FIV la Sibiu (15)
Raspunsuri - Pagina 6
misspii spune:
monaramona - trebuie sa fie bine,o sa treaca si sper sa fie asa cum ai visat.
Gabri-ela,Persi - ma bucur pentru voi,sa dea DD sa aveti sarcina usoara si fara probleme.
Eu de saptamana viitoare ma apuc de analize si nu mai am rabdare pana pe 9 si cand ma gandesc ca putea si 2 sept dar am zis ca nu ma incadrez in grafic cu analizele..
va pup pe toate!!!!!!!!!
bonsai spune:
fetelor,
am o intrebare pt cele care au fost de curand la polisano:s-a terminat perioada de concedii,sunt pe acolo doctorii?
dupa 15 trebuie sa ma programez la operatie,si voiam sa stiu cam care e atmosfera pe acolo!
gabri-ela spune:
bonsai la Sibiu se lucreaza la foc continu. Nu mai este nimeni in concediu. Asa ca stai linistita si bafta multa.
Luna aceasta va fi o luna roditoare pentru mine
camrynna spune:
Buna seara ! Nu am vazut asemenea proces mai anevoios decat aparitia CM , cand il asteptam NU vine la timp , si cand exista un licar de sperantza , te plezneste exact la timp
Fetelor , a auzit cineva de METABOLOMIX ? Este un medicament de ultima ora care mareste sansele embrionasilor de a se impalnta , ii face puternici ...si asa au sanse mai mari de a ramane in uter ...
Am o prietena in Turcia care va urma aceasta procedura ...
Am sa intreb si eu medicul meu sa vedem daca spitalul dispune de Metabolomix ....
Camrynna ,
http://picasaweb.google.com/118095978199782018084/Camrynna#
persi spune:
gabriela,ce iei pt sustinere?
eu as lua acid folic.dr nu mi-a zis dar am citit ca este bun
IVANOVAAMA spune:
dragi fete,
nu am mai scris de mult timp deoarece voi, dragele de voi sunteti in emotii cu fiv-urile, iar eu neajungand, deocamdata , la asa ceva nu ma prea pricep. Am fost si eu la sibiu pe 26 iulie, e posibil sa ma fi intalnit cu vreuna dintre voi, deoarece asteptand sa intru impreuna cu sotul meu a mai venit o pereche, care mai fusese pe la dr. I. Mie mi-a dat niste analize sa fac, dar in amaratul meu de oras nu am gasit unde sa le fac, am mers pe la craiova si am facut o parte din ele, unele se lucreaza pe la bucuresti, pentru una nu au avut eprubeta si trebuie sa ma mai duc si mai am unele hormonale din sange de facut. Eu credeam ca le termin pana urmatorul CM, dar nu e asa si deci poate abia prin septembrie sa iau legatura cu dr. I sa vedem ce zice. Oricum va doresc la toate sa vise implineasca marea dorinta si sa aveti parte de pui frumosi si sanatosi.
gabri-ela spune:
persi eu iau utrogestan 6 pe zi asa cum ne-a dat dr dar mai iau si acid folic de cateva luni. Dr a zis ca nu este musai de luat dar totodata daca il iau nu are ce strica. Tu ai mai repetat si astazi beta? Pe la ce ora ne dai si noua rezultatul? Tu acum ce simtome mai ai?
monaramona multa, multa bafta maine la punctie. Sa stai linistita ca nu simti nimic. Pumnii sunt transi pt tine.
Eu nu simt nimic schimbat la mine, doar sanii foarte putin tensionati. Dar cred ca de la progesteron. Asta este! Cu Dumnezeu inainte.
Pupici pt toate fetele
persi spune:
nu am mai repetat beta si nu o sa il mai repet ce o fi o fi.as lua si eu acid folic dar nu stiu cum...tu cum il iei?la ce ora si cat?
persi spune:
nici nu stiu ce simptome amsi daca am nu stiu daca sa le pun pe seama sarcinii.sunt cam ametita(popate fi de la faptul ca nu mai beau cafea),nu am pofta de mancare(caldura),ma cam doare spatele(??),urinez destul de des,sunt si cam adormita....si cam atat...
gabri-ela spune:
persi eu acid folic iau cate o pastiluta pe zi de 5 mg dar nu conteaza ora. La tine ar fi foarte indicat sa iei pt ca esti insarcinata. Pana la primul control tu deja sa iei pt ca oricum iti va da medicul. Deci sa incepi.