Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***232***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Hello,

Noi am fost la revizie. Avem cateva intrebari pentru pediatra si am venit si cu raspunsuri si va zic si voua:

1. Cred ca Vladimir are viermisori-oxiuri adica, d-aia mici si albi. NU-i bai ca mai toti copiii au. Simptomele: in cazul in care ii are de ceva timp copilul arata ca ar avea paraziti, are scaune cand diareice cand e constipat (fara ca mancarea sa aiba o influenta), balesc mult, le lipseste pofta de mancare; in cazul in care sunt viermi "noi" (cum are Vladimir) are pofta de mancare peste medie si nimic special doar atentie la kk. Mi-a dat Zentel 3 zile.

2. Cred ca Vladimir are dopuri de ceara in urechi. Multi copii fac. Nu pentru ca sunt jegosi ci pentru ca nu putem sa le scoatem noi toata apa din urechi si cu praful care e afara se "indoapa". Simptomele: se trag de urechi, isi dau peste urechi, etc. Mi-a zis ca nu are rost sa il duc la ORL sa il sperii cu seringa aia cu apa sub presiune ci sa-i pun 3 picaturi de alcool boricat 3% in fiecare ureche si sa masez usor.

3. Piscaturile de tantari care se fac ca niste guguloaie. Astea sunt o reactie alergica la veninul pe care il baga insecta. Tratament: sa avem in casa Zirtec (anti-alergen), Calamina (un unguent anti-inflamator foarte bun cica), unguent cu nurofen sau unguent cu diclofenac (daca se inflameaza tare de tot)

Daca imi mai aduc aminte si va mai intereseaza va mai zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Da, Bianca, pe mine ma intereseaza mult, ca pediatra lui Andrei e o supervarza, asa mai aflu si eu cate ceva!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Andrei tinde sa stea cu gura deschisa; mi-e teama sa nu aiba polipi. Am observat ca si doarme cu gura deschisa. Oare se impune sa-l duc la un consult orl?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Acu sa va tineti bine:

Pediatra noastra a fost la un congres in Elvetia organizat de Nestle NUtrition. Si un mare smecher de acolo care a facut nu stiu ce cercetari a zis ca: PORCUL ESTE DIN NOU LA MODA LA COPII!

Pentru ca: porcul este singurul animal care nu mananca mancare cu hormoni. Ideea e ca se poate da carne de porc la copii, cica, dar nu grasimi, carnataraie, prajeli...acolo o ceafa cu cartofi prajiti merge. GLUMESC! Cotlet cica, carne mai slaba de porc, daca exista.

Mi-a zis sa n-o iau de buna, dar asa cu titlu informativ sa mai stiu si eu ce o sa apara in curand si sa nu fiu surprinsa.

Mergi la inceput

Pai, eu chiar vazusem prin supermarketuri borcanele pt bebe cu jambon, carne de porc si-am zis ca oare ce-i cu aia, is nebuni?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Salutare!
Astazi implinim 18 luni!
Am facut o noua pagina web si o sa dau parola pe PM celor care doresc. Deocamdata lucrez un picut la ea.

La multi ani, printzesei frumoase si elegante!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Luana Am admirat raza de soare !

Anca, deja intram la banuieli ca nu ai mai intrat, m-am linistit si te-am pus pe lista !

Noi sper ca suntem deja, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Vreau sa va intreb, ai vostri mai stau in patut? ce facem cand nu mai sunt destul de inalte gratiile? la ce etapa trecem, pana la culcat in patul mare?

Adela nu pare ca vrea sa iasa din patutul cu gratii (ala de voiaj imi da oarecare emotii), dar cand o sa devina "periculos" ma gandeam ca scoatem gratiile de pe o parte... adik daca vrea sa iasa, sa iasa linistita, sa nu trebuiasca sa se arunce in cap...

Mergi la inceput

Denisamada, uite, la chestia asta nu m-am gandit...o sa o pun si eu in practica, inainte de a anihila total patutul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Bianca, M-ai dat gata cu porcul la bebei O fi sanatoasa carnea slaba de porc, dar eu asa am prins: pana la 3 ani interzis! si asa merg, poate generatiile viitoare isi vor hrani bebelusii cu jambon si ceafa de porc Oricum, la ce carne de casa mananca Ianis (cocosi, curcani, gaini crescuti de bunica mea cu "urluiala" si buruiene taiate), sigur nu e injectata cu hormoni In rest, gasesc foarte utile informatiile cu Zirtec/Calamina si oxiuri

Ayla, multumesc! Am avut placuta surpriza sa gasesc la PM link-ul cu pozele Luanei la 18 luni , o adevarata domnisoara descurcareata si independenta, frumoasa foc!, si ce bine-i sta cu codite

Am reusit sa-mi instalez noua versiune de yahoo mssenger si am putut deschide astfel mailurile de pe contul comun, printre care si pozele de la mare cu Alexandra Novus, eu zic sa nu te impacientezi din cauza bubitelor, o fi vreo alergie de la noul unt Stiu ca anul trecut cand facuse si Ianis bubite de caldura, o mamica mi-a recomandat sa-l tin cat mai dezbracat posibil, dusuri dese si sa-l dau cu crema Avene Cicalfate. Vara asta facuse niste cojite la spranceana (tot de la caldura) si dermatoloaga mi-a recomandat Mycoheal HC crema (cu nitrat de miconazol si hidrocortizon 10mg), i-au trecut

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput