Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***232***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Am vazut din nou poze de la Duni , multu' Denisa

Ai trimis lonk-ul si cui spunea -scuze ca nu mai retin exact cine- ca nu a vazut-o pe Cornuletz rizind??? E adorabila in toate ipostazele.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Adrisimo, trimis link pe PM, dar merge doar pe replay, daca nu as fi avut in casuta mesaj de la tine, nu aveam cum da replay, si a scris PM nou fara sa ai activat nu se poate. Probabil ai mai primit mesaje raspund.

rezolvat cu succes.

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

S-a culcat copila, mancarea e la cuptor, asa ca ...stau la taifasmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

ayla, denisamada vazut frumusetile voastre si nu numai... admirat tot.

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

cativce bunatati ai la cuptor?

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28
cativce bunatati ai la cuptor?dragastoasa de Drg
vinete pt o salata cu muuulta ceapa si niste copane de pui de la mama soacra la care am facut piure si usturoi. nu am dispozitie de sofisticaturi, mai ales ca Piti mananca orice acum. orice ii dau si are voie, se subintelegemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Am reusit sa iesim si afara. Sper sa reusim sa dormim si la pranz desi a avut acel somn minunat.

Eu am o problema: Nu stiu ce sa fac in ceea ce priveste hainele pe care port sau nu in fata lui Vladimir. Adica: e ok sa ma vada dezbracata? E ok sa nu ma vada dar pe taica'su, da? E ok sa stau dezbracata in fata lui pana la o anumita varsta? Care ar fi varsta? Deci cum fac?

Recunosc ca Vladimir vine dupa mine in baie cand fac pipi (merge si dupa taica'su dar eu fiind mai des acasa ma bag pe mine in discutie). Ma mai bag cu el la dus din cand in cand. Ce sa fac? Sa ma feresc sau dimpotriva sa il las sa ma vada dezbracata?

Multumesc

Mergi la inceput

bianca citisem undeva "Copilul nu are voie sa isi vada mama umbland dezbracata prin casa. Cu atat mai mult, nu are voie sa ajute mama sa se dezbrace (de exemplu mama nu trebuie sa isi roage baietelul sa desfaca sutienul). Din respect pentru copil, mama se poate imbraca/dezbraca si fara ajutorul copilului. Parintele trebuie sa impuna anumite limite. Baiteii nu trebuie sa isi vada mama dezbracata, iar fetitele nu trebuie sa isi vada tatal dezbracat. "

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Simona
Am fost sa-mi iau copchilu de la gradi. Abia asteapta Luana sa mearga si ea, mereu am scandal cand o iau cu mine la pranz sa-l iau pe Clau, si apoi trebuie sa plece. O lasa educatoarele sa zburde si incaltata prin grupa, pana il pregatesc pe Clau de plecare.

Bianca, Simona, noi facem baie/dus cu copiii, nu toti odata, dar nici nu ma rusinez sau nu inchid usa ca-i vreunul langa mine. Luana e mica, nu stiu cat intelege acum, dar Clau nu are nici un fel de probleme, nici cu mine, nici cu tac-su. Acuma, nah, nici nu ma imbraca/dezbraca, dar lui i se pare normal daca ma vede intamplator. Nici nu o sa ii invat ca "goliciune" e o rusine, orice alta parere ar avea altcineva. Clau a avut cateva intrebari la un moment dat dar i-am explicat pe intelesul lui, si nici nu e interesat de ceva anume.

Sper sa reusesc sa-i pun la somn o ora, ca dupa 2 iesim la ultimele cumparaturi.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

A, si inca ceva. La Sovata am mers acum 2 ani, si mi s-a parut o suuuper statiune pentru...pensionari. Oameni in virsta, hoteluri de-alea "comuniste"...n-am rezistat decit doua jumatati de zi si o noapte, si am taiat-o in luuuume...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

La Sovata face Nicu armata. Nu va recomand!

E de babalaci.

Mergi la inceput