Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***232***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Referitor la intalneala pana acum am notat propunerile voastre dar tot nu s-au anuntat fetele din nord in afara de Ilinca si Anamariame, care cum vin ?! InaPreda pe tine te-am trecut pe lista in frunte !!

Ca judete si eu cam bat inspre cele enumerate de Ilinca asa ca InaPreda sa-mi trimiti ce e tentant la voi in zona, ar mai fi Praid-ul unde am gasit chestii dragute si poate am merge si in salina cu picii, in Mures e un complex super cu spa, etc dar scump foc asa ca pica si... mai studiem piata,astept in continuare propunerile voastre !

Alexandra (03.03.09)

La Praid venim si noi, ca sintem amatori mari de salina, si sint sigura ca in septembrie putem prinde citeva ceasuri ziua si la strand.
In rest, dintre propunerile Ilincai...ma mai uit pe harta

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haoleo, io tocmai vroiam sa spun ca mie nu-mi place ideea de salina fiindca am citit candva (stiti ca io-s cu cititu') ca e supraestimata si ca de fapt nu numai ca nu face bine dar chiar poate face rau (ca de obicei, n-am retinut argumentele, caci daca m-au convins am stocat in memorie doar ideea principala). Eu la Praid n-am fost...de prin '88. Cum e acum? Nu e asa...o statiune "comunista", de mosi si babe?...Intreb si eu ca am ramas cu o anumita imagine...
Am niste prieteni care erau foarte incantati de zona Bistritza, dar am uitat de-atunci de ce anume (Tihuta parca?...) Cuscra Inapreda, ia sari cu niste info turistice. V-as prezenta si io Maramu-ul, dar stiu ca nu va tenteaza din cauza distantzei
Cu carnea de porc...io nu m-as baza pe "nestle nutrition"; eu am evitat firma asta total, de fapt n-au nimic organic, am vazut pe net niste actiuni de sabotare pur si simplu a firmei, erau niste consumatori foarte nemultumiti. In plus de asta ma indoiesc ca porcii sunt scutiti de hormoni; ce ferma mai are rabdare sa tina porcu' macar 1 an sa se maturieze, cum se face la tzara?...
Iti vine sa fugi in padure, alimente odinioara sanatoase acum sunt periculoase si potential cancerigene: carnea-i cu hormoni, legumele si fructele cu pesticide, laptele si iaurturile sunt apa chioara etc etc. Nu ne ramane decat ca din mai multe rele sa-l alegem pe ala mai sfrijit (unul din motivele pt care am renuntat la carne; primul e de ordin...sentimental, ca sa nu zic etic).
Dyana, go for it! (de bb2 zic). Dar am uitat: tie ti-a venit Moshu'? Parca da...Mai este cineva fara mosh, ca am uitat?...Cami parca?...
(eu iar am avut recent un cosmar ca sunt insarcinata si chiar urma sa nasc, eram disperata in somn Asa ca, adrisimo...thanks de sugestie...dar NO, thanks)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Mai fetelor, eu sunt in ceata totala. Keutu are de n-spe luni 6 dinti si tot il asteptam pe al 7-lea sa strapunga gingia, ca-l vedeam ca e pe pozitii. Si nu pricepeam ce naiba ii ia atata timp. In final ieri a iesit la lumina. Buuuunnnn, azi ma striga barbatu-meu sa ma intrebe daca am vazut ca are copilul si 2 colti de maseluta. Pai e normal sa nu respecte ordinea si sa iasa asa ...unu da, 2 nu?

Mergi la inceput

Ilinca, uite filmulet cu locul de joaca de la Praid din salina:
http://www.salinapraid.ro/ro/description.php/Loc-de-joaca/12/

Mergi la inceput

Bianca, deci de asta avea Vladimir burtica umflata! Chiar ma gandeam ca prea dintr-o data a facut burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

Luana Am admirat raza de soare !

Anca, deja intram la banuieli ca nu ai mai intrat, m-am linistit si te-am pus pe lista !

Noi sper ca suntem deja, nu?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Vai ce intrebari pui tufato !!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Haoleo, io tocmai vroiam sa spun ca mie nu-mi place ideea de salina fiindca am citit candva (stiti ca io-s cu cititu') ca e supraestimata si ca de fapt nu numai ca nu face bine dar chiar poate face rau (ca de obicei, n-am retinut argumentele, caci daca m-au convins am stocat in memorie doar ideea principala). Eu la Praid n-am fost...de prin '88. Cum e acum? Nu e asa...o statiune "comunista", de mosi si babe?...Intreb si eu ca am ramas cu o anumita imagine...
Am niste prieteni care erau foarte incantati de zona Bistritza, dar am uitat de-atunci de ce anume (Tihuta parca?...) Cuscra Inapreda, ia sari cu niste info turistice. V-as prezenta si io Maramu-ul, dar stiu ca nu va tenteaza din cauza distantzei

Sa stii ca nici eu nu prea stiu mare lucru despre salina, doar ca merg multe lume cu copii acolo
Asteptam recomandari de la InaPreda pt Bistrita ,intre timp mai sap si eu !

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Inainte sa ma uit la PMuri (&) sa va zic faza...

Acum 3-4 zile ies cu piticul in IOR. Pe o pajiste - niste caini. Piticul zice "teeeei". Io de colo "nu, mami, is doar 2 caini". Nu termin bine si-l vad si pe al treilea.

Am zis ca o fi o intamplare, dar azi piticul a iesit cu mama si cand a vazut 3 caini la un loc iar a strigat "tleeeeii".

Fiu-meu stie sa numere mai bine decat mine

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Eram datoare cu ceva raspunsuri:

Mihaela si Alexandra suge degetul inainte de culcare si pana adoarme scurt de tot, deocamdata nu am de gand sa fac nimic
Cu tziti treaba e clara: noaptea fara numar iar ziua daca nu sunt acasa nu ii trebuie, cand vin are o revelatie brusca

InaPreda, referitor la pedofili sunt de acord cu tine, nici eu nu am de gand sa-mi ascund pozele, bine eu si pun putine si le sterg periodic, astea de la mare le-am pitit pt ca apare multa lume in ele

Bianca, mersi de info, la fel ne-a recomandat si noua Aerius + Calamine de care stiam de la Gaza si Pisik si am cumparat-o deja

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am vazut printesele... Multumesc pt pm-uri!

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput