "masochism" ..chiar ca esti tare mami!!! eu una abia asteptam sa vina acasa sa i-o plasez ..sincer simteam nevoia macar de o ora de relax...indiferent ca in ora aia faceam pe fuga toate alea ce tb facute..dar le faceam fara griji ca e cu tati al sau..in rest stateam numai cu picia..si normal ca simteammm ca o iau razna...

ti-am mai zis cat te admir ... imi place optimismul tau la nebunie..ma dau pe langa tine..si eu
am auzit ca'i molipsitor "optimismul"

ioana Matei mi-e numele de familie fost si actual..nu am trecut pe numele sotului la casatorie, caci am considerat eu ca e mai "fico"
deci daca ar fi sa am un fiu ar avea numele de familie a lui ta'su ... normal..dar sa aiba si ceva de la mine
daaaa... e o adevarata fotomodeala Giulia..sta la foto exact ca stefi..mai, mai cum se pricep fetitele astea de mici

si apropo ...voi pe unde mai umblati?????

raluka mai Doamne ajuta sa fie bine!
..abia astept sa ne spui cum e cu bb 2..cand o sa ai timp..eu sper sa reusesti sa-ti faci si pentru noi...
cu bb2 iti dai seama ca tot a mea ar fi si ea, indiferent daca ar fi fata dar mi'ar fi placut...ehee..

andreea..deja au trecut 3 saptamani... wow..
Giorgio maraici, si Ambrei ce'a cuminte
..sper sa fie mai bine si voi sa aveti cateva zile..cele ce au mai ramas in liniste si sa veniti cu baterii incarcate!

te asteptam cu drag sa reveniti !

daviduca.. nebunia in masa zici????
buna idee!!!! Doamne ajuta!
habar n-am ce sa zic de AC :( nu ma pricep ...dar cred ca ar tb sa folositi si alta protectie, intre timp.....

petro bine ne'ai dat un semn de viata!
rezultatele la amio sper ca au iesit bune!
parca imi imaginez scena cu Silviuta si revederea voastra

cat despre vacanta ....macar schimbati atmosfera, va mai relaxati si voi un pic....
si sunt sigura ca va simtiti si rasfatati

m-am intinssss.. cat o zi de post

Mergi la inceput

dana wow.. ce emotii.. in cate sapatamani esti? ti-ai dori sa fie fetita?
felicitari din toata inima!!!
multumesc de informatie, sincer..nimic nu mi se pare iesit din comun....ma bucur enorm pentru voi!
ma bucur ca sunteti bine si chiar as fi curioasa sa-mi spui cum au primit baietii vestea...
cu pampersul.. inca ne mai luptam si ziua pe afara(ca-i rusine sa faca in public)
..asa ca de noaptea inca nu se pune problema.. o mai las in pace..n-am ce-i face..noi suntem mai incete.. nici nu vreau sa o traumatizez.. incerc sa o imping un pic de la spate(in sensul:explicat...etc), dar astept decizia ei finala...
sper sa se grabeasca, daca vrea la gradinita

Alessio s-a facut un adevarat cavaler
imi inchipui ca si Matteo a crescut(ma bag acusi la vazut pozici)nustiu de ce, dar un pic mi se pare normal.. sa fie cu caracter mai puternic.. dar imi face impresia ca odata ce va veni cel mic, mic.. zic eu ca se va calma.. acum nustiu ce v-ati dori voi..dar imi imaginez baieteii mai marisori ocrotindu-si surioara lor mai mica..wow ce frumos!

lombalgia ta se trage de la sarcine?

multumim de complimente acum am pus pe public poze mai recente cu ea..sa vezi ce smechieroaica s-a facut.. dar nustiu cat le las publice...dar daca vrei iti trimit PM

eu am fost in ro anul asta 3 luni..si s-ar putea daca nu se rezolva tb..sa merg iar ... nu e de placere..dar asta e..
de reusit abia am reusit in tot timpul asta sa mergem in copou un pic cu stefi..in rest parca nici n'as fi fost in Iasi..aparte ca mi-am dar seama ca se poate sta si mai rau...de saracie, etc..etc.. daca n-ar fi pt familiari..zau ca.. nu mai zic nimic...
oricum din pct meu de vedere..e doar nostalgia locurilor unde am trait..si atat.. in rest nu mai recunosc nimic....

abia o astept pe geanina (kemsi)sa imi spuna si reactia ei...

sa aveti o vacanta placuta va urez din toata inima..dar poate mai dai tu pe aici intre timp

Mergi la inceput

ali bine ai revenit!.. chiar credeai ca te lasam sa scapi de noi?is tare curioasa cum ai ajuns la indienii....
imi aduc aminte ca spuneai tu ceva de complicatiile cu telefonul..sper sa scapati repede de impicii..

ma bucur ca sunteti bine! printesei Soniutei.. eu una o inteleg ca trece prin multe schimbari .. ma depaseste a mea cate'odata te inteleg....
parca-i vad reactia ex-ului.. sincer cred ca oricum o parerea de rau cred ca o ai oricum ..doar e tatal copiilor tai..
dar linistea e nepretuita.. sper sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata de acum!
cu partea cealalta cred si eu ca v-ati simtit bine, in primul rand mai liberi... cum au reactionat Enrico si Sonia..cum ti se pare inafara de "frate"?
mersi de nr

sa purtati masinuta sanatosi... deci nu s-a mai putut face nimic cu cea veche, nu?

Mergi la inceput

dana ..am vazut pozici..wow.. le'am savurat ca pe ele.. ce baietei mari si scumpei ai! sa va creasca sanatosi si fericiti si sa va bucurati de progresele lor ...si sa dea Domnul sa se bucure de un fratior sau o surioara la fel!
va pup

ps:imi elimini te rog o curiozitate? unde ati fost la acvariu? ce frumos se vede din foto..am avut o senzatie tare placuta vazand pozicile..imi imaginez ca fiind acolo e ceva de nedescris....
si noi vrem sa mergem de muuuult timp ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Seara
Am revenit si noi,maine ne auzim la cafelutza

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput