FIV la Sibiu (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns persi spune:

gabriela, stai linistita draguta ca nu e cazul sa-ti faci griji de acum.
ce pot zice eu...azi am avut niste scurgeri foarte ciudate maroni-galbui iar la un moment dat un firicel mic ca un cheag de sange rosu nu stiu ce sa mai cred dar ideea e ca nu mai pot gandi nici o clipa pozitiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

daca vreti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns...
cam cat dureaza ,in medie,toata procedura ,binenteles daca totul decurge OK.
Eu o sa incep pe ciclu din septembrie dar sotul meu o sa fie plecat la sf lunii octombrie -inceputul lunii noieembrie.
nu stiu daca ma incadrez in timp.
va multumesc.

Mergi la inceput

daca totul va fi bine poate dura in jur de 2-3 saptamani.deci te-ai putea incadra.multa bafta sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabri-ela

persi nu am niciun simtom pana acum si sunt in Z4 de la ET. Nici sanii nu mai sunt tensionati. Pe 12 trebuie sa fac testul. Dar cred ca ma indrept cu pasi rapizi spre o alta nereusita. As vrea sa aflu mai multe despre FET pt ca mai ma 6 puiuti la congelat. Cine ma poate ajuta cu niste informatii despre aceasata procedura? Multumesc

Luna aceasta va fi o luna roditoare pentru mine

Gabi, eu am reusit prin FET! Dar consider ca, in cazul tau e prea devreme sa discutam despre asta... Eu zic sa mai ai putintica Rabdare si Incredere in sansa ta! Nu la toate fetele simptomele sunt aceleasi. Eu aproape ca nu am avut simptome mai deloc si un beta ff mare. Hai sa ne rugam ca totul sa fie asa cum ai visat! Daca va fi cazul (eu sper cas nuuuu), o sa discutam si despre FET!
Iti tin pumnii!

danaisa20 fericita 29+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui persi

gabriela, stai linistita draguta ca nu e cazul sa-ti faci griji de acum.
ce pot zice eu...azi am avut niste scurgeri foarte ciudate maroni-galbui iar la un moment dat un firicel mic ca un cheag de sange rosu nu stiu ce sa mai cred dar ideea e ca nu mai pot gandi nici o clipa pozitiv...

Persi, acum o sa te cert nitel! Sa stii ca atitudinea si staarea ta pozitiva conteaza ff mult! Asa ca daca vrei ca puiului/puiutilor tai sa le fie bine la caldurica si sa stea acolo cumintei tb sa ii ajuti si tu cu un gand optimist. Ceea ce ai avut tu poate fi de la nidatie. A cata zi de la ET esti? De fapt tu ce astepti acum (daca nu mai faci beta) sa mergi la control si sa vezi puii la eco? Daca e asa, o sa mai dureze, pt ca inimioarele batand se vad cam la 5 sapt de la UM sau cam 3 sapt de la ET. Bafta si fruntea sus!

danaisa20 fericita 29+
cu

Mergi la inceput

danaisa,sa stii ca am nevoie de putina cearta...sau putin mai multa.ai perfecta dreptate.nu stiu daca este de la nidatie pt ca au trecut 2 sapt de la et...o sa mai repet luni beta sa vad cum mai e.pana atunci nu-mi ramane decat sa SPER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

persi - mersi frumos de raspuns,sper sa fie bine,cred ca o sa o iau razna -nu mai am rabdare.de maine mai am o luna.saptamana viitoare ma duc la control la medicul meu sa vad daca am ceva chisturi dupa dipherelin (am facut 6 luni) si sa-i cer sfatul daca merita sa vin la Sb - eu am uterul f mic si sanse sa duc o sarcina la capat mici dar daca zice ca am macar o sansa - nu stau pe ganduri.acum sunt putin mai optimista si sper sa se intample ceva.
Gabi - o sa fie bine,multe fete nu au simptome .Te pup si ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cary_na spune:

Salutare IVANOVAMMA #351;i noi suntem din Tr Severin. Ai mare dreptate īn privin#355;a medicilor #351;i clinicilor de analiz#259; de prin severin. Noi am f#259;cut aproape toate analizele la Synevo, īn Craiova, dar nu avem curajul s#259; ne hot#259;rām pentru un FIV. din cāte analize am f#259;cut toate mi-au ie#351;it īn regul#259;, singurele probleme sunt la so#355;ul meu (nr mic de spermatozoizi #351;i mobilitate sc#259;zut#259;) Am mai auzit de la cineva despre clinica din Sibiu, sper#259;m s#259; ajungem #351;i noi pe acolo, īn curānd. Tuturor fetelor baft#259; #351;i s#259; dea DD s#259; vi se īmplineasc#259; visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cary_na spune:

Salut, daria76. Cum #355;i s-a p#259;rut atitutidinea medicilor de la Sibiu. Vrem s#259; mergem #351;i noi acolo, dar nu #351;tim la ce s#259; ne a#351;tept#259;m, mai ales c#259; am fost #351;i la dr. Cezara Bucur #351;i nu prea am fost mul#355;umi#355;i de atitudinea doamnei doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

cary_na, scrie, te rog, fara diacritice pe forum. Multumesc!

MElise

Mergi la inceput