FIV la Sibiu (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

bonsai multa,multa bafta maine la laparascopie. Domnezeu sa te ajute si te asteptam cu vesti bune
misspi sa ai incredere in dr I, ca este profesionist si o sa faca tot ce trebuie sa fie bine pt tine
camryna multa bafta sambata si sa dea Dumnezeu sa vii cu vesti bune
persi, johanas, yarrina, florentina, cristina, danaisa si alessia sa aveti in continuare o sarcina usoara, nastere la termen si copii sa vina sanatosi pe lume
Fetele care merg la FET ce mai fac? Eu astazi am facut o eco endovaginala sa vad daca am ramas cu chisturi dupa FIV-ul nereusit. Si se pare ca totul este ok. Am inteles ca FET-ul il pot face dupa doua CM.
Astazi in Z 11 aveam un edometru de 6,8. Oare este rau? Poate si dupa stimularea pt FIV de luna trecuta mai subtire? Am inceput sa beau ceai de cretisoara si sper sa fie bine.
Pupici pt toater fetele

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Bonsai bafta multa! Sa se lase cu reusita din prima.
Mispii ma bucur ca ti-a placut dr I. Sa ai incredere maxima in el ca stie ce face.
Gabita multumim. Data viitoare se va lasa cu ochisori si la tine.

fericita!! 24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

dragele mele eu nu v-am uitat ,,sunt bine.am trecut cu bine peste hiperstimularea severa pe care am avut-o acum mi-a venit cm ..am stat o saptamana la polisano..nota 20 ptr cei de acolo. despre dr i nu pot sa zic nici un cuvant (este un adevarat profesionist si un om cu suflet )acum mai fac un eco ptr chisturi saptaman viitoare si dupa cm din septembrie fac transferul cu embrioni congelati (care ma astep[ta cumintei acolo)
am citit din urma si ma bucur ca sunteti bine
gabriela se pare ca iar mergem in paralel.va tin pumnii la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentina_a spune:

Buna fetetelor,

astazi am 12 saptamani si am facut ecografie sa vad ce mai face bebicul care mi-a mai ramas, se pare ca el este bine ( sunt mai optimista acum), celalat fat nu mai este deloc s-a resorbit, dar sacul lui este inca acolo si s-a mai micsorat foarte putin. Doctorita mea a zis ca e spre bine, mi-a masut si colul si am 37.6 mm, e bine? Saptamana viitoare o sa facu dublu test si abia astept sa-l vad mai bine pe bebic. Mai am o rugaminte la voi, pute-ti sa-mi recomandati un doctor la Bucuresti? Eu am fost la Giulesti dar dupa ce s-a intamplat imi este cam frica sa mai merg acolo.
Persi, Alessia felicitari si sarcina usoara; Camryna multa bafta si o sa vezi ca o sa fie bine.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florentina_a

Buna fetetelor,

astazi am 12 saptamani si am facut ecografie sa vad ce mai face bebicul care mi-a mai ramas, se pare ca el este bine ( sunt mai optimista acum), celalat fat nu mai este deloc s-a resorbit, dar sacul lui este inca acolo si s-a mai micsorat foarte putin. Doctorita mea a zis ca e spre bine, mi-a masut si colul si am 37.6 mm, e bine? Saptamana viitoare o sa facu dublu test si abia astept sa-l vad mai bine pe bebic. Mai am o rugaminte la voi, pute-ti sa-mi recomandati un doctor la Bucuresti? Eu am fost la Giulesti dar dupa ce s-a intamplat imi este cam frica sa mai merg acolo.
Persi, Alessia felicitari si sarcina usoara; Camryna multa bafta si o sa vezi ca o sa fie bine.
Va pup pe toate

Florentin_a colul tau e super fain.
Cat despre medic in bucuresti nu stiu ce sa zic. si eu am avut de-a face cu maternitatea giulesti, inainte de sibiu, si nu am tocmai amintiri placute. incearca sa ceri ajutorul fetelor de la Odisee.
Ai grija de bebelica!
Bafta pt maine camryna!

danaisa20 fericita 31+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Yarina,Gabi - va multumesc pentru raspunsurile si incaurajarile voastre.am fost cam varza dar cand ai probleme e destul de greu sa mai gandesti rational,te astepti ca dupa operatie,tratamen de 6 luni sa scapi de toate si sa uiti ...dar asta este viata...
va pup pe toate si ...sambata si duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Buna , eu am trecut cu bine de punctie .Au gasit 11 foliculi , insa acum este problema mare la sotz .A facut punctie testiculara , in testicolul stang nu au gasit NIMIC , in cel drept sperma foarte proasta , este din ce in ce mai rau , unii cu forma aiurea , altii cu cap mic ,etc.
Nu stiu daca vom avea embrioni , sper din tot sufletul sa am acar 2-3 ..
Fetelor, cred ca asta e ultimul FIV pt ca nu mai suport !!!

Camrynna ,

http://picasaweb.google.com/118095978199782018084/Camrynna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui camrynna

Buna , eu am trecut cu bine de punctie .Au gasit 11 foliculi , insa acum este problema mare la sotz .A facut punctie testiculara , in testicolul stang nu au gasit NIMIC , in cel drept sperma foarte proasta , este din ce in ce mai rau , unii cu forma aiurea , altii cu cap mic ,etc.
Nu stiu daca vom avea embrioni , sper din tot sufletul sa am acar 2-3 ..
Fetelor, cred ca asta e ultimul FIV pt ca nu mai suport !!!

Camrynna ,

deci nu poti sa renunti, da? Avem pe DC pe Sheri al carei sot a avut niste spermatozoizi ... varza, si are 3 copii facuti prin fiv da? 3, ultimii - gemenele nascute in Iulie. Daca prin absurd nu reusiti acum ii dai tratament naturist sa imbunatatesti ce are, bine ca-i are si pe aia , chiori asa cum sunt.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Ms. de incurajari, Amzulica ! Am 5 embrioni gata de transfer ...
Bilantul :

9 ovocite mature , din 11
5 fertilizate ,5 embrionutzi gata de transfer !!

Deci e clar , daca se grabesc sa-i transfere maine , inseamna ca iar sunt lenti in dezvoltare !

Numai ca eu am probleme cu greutatea , de aia nu tin sarcinile ...asta e motivul cred de nu se lipesc embrionasii .....

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

m-am intors cu bine!

multumesc pt sustinere,de operatie nu m-am temut ci de rezultat!

pe interior arat foarte bine,nu am endometrioza,teoretic ar trebui sa raman insarcinata usor dar iata ca nu e chiar asa....

exista totusi o problema relativ importanta,si anume uterul e puternic retrovers si poate asta e o cauza a nereusitei(in august avem un an de cand tot prestam)

ps:camryna,sa de-a domnul sa fie singura problema la tine greutatea,ca pana la urma s-au vazut atat de multe gravide plinute care faceau copii pe banda rulanta....ca ma mira e in schimb problema sotului tau,ca eu stiu ca la arabi problemele cu fertilitatea sunt foarte rare...

Mergi la inceput