FIV la Sibiu (15)
Raspunsuri - Pagina 7
gabri-ela spune:
persi eu iau acid folic de 5 mg cate o pastila pe zi si nu conteaza ora. Dar la tine chiar este indicat pt ca esti si insarcinata. Asa ca poti sa incepi. Oricum o sa ti se recomande si este foarte imp pe aceasta perioada
Luna aceasta va fi o luna roditoare pentru mine
daria76 spune:
Persi felicitari, parca ne mai dai sperante, noua, celor care mergem la Sibiu.
Ivanovaama, ei le-am facut la Dana Bebec pe str. Privighetorii, iar cele de trombofilie si anticorpii antifosfolipidici la Synevo Timisoara. Asa este, in amaratul asta de oras, sa te fereasca DD sa te imbolnavesti ca nu ai nici dr. buni si nici macar un laborator care sa-ti faca analize.
Eu in septembrie voi merge pentru FET la Sibiu, mai am 2 blasto de 5 zile, iar zilele trecute am ajuns la dr. Uscatescu la Fundeni, care mi-a prescris "tratamentul ungurilor inainte de FIV" asa s-a exprimat. Sper ca intr-o zi sa ne indeplinim si noi visul, acela de a fi mamici. Doamne ajuta!!!!
monaramona spune:
Maine va fi ziua cea mare,am sa vad daca hiperstimularea va fi foarte severa si vom decide daca vom transfera embrionii sau nu.sa imi tineti pumnii
gabri-ela spune:
mona multa bafta astazi! Pumnii sunt stransi. Te asteptam cu vesti.
daria ai PM
gabri-ela spune:
persi nu am niciun simtom pana acum si sunt in Z4 de la ET. Nici sanii nu mai sunt tensionati. Pe 12 trebuie sa fac testul. Dar cred ca ma indrept cu pasi rapizi spre o alta nereusita. As vrea sa aflu mai multe despre FET pt ca mai ma 6 puiuti la congelat. Cine ma poate ajuta cu niste informatii despre aceasata procedura? Multumesc