Mamici si Gravidute Italia -79-
Raspunsuri - Pagina 9
abramburika spune:
Neata!
O duminica neinteresanta de la noi ... somnic, plimbare si nimic deosebit.
stefania - iar te iau cu paru' daca incepi sa te scufunzi in butoi. Si-asa mi s-a dus vestea de afurisita , n-am ce pierde.
Am vazut poze cu Stefi mica, mare de-acum ... intreab-o daca vrea si fular, caciula la manusile alea . E tare scumpa!
Vad ca tot te mai ocupi de surprize culinare dulci, la aniversari ... asa mai faceam si eu pe la inceput, da' m-am lasat de obiceiul asta din lene. La multi ani fericiti impreuna!
nelia - asteptam povesti la cefeluta. Cum a fost in tara? Cris?
ioana - treci incoace la apel, nu te ascunde de frica gravidutelor , ca o iei si tu pe cocoasa. Ce ati facut in we?
LAlexandra spune:
CIAO, FETELOR!
Celor plecate le spun Bine ati revenit!
STEFANIA, LA MULTI ANI INAINTE FERICITI!!!
Ce smechera e fii-ta, asa se poarta mai, cu manusi
IOANA, da, folosesc pilule, pt ca acum, mai ales dupa cezariana, nu pot ramane inca insarcinata, corpul nu e refacut, operatia abia acum se vindeca, si nu e indicat medical sa fac asa repede bebe. Iau special care se pot folosi si cand alaptez.
Noi zilele astea am fost tot pe drumuri si la plimbari, am profitat de vremea buna (adica mai racoare).
Am fost cu analizele, doctorita zice ca sunt bune, acum sa vedem daca le mai repetam si luna viitoare. Oricum sper sa se stabilizeze odata si sa scapam de icter (ati citit despre Siluan-avea si el icter si pana i-au descoperit cauza, acum trebuie sa faca transplant de ficat)
...nu mai stiu ce am citit
Va am
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
yoanag spune:
salutare a tutte!
Abramburika-ioi ce tare m-ai strigat
vezi ce ascultaoare sint,am si aparut
cum e burtica? vezi ca asteptam poze cum creste bebicu,de acum nu mai zic simburel ca e maricic
nu ma las eu asa usor sa intru in rindul gravidutelor inca nu....
noi simbata un pic la plimbare si putin la spesa iar duminica la 10 eram deja in masina spre mare
am stat toata ziulica aproape,am fost la un stabiliment unde au si piscina pt copii si adulti,restaurant,plaja,bar..de toate
mai tirziu pun citeva pozici cind termin treburile daca apuc
va anunt eu cind pun
Alexandra-din pacate am citit despre baietel,cum poate sa-l lase acasa din spital daca nu e bine,am vazut din cauza unui icter unde se poate ajunge
Slimatei-auguri si la citi mai multi ani impreuna!
sa va iubiti si sa fiti uniti!
ce tort ati facut :) cred ca l-a facut sotul tau ca el e cu delicatesele si dulciurile si nu a lipsit sampania iar Stefy e o dulceata de fetita foarte finuta
m-ai lamurit cu Matei
Danangie-felicitari! sarcina usoara si la termen si de ce nu sta'volta sa fie fiocco rosa
copii va unesc si mai mult,se vede ca va iubiti enorm
esti binevenita oricind aici
Roxali-imi amintesc de prietenul din tinereti
cred ca a fost o placere revederea
ma distrezi ca ai mesajele asa telegrafice mereu
pac pac citeva rinduri si gata
spor la zugravit,concediu placut si sa realizezi tot ce-ti propui
cum te-ai invatat cu masinuta?
acuma o felicit si pe Cristina daca tot sint la capitolul felicitat Cris-sarcina usoara si te asteptam cu vesti mai multe,te-am vazut la aspirante,credeam ca dai vestea si pe aici da niente....felicitari!
Nafi-te-a gasit sotul epilata,pensata si pregatita?
se vede ca nu ai ai timp de noi
gata am plecat,o zi buna
Mami de scumpica Giulia
neliaCris spune:
Salutam fetele toate...Neatzza buna..
La mare a fost incredibil de frig,ultima zi un soare calduros,valuri mari....naspa vacantza..per ansamblu,cel ce a profitat cel mai mult a fost copchilu,sa dat pe toate toboganele si nebuniile,la fiecare taraba tati ii cumpara cate ceva...,si sa facut un nesuferit din nou,vrea numai iubit,in brate,daca ceva nu ii place plange,vrea cocolat....si adormit cu masaj pe spate,cand zici ca gata a adormit,da din buci sa il mai faci....hm....
Am niste dureri de sani de cand am plecat la mare....ii tot analizez,il tot intreb pe sot daca au mai crescut sau nu
Azi e tati acasa....
Stefi felicitari pentru un cuplu implinit si fericit...nu inteleg de ce vrei in butoi....te rog sa stai aici cu noi..
Te-am tot intrebat ce face mama ta nu mi-ai rasp
Raluca,dupa cum am spus la sibiu jumatate de palier era super mobilat,zugravit in arancio,cu saltele relaxa,mobilier,baie la salon cu 3 paturi(le-am vazut cand am plecat acasa),dar am avut mare noroc cu doctorul vulcan,batran,cu spirit de gluma,si fr priceput,am nascut un copil sanatos,nu am ramas cu placente lipite sau ce se mai aude,am iesit zambind,doar ca nu am avut partesi de asistente profi...uite daca e sa iti recomand un nene gine fr bun,Ispasoiu e super,tanar,intelegator,profi,si lucreaza si in spital...ai utea sa te interesezi si de camerele cubaie proprie,poate ai noroc si prinzi..
Gta ies...ne auzim mai tarziu
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008
abramburika spune:
Hahhaaaa ... ce efect imediat a avut bata mea . Iar te invidiez pt. balaceala la mare ...
slimatei spune:
neata am venit la
multumesc tuturor de urari! si complimete
ioana ca intotdeauna, le nimereste de zici ca e senzitiva
da' m-a ajutat sotul la ornat..nu ca, nu as fi reusit de una singura ..da' s-a bucurat enorm ca a putut sa'si bage coada si sa se simta si el important
in fond ....am sarbatorit ca porumbeiisi a fost singura dovada..
apropo de butoi..eu m-as arunca in el..da' n-am pentru ce
ca n-am butoi... nu am melancolii
macar de'ar fi alea problema... eu am mai zis ca pb tb rezolvate de la radacina... da' nu dau de ea... o rup doar si ea reiese..ata e!
e mult mai complicat dar n-am chef , sincer..
las' ca pana mor rezolv eu si problema asta
nelia imi pare rau ca ati avut zile naspa..
incearca sa-ti creezi atmosfera...revanseaza te si tu fata de sot..cu rasfatatul
cu mama ..tot asa ...nu s-a schimbat nimic inca.. astept septembrie..ce bucurie...
da' nici tu nu mi'ai raspuns .. eram curioasa..ce ai de gand sa cultivi pe 2 hectare..chiar crezi ca te intrebam sa ma aflu in treaba?
va pup si va urez o zi frumoasa!
nafi spune:
Buna fetelor!
Yoanag - deja esti geloasa? da , m-a gasit sotul pregatita dar n-am fost asa ocupati cu ce crezi tu ca amandurora ne sta capul acum doar la mobile ..mobile..culori de pereti...
Am fost pe la apartament sa luam masuratori de tot felul, cu zugravii sa ne faca preventivo (asteptam verdictul ca pe loc n-au stiut sa zica).
Am mai facut cate o plimbarica prin oras si ca dovada ca nu v-am uitat am si pus 6 poze noi in contul comun de picasa Nu prea imi place cum arat in salopeta aia dar e practica...Oricum am pus pozele ca sa nu credeti ca Ricky are doar tatic si mama ioc
Dimineata am intrat in fibrilatii un pic, caci l-am lasat pe Riccardo singur pe canapea , asezat pe pernuta de alaptat care e in forma de U si eu m-am dus la baie, sotul sa se imbarce in dormitor si numa' ce auzim : buff si aaaaaaaa..am fugit amandoi, unul cu un crac de la pantaloni atarnat , eu ..nu mai zic ...cu lenjeria in vine... Cazuse baiatu' de pe canapea! bine ca e joasa si era si covoras pe jos , asa ca a fost mai mult sperietura. a plans putin..pe urma a inceput iar sa rada si sa gangureasca..a mancat si acum face somnicul de ora 11 . il monitorizez oricum! dar..Doaamne..ce sperietura!
Ma duc acum sa mai fac una alta prin casa...mai tarziu recuperez si cu cititul din urma.
Sper ca voi sunteti bine sanatoase si bebeii deasemenea!
Multi pupici
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
yoanag spune:
Nafi-of of...
imi pare rau pt sperietura
din pacate stiu cum e
a mea si acum zboara din pat
bine ca mai sarea ea si se joaca dar si in somn
voi v-ati speriat cel mai tare ca el saracutul nu a apaucat sa-si dea seama,nu stie dar sigur s-a speriat si el
micutul Ricky
ce fifura esti,ce ne mesagem noi de pina la urma cine stie ce se intelege
mai glumim si noi
intru sa vad pozicile
habar n-ai cit m-as duce si eu sa aleg mobila si culori si etc......si camera feteli si a mea si toate .....
Stefy-stiam ca ho azzecato
ai vazut cind ati fost la noi cum a invatat reteta de diplomat si cum studia pe cind e sa-l faca si el
apropo ati facut si voi tortul?
lasa ca-i vi tu de hac pina la urma cu problemele,sper ca nu e nimic nasol,doar rutina si chestiile giornaliere de zi cu zi care ne streseaza
eu am zis ca fac un tort pe cind vin cumnatele mele la noi
acum ma gindesc la cumnatica,de aseara a mers la spital,azi-maine sigur naste ca e la termen
Nelia-nasol ca ai nimerit pe cind s-a racit vremea
si daca fiut-o cere rasfat dai draga ca il ai doar pe el
Mami de scumpica Giulia
yoanag spune:
Nafi-sinteti tare frumosi toti
Riccardo are genele lungiiiii
ce grasunel ai tu acolo cu bulanase frumoase
si eu am pus citeva pozici
Mami de scumpica Giulia
yoanag spune:
Alexandra- ca sint bune analizele !!!!
cred ca te-ai mai relaxat si tu daca ai facut atitea plimbari