Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***232***
Raspunsuri - Pagina 13
novus spune:
Eu fug la ca m-a luat valul intalnelilor si maine dimineata iar sunt zombi
InaPreda, vezi atunci te rog ce aveti fain in judet si studiem , mersi de ajutor
Cami, am notat
Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Noapte buna.
Citat: |
citat din mesajul lui novus Eu fug la ca m-a luat valul intalnelilor si maine dimineata iar sunt zombi InaPreda, vezi atunci te rog ce aveti fain in judet si studiem , mersi de ajutor Cami, am notat Alexandra (03.03.09) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Pisik06 spune:
Hello!
AYLA, LA MULTI ANI!!!! pentru Micuta Printesa! Sa fie sanatoasa si fericita toata viata ei. Si voi alaturi, desigur
MADA, m-ai dat gata cu pozele. Dar mai ales cu comentariile. Ai sintetizat atat de bine unicul scop al Anei in vacanta, cum nici eu nu am fost in stare
ANAAN, multumim de complimente. Noi nu mai tradam, ca si asa trebuie sa refacem temelia cu Injineru', asa ca atata vreme cat treburile sunt inflamate, stam cumintele in banca noastra.
Ramasesem datoare cu raspunsul referitor la polipi. Ana are polipii mariti, dar nu-i asa o mare problema. Mai toti copiii ii au, dr a zis ca pana pe la 3 ani nu se pune problema de operatie. Noua ne-a zis ca statul cu gura deschisa favorizeaza cresterea lor, iar pt statul asta cu gura deschisa e de vina suzi, sau ma rog, tot ce se suge (suzi si bibe), ca impinge bolta palatina si subtiaza canalul cailor respiratorii. La noi e favorizata si de conformatie toata treaba, ca Ana are buza de sus mai ridicata. Indicatia a fpst sa renuntam la suzi. Nu am renuntat Si nici nu stiu cand vom reusi, ca dependenta la somn e mare mare (in rest ne descurcam) si nu prea vreau sa chinui copilul. Sa vedem...A, dar Ana si sforaie cand doarme, asa ca e si asta un indiciu.
DYANA, spor la bb2, curajoasoooo! De fapt, la cat de frumos te porti tu cu Mutzu, e si pacat sa nu mai aiba parte inca un Mutz (sau Mutza) de tratamentul asta
NOVUS, pe noi ne-ai pus pe lista?
Am fugit in pat, ca maine iarasi imi culeg ochii de pe jos si bomban copilu, care n-ar saracu nicio vina, ca doarme din masina, de la 20.00 si se trezeste fresh, ce daca noi am fost la film si ne-am facut de cap?
Pupici!
Mami de minune mica
Pisik06 spune:
Ah, uitam. AM SI EU O RUGAMINTE: stiti cumva cum se poate procura Prevenarul de la Bals? Pot suna undeva sa intreb daca il au si cat este sau trebuie sa bat drumul pana acolo? Si daca da, unde sa ma duc exact, ca presupun ca e mare spitalul. Am vb cu dr de familie si a zis ca i-l face. Mai ramane sa vb cu pediatra de la CMU, sa vad daca nu are ceve impotriva, ca asa e frumos, ea e chiar de treaba si nu are vina ca (,) clinica practica preturile pe care le practica
Multumesc anticipat pt raspunsuri
Mami de minune mica
inapreda spune:
Novusica, ti-am trimis un mail direct de pe DC; daca e indescifrabil, da-mi un semn si-l mai trimit o data de pe yahoo.
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Denisamada si Ayla, trebuie ca sunteti telepate, ca tocmai intentionam sa cersesc si eu niste poze, dar voi, fete de treaba, mi le-ati si plasat! Niste comentarii, in ordinea vizionarii: Denisamada, o iubesc pe Adelake!!!! Iepurele rapus m-a cucerit definitiv( de parca mai era nevoie).Ce mi-a placut mult de tot este cuplul Ana-Adela...sunt mortale in tandem! |
Intr-adevar tare dragutza erau amandoua cand se luau de manutza sau in brate.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Bianca2503 spune:
Copilu' asta al meu s-a trezit la 5.15 si s-a culcat pe la 7.30. Si acum doarme iar eu stau si ma invart pe langa el ca nu pot sa fac nimic.
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Copilu' asta al meu s-a trezit la 5.15 si s-a culcat pe la 7.30. Si acum doarme iar eu stau si ma invart pe langa el ca nu pot sa fac nimic. |
dormi si tu cu el
dragastoasa de Drg