FIV la Sibiu (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daria76 spune:

Buna Caryna (scuze daca te-am botezat)si imi pare rau ca esti in aceeasi situatie ca noi, cele care mai postam pe acest site..
Si eu sunt tot din Tr. Severin.
Asa um am mai scris, medicii ( Ispasoiu si Chicea) sunt la 180 grade fata de cei de la noi. Profesionisti, rabdatori, iti explica pe inteles care iti sunt sansele si nu incearca sa profite de bani. De fapt, nu trebuie sa dai nici un banut in plus fata de preturile pe care le au afisat. Eu sunt pacienta lui I, am optat pt. el pentru ca-l poti gasi mai des la clinica si nu avea asa multe paciente ca dr. C, care e mai renumit.Daca mai ai intrebari, pune-la fara teama, pentru ca oricare dintre fetele de aici au trecut sau inca mai trec prin ceea ce treci si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IVANOVAAMA spune:

Buna fetele,
daria76 si caryna - severinence de-ale mele. Multuesc pentru raspunsuri si incurajari. Caryna poti sa mergi fara nici un fel de teama la sibiu - dr. I este deosebit, asa cum ti-a zis si daria iti expune toate problemele, are rabdare sa stea de vorba cu tine si sa te asculte fara graba. Eu acum astept sa termin cu analizele (cand am vrut sa le fac la Dana Bebec - care este foarte draguta - a inchis laboratorul pentru concediu) si apoi sa sun din nou la Sibiu si sa ma programez. Oricum eu credeam ca voi rezolva mai repede cu analizele, dar nu a fost asa - este si perioada de vara si peste tot sunt concedii.
Va doresc succes la toate, iar celor care sunt in asteptare (in urma FIV) le doresc sa aiba noroc si sa li se implineasca ceea ce isi doresc, deoarece e groaznic sentimentul acela cand privesti la testul de sarcina si nu apare decat o liniuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor dupa cum v-am spus ca nu simt nimic deosebit la mine, de azi Z6 de la ET am avut o scurgere maronie si un chegulet. Se pare ca-mi vine CM. Nici nu am mai apucat sa-mi fac testul. Eu astazi sunt in Z 25 de la CM si mie cam asa imi vine in intervalul 25-30 de zile. Se pare ca nici nu a vrut sa m-a lase sa mai sper putin. Asta este, o sa mergem inainte.
persi te astept pe tine cu un rezultat bun de la test astazi. Barem tu sa reusesti
mona cum a fost sambata? Cand poti sa ne povestesti si noua

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

gabiii!!ce tot ai???de ce gandesti asa???nu tu erai cea care incuraja?ce s-a intamplat acum?scurgerea si firicelul mic de sange le-am avut si eu si poate e de bine.vb sotului"tu esti dr sa le stii pe toate"?nu te mai gandi lasa timpul sa treaca

Mergi la inceput

asa este persi eram cu moralul ridicat, dar acum vad ca-mi curge in continuare si rosu. Ce sperante sa-mi mai fac? Nu a fost doar o scurgere si atat. Asta este CM al meu. Dupa cum spuneam eu nu am avut niciun simptom, dar de fapt nici cand vine CM nu simpt nimic, pur si simplu vine.
Voi ce ziceti sa mai fac testul joi cand trebuia sa-l fac? Pt ca mie daca mi-a venit asa de repede(Z6 azi de la ET) practic nici nu se pune in discutie ca ar fi fost ceva prins acolo. Nici nu m-a mai lasat sa mai sper putin. Dar poate este mai bine asa. Sa nu m-a mai chinui.
Tu persi ai mai repetat astazi beta? Astept rezultatul tau bun, sa m-a mai bucur si eu astazi de ceva ca tare sunt necajita. Il astept si pe sot de la servici sa-i dau urata veste. Nu vreau prin telefon.
Asa ca fetelor care m-a puteti ajuta cu informatii despre FET, va rog!
Cat ar trebui sa astept? Ce tratament se face, cat dureaza....va rog sa vrea sa aflu cat mai multe.

Anul acesta va fi un an norocos pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IVANOVAAMA spune:

Gabrie ela,
priveste inainte !
Toate vin de la Dumnezeu. Gandeste-te sa fiti sanatosi - tu si sotul tau - sa puteti merge mai departe. Stiu ca e un sentiment groaznic acela cand astepti ceva pe care ti-l doresti foarte mult si nu se implineste. Urasc testele de sarcina cu o singura liniuta (alte femei poate le urasc pe cele cu 2 liniute). Viata merge mai departe!!!!

Mergi la inceput

gabriela tare rau ma superi!eu am avut 2 zile scurgeri de imi venea sa urlu azi am beta 265!!!asa ca SPERA !!te ror spera!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

draga gabriela

incearca sa tii tratamentul in continuare, si fa beta in ziua care tb!
am citit aici pe forum de o pacienta a dr Dracea, careia i-a venit CM chiar cand trebuia sa faca testul, si nu l-a mai facut.

Peste catva timp, la consultatia de control, ca dupa FIV nereusit s-a vazut la eco bebe!!!!

si in plus, am citit ca sint multe femei care au menstruatie peste sarcina,fara o cauza clara, cam atunci cand trebuia sa le vina!

asa ca, oricat de mica e speranta, ea totusi exista; incearca, n-ai ce sa pierzi, dupa toate prin care ai trecut!

Te pup si o sa vezi, o sa fie bine pana la urma, acum sau data viitoare!

Mergi la inceput

Beta 265!!!

Mergi la inceput

BRAVO persi!!!!!!!!!!!!!
FELICITARII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa dea DD sa ai o sarcina usoara in continuare si BB mult doriti sanatosi si sa stea cumintei la mami in burtica. Tu cu acest rezultat al tau m-ai facut sa m-a bucur pe ziua de astazi.
Eu ce sa mai sper, dupa cum bine spuneai si tu ai avut nister scurgeri maronii. La mine insa este rosu. Asa rosu nu poate fi de la nidare.
Gabi B multumesc mult pt incurajari

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput