Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***232***
Raspunsuri - Pagina 16
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrisimo28 denisamada cred ca il am activat ca am mai primit mesaje pm..oricum nu stiu unde sa caut |
Trimis pe messenger.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ayla21 spune:
Dar Luana coboara singura de mult timp din patul nostru, problema e la patutul ei, pt ca daca se trezeste si n-o iau imediat afara, vrea sa sara peste gratii. Noi nu le avem cu alpinismul (chiar deloc n-a fost pasionata de cocotari), ci cu parasutismul. O idee ar fi sa scot gratiile de tot, si se trasforma in patut normal, dar cred ca va cadea noaptea din pat, chiar daca nu e patul inalt. Sunt aparatori care se monteaza pe marginea patului, ca si lateralele tarcului, din acelea o sa caut.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
inapreda spune:
Te asteptam cu...interes!
citat din mesajul lui cativ13 ma primiti? suntem in mutari, net pe apucate, copil cu 4 masele in 2 saptamani care nu vrea lapte de niciun fel sambata terminam, suntem la casa noastra dau de baut va pup si tare mi-e dor de stat la taifas mami de Silvia Ioana |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
denisamada spune:
citat din mesajul lui cativ13 ma primiti? suntem in mutari, net pe apucate, copil cu 4 masele in 2 saptamani care nu vrea lapte de niciun fel sambata terminam, suntem la casa noastra dau de baut va pup si tare mi-e dor de stat la taifas |
Kiar ma gandeam la voi, ca nici pe messenger nu v-am mai vazut!
Felicitari!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ayla21 A murit bunicul lui Carmen. Odihneasca-se in pace! |
Ayla21 spune:
Adrisimo, uite, de ex, la mine, la postarile mele, deasupra, e si butonul ala rosu PM. Tu nu il ai. Si nici in pagina ta la profil, deci eu nu am pe ce da click sa iti pot da PM. Incearca sa intri in profil cum ti-am zis, sa activezi PM.
Cristina Curea, de asemenea, nu ai PM activat, ti-am trimis raspuns pe mailul trecut la profil.
Fetelor, daca doriti sa modificati povestioara de la prima postare a clubului, sa stiti ca eu nu o mai scriu odata, ca n-o am scrisa nicaieri, doar aici am postat-o, numai stiu la care capitol, dar nici nu am timp sa caut.
Noi ne pregatim de concediu sper sa ajunga azi Alex mai repede sa facem ultimele cumparaturi, dupa masa eu sunt programata la ultimele retusari (vopsit, epilat) si sa isi preia copiii. De duminica dispar o saptamana, suntem la distractie.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
inapreda spune:
Nu mai stiu daca te-am mai rugat o data dar imi trimiti, te rog, si mie link-ul cu poze?
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Trimis pe messenger. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Ayla21 spune:
Adrisimo, trimis link pe PM, dar merge doar pe replay, daca nu as fi avut in casuta mesaj de la tine, nu aveam cum da replay, si a scris PM nou fara sa ai activat nu se poate. Probabil ai mai primit mesaje raspund.
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui cativ13 ma primiti? suntem in mutari, net pe apucate, copil cu 4 masele in 2 saptamani care nu vrea lapte de niciun fel sambata terminam, suntem la casa noastra dau de baut va pup si tare mi-e dor de stat la taifas mami de Silvia Ioana |
Spor la treaba si sa va bucurati de casuta cea noua!
cativ13 spune:
Intrebare: daca Piti nu vrea lapte praf,nici lapte de vaca-incercat si marca proprie si de cumparat si a fost cahh!- ce ma fac? e suficient sa-i dau iaurt si branza? sa incerc un supliment de calciu?Mihaela, de cand am intarcat, relatia dintre copil si deget a devenit si mai stransa de cate ori o iau in brate, baga degetul si lasa capul pe mine...cred k ii e dor lamaie nu pot sa-i pun ca ii place si l-ar suge si mai cu foc iar piper, boia, etc mi se par metode neadecvate, ca sa nu le zic altfel o sa incerc cu solutia de care zicea cineva dar nu acum....dupa ce ne linistim...ca tare mi-e teama ca nu se va acomoda in noua casamami de Silvia Ioana