FIV la Sibiu (15)
Raspunsuri - Pagina 4
persi spune:
salutare!azi am facut bhch si nu stiu daca tre sa ma bucur deocamdata sau nu.valoarea a fost de 19.22 cam mica zic eu,desi am citit ca media ar fi 17 in sapt 2.dr mi-a zis sa stau linistita si sa mai repet miercuri bhcg ca la val asta sunt insarcinata.nu ramane decat sa astept pana miercuri,iar asteptarea este punctul meu cel mai slab.va pup pe toate si va multumesc pt incurajari.
gabriela multa bafta pt maine
mona la fel si pt tine bafta multa.apropo cand e punctia?
misspii spune:
PERSI - te inteleg perfect ,cu asteptarea este cel mai greu dar nu mai este asa de mult pana miercuri..
Gabriela- bafta multa !!!
va pup pe toate!!!
gabri-ela spune:
Multumesc fetelor pt toate incurajarile voastre!
Gata, am transferat 2 blasto si sper ca Dumnezeu de azi inainte sa-si indrepte privirea si spre noi, iar peste 10 zile sa ne bucuram de doi ingerasi. Doamne ajuta!
Am mai congelat inca 6.
persi sa vii maine cu un beta dublu. Eu spun ca este sarcina. Doamne ajuta!
monaramona asteptam maine sa ne spui ce ai mai facut. Dar eu cred ca maine seara ai sa faci ovitrelul, iar vineri punctia. Pumnii stransi!
Luna aceasta va fi o luna roditoare pentru mine
monaramona spune:
Multumesc fetelor ca va ganditi la mine.sper sa ai dreptate ca m-am plictisit .gabriela ma bucur ca ti-ai luat acasa puiutii.ai grija de tine si de ei. Persi eu zic ca va fi bine.va pup pe toate si pe cele care nu prea scriu
misspii spune:
Gabri-ela - multa bafta si sa dea DD sa fie bine.Te pup.
Am primit raspuns de la drI -ieri.Trebuie sa fac toate analizele de pe prima pagina,a zis sa ma duc cu toate in septembrie.
Va pup pe toate.
persi spune:
felicitari din suflet gabi!asa sa fie peste 10 zile sa te bucuri de vestea cea mare.(trei pupici ca acum sunteti trei)
persi spune:
gabriela,ce Zici ca mai faci?cum te simti?
da-ne de veste.eu azi la trei iau rezultatul la beta am niste emotii...va pup