FIV la Sibiu (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns persi spune:

salutari tuturor!gabriela, eu ce sa zic sunt mai bine.burtica nu mai doare dar sunt tot balonata si mai inteapa putin ovarele.am fost plecata doua zile la tara sa mai scap putin de stres.beta o sa fac luni asa cum mi-a zis dr.tu cand mergi le ET?tin pumnii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Gabi ,buna productie ai avut !
Tin pumnii pt. ET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

persi multa, mlta bafta maine la beta!
Primesti rezultatul tot maine? Cred ca ai mari emotii, dar sunt sigura ca vei veni cu un rezultat foarte bun. Pumnii sunt stransi pt tine.
Tu ai mai platit ceva la clinica pt inghetarea embrionilor?
Eu astazi in Z3 de la punctie mai am 9 embrioni, iar marti dimineata la ET sa-mi ramana si ceva pt congelat. Doamne ajuta!

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

Buna fetele eu sunt deocamdata bine luni ma duc din nou la eco sa vedem cum am mai evoluat. Se pare ca voi face o hiperst. Dar sper ca voi fi bine....gabriela ma bucur ptr tine...eu stau in sb pana la punctie ca ma omoara drumurile. Daca sunteti prin preajma si va plictisiti poate ne vedem....persi te asteptam cu beta mare...Bun venit noilor aspirante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

salutari tuturor!gabriela eu nu am mai platit nimic la clinica pt ca primul an de congelare am inteles ca e gratis.cu rabdarea ma descurc ce va fi va fi.de doua zile dorm continu si nu am timp sa ma gandesc.maine sper sa am si rezultatul la analize.multa bafta pentru marti.

Mergi la inceput

persi aceasta stare de somnolenta este un prim semn de sarcina. Bravo!
Azi pe la ce ora ai sa primesti rezultatul la beta? Esti in Z9 de la ET, nu? Pumnii sunt stransi pt tine!
Am pus deja sampania la rece si chiar am chef de o petrecere

Mergi la inceput

Hai persi!!Asteptam rezultatul sa ne bucuram si noi...gabriela maine iti iei puiutii acasa. Sa ne zici daca te-a durut.....fetelor pe unde sunteti?cele cu vechime au plecat toate?inainte era plin pe forum ,iar acum am ramas numai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Fetelor, cam in cat timp raspunde drI la e-mail-uri.Stau tare rau cu rabdarea.am trimis e-mail cu intrebarile referitoare la intalnirea din sept ieri si nimic...
va rog,sa-mi spuneti.ca am un program ..si nu o sa am timp sa fac analizele.

Mergi la inceput

misspii mie mi-a raspuns de pe o zi pe alta. Dar ieri fiind duminica si in acest sfarsit de saptamana a fost plecat din localitate.......imediat ce va putea iti va da un raspuns. Deobicei dimineata inainte le citeste.
persi
monaramona bafta multa in continuare

Mergi la inceput

Gabriela sunt numerosi ,dar au doar14 ,pana la 18 mai am.miercuri ma duc iar

Mergi la inceput