Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***232***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Ayla, La multi ani Luana! Stii ca m-a dat gata iarasi cu margelele ei? E o dulce si frumusica foc. Noi nu mai dormim in patul cu gratii de la 5 luni, dar am o prietena care ca si denisamada i-a dat din gratii jos iar baietelul se da jos din pat pe acolo.

Simonapro, oare si la nazbatii il intrece pe Lucian? Uneori imi pune nervii pe bigudiuri.

Ilinca, eu sunt fara mos, dar e bine fara el

La Turda este o salina recent deschisa, nu ati vazut la tv cand a inaugurat-o Boc? Le-am spus prientenilor mei de la Brasov de ea, cand au venit la Oradea au facut o escala acolo. Le-a placut f mult. Puteti intra pe net sa vedeti sunt super pozele.

Monvas, cum se simte injineru? Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Bianca referitor la oxiuri sa stii ca si Radu a fost suspect. Din acelasi pampers am recoltat probe si am dus in 2 locuri diferite la recomandare pediatrei. La puls ne iesea infectie cu E.coli iar la celalalt laborator oxuriu. Am repetat probele 3 saptmani la rand si aceleasi rexultate. Ma rog oxiurie au iesit decat prima si a treia oara. Cand se elimina nu mai ies pozitive ouale...depinde f mult de reactorii pe care ii au laboratoarele. Faza este ca Radu nu avea nici un simptom, scaune normale, pofta de mancare normala....am depistat cand am facut a doua oara rotavirus desi avem vaccinul facut.
Referitor la salina , tot doctora mi-a recomandat sa nu duc copilul acolo pe timp de vara caci este prea mare diferenta de temperatura si poate raci.
Ayla- La multi ani!!! pentru Luana, sa fie sanatoasa, sa aiba parte numai de fericire si mult noroc!!!Ce repede trece timpul asta.... eu realizez cat de putin timp mai am sa stau cu Radu si apoi ma voi intoarce la munca. Si eu ma gandeam sa mai fac un bb dar la noi este lipsa de spatiu...stam in o garsoniera.....
Eu ma gandeam sa scot o gratie lui radu de la pat si sa pun o aparatoare pentru a nu cadea jos.Stie sa sa urce si sa coboare singur fara probleme ma gandesc ca ar fi mai ok si pt el.

http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Curea, bine ca mi-am amintit, eu merg in Ungaria dar doar prin septembrie, la shoping bineinteles. Daca crezi ca te pot ajuta cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

La Praid tocmai a fost saptamina trecuta nora soacra-mii cu baietelul de 11 luni; pot sa cer detalii, daca lumea e interesata; la Mures, din cite stiu sint 2 complexuri: Apollo si Week-end; tu de care stii? Poate fetele de acolo ne lamuresc; in Mures este si gradina zoologica; ma mai interesez si eu ce-ar mai fi prin zona, ceva SOVATA, Vatra Dornei, Tihuta, Colibita ca nu prea cunosc zona

Pentru bubitele de la caldura am folosit apa termala si gama Klorane

Citat:
citat din mesajul lui novus

Referitor la intalneala pana acum am notat propunerile voastre dar tot nu s-au anuntat fetele din nord in afara de Ilinca si Anamariame, care cum vin ?! InaPreda pe tine te-am trecut pe lista in frunte !!

Ca judete si eu cam bat inspre cele enumerate de Ilinca asa ca InaPreda sa-mi trimiti ce e tentant la voi in zona, ar mai fi Praid-ul unde am gasit chestii dragute si poate am merge si in salina cu picii, in Mures e un complex super cu spa, etc dar scump foc asa ca pica si... mai studiem piata,astept in continuare propunerile voastre !

Alexandra (03.03.09)

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Dar v-ati facut domnisoara in toata regula fapt confirmat si de spusele tale: no suzi si pro-olitza!

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Salutare!
Astazi implinim 18 luni!
Am facut o noua pagina web si o sa dau parola pe PM celor care doresc. Deocamdata lucrez un picut la ea.
Duminica noaptea Luana a facut febra, buni nici n-a sunat nici n-a stiut ce sa-i dea, luni dimineata a fost tati cu ea la dr si nu avea nimic ingrijorator. Cred ca e si de la umezeala asta, cand face iar febra, cand e ok, fara alt simptom. sau o fi iar de la vreo maseluta.
Am inceput sa folosim mai des olita, si ne place, am renuntat si la suzeta/suzete dar nu de tot. Uneori se trezeste noaptea plangand si adoarme imediat daca ii dau suzeta, dar ziua nu o mai vrea. A inceput sa pape mai bine, si...a inceput sa "picure".

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

La Praid tocmai a fost saptamina trecuta nora soacra-mii cu baietelul de 11 luni; pot sa cer detalii, daca lumea e interesata; la Mures, din cite stiu sint 2 complexuri: Apollo si Week-end; tu de care stii? Poate fetele de acolo ne lamuresc; in Mures este si gradina zoologica; ma mai interesez si eu ce-ar mai fi prin zona, ceva SOVATA, Vatra Dornei, Tihuta, Colibita ca nu prea cunosc zona

In Mures eu am studiat complexul Apollo dar pretul e mare, 240 ron/camera
Am gasit inca unul super tare in Odorheiu Secuiesc Septimia, idem pret mare !daca ajungeti prin zona http://septimia.ro/ro/esemenyek/16-uszoiskola-bemutato

Vezi ce parere are de Praid acolo ar fi cazare faina , pret bun dar sa vedem daca e ok pt pici
Eu studiez acum zona Harghita

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Pe mine nu ma incinta ideea de salina pe motiv de paranoie personala si pitici pe creier: prea mare aglomeratie, prea multi microbi/virusi etc
Dar, chiar daca se alege Praid-ul o sa venim si noi ca nu-i musai sa vizitam salina si, pina atunci, o sa ma informez in detaliu si poate imi re-consider paranoia si-mi re-aranjez piticii

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

In Mures eu am studiat complexul Apollo dar pretul e mare, 240 ron/camera
Am gasit inca unul super tare in Odorheiu Secuiesc Septimia, idem pret mare !
Vezi ce parere are de Praid acolo ar fi cazare faina , pret bun dar sa vedem daca e ok pt pici
Eu studiez acum zona Harghita

Alexandra (03.03.09)

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Da, fain, intr-adevar la Septimia dar si preturile sint destul de piperate.

Eu nu prea stiu ce sa caut: hotel, pensiune, cabana? In natura cu plimbari lai, lai sau complex cu "di tate"?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Draga mica e superba dar cu asa parinti , nu ma mir!!!!
Frumoase pozele, frumoasa locatia, da' nici cu bunicii nu mi-e rusine! De parinti, ce sa mai zic? De abia astept sa va cunosc!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Da, fain, intr-adevar la Septimia dar si preturile sint destul de piperate.

Eu nu prea stiu ce sa caut: hotel, pensiune, cabana? In natura cu plimbari lai, lai sau complex cu "di tate"?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Ceva fain si la pret bun, daca ar fi cu di tate mai bine avand in vedere programul picilor
Dar tu da-ne indicii de zona faine ca apoi caut eu cazare acolo, poate mai ai ceva recomandari

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput