FIV la Sibiu (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui persi

salutari!am repetat bhcg si s-a dublat de luni.incep sa sper ca totul va fi bine

Felicitari persi! Din suflet iti doresc o sarcina usoara, o nastere la termen si unul sau doi puiuti perfecti care sa va umple viata de zambete!

danaisa20 fericita 28+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

Dragele mele am intrat sa va anunt ca sambata am punctia si ca voi face o hiperstimulare de toata frumuretea. Deja am ceva lichid in burta. Cine a facut hiperst severa poate sa imi spuna prin ce a trecut! Am F multi foliculi:peste 30.asa ca nu cred ca voi face transf luna asta. Daca nu voi fi grav atunci il voi face.Va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

multumesc mult pt urari danaisa.
bafta multa mona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Felicitari persi!!!!!!!!!!!!!
Sa ai parte de sarcina usoara si la termen!Sa te bucuri din plin de puiutii tai!
Mona tre asteptam s-o urmezi pe Persi!!
Pupici la toate fetele....................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi30 spune:

Felicitari pentru nr. de ovule. Vreau sa-ti scriu dar nu ai activat PM. Trimite-mi un mail te rog, sau raspuns pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi30 spune:

monaramona, sorry, am uitat sa scriu ca e pt tine.

Mergi la inceput

Draguta mea am activat pm .daca nu reusesti sa imi scri am sa iti trimit pe pm tau id meu ca sa vb.dar cred ca merge pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

persiFELICITARIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am zis ca o sa chefuiesc la reusita ta. Bravo!
Sa dea Dumnezeu sa stea puiutii tai cumintei acolo la mami unde este cel mai bine si sa vina sanatosi pe lume. Sarcina usoara!
Fetelor si eu mi-am adus ingerasii acasa. Totul la mine a decurs foarte bine la FIV. Nota 20 pt echipa de la Polisano. De acum numai Dumnezeu poate face minunea. Eu nu mai am decat sa astept pana saptamana viitoare cand voi face testul. Doamne ajuta!
Fetelor cam in ce zi are loc implantarea? Cand ar trebui sa simt ceva? Tu persi ce simtome ai avut dupa ET si cam cand? Cam din ce zi?
Stiu ca nu este o regula.
monaramona hai ca treci tu si peste asta cu bine. Am vazut ca toate fetele care au facut hiperstimulare au si ramas insarcinate. Vezi in urma ca au mai povestit fetele de hiperstimulare....cristina si parca si johanes
Putere multa!
bytzi, simonete, misspii

Luna aceasta va fi o luna roditoare pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

gabriela,eu nu am avut nici un fel de simptome putina somnolenta si sanii tari si durerosi in rest nimic.eu oricum nu ma bucur deocamdata.o sa mai repet maine beta care sper sa se dubleze.am avut atatea dezamagiri incat mi-e frica sa ma mai bucur,mi-e frica sa cred ca sunt insarcinata si apoi...
iti tin pumnii si ma rog sa fie bine la sfarsit pt toate.
beta cand il faci?

Mergi la inceput

Sper si eu sa fie bine si sa imi faca embrintransferul luna asta ca daca e severa hiperstimularea s-ar Putea sa nu il fac decat dupa ce ma fac bine

Mergi la inceput