FIV la Sibiu (15)
Raspunsuri - Pagina 19

misspii spune:
bonsai - ma bucur ca esti bine si nu este endometrioza,f bine...uterul retrovers poate sa fie o problema pt sarcina ,eu am uterul si mic si retrovers(eu le am pe toate
)si nu prea sunt sanse.medicul a zis ca natural se ramane greu dar se poate...
te pup.sa te refaci bine si dupa ai timp sa te gandesti la toate.

bonsai spune:
nu stiu ce sa zic,misspii,
dar tot aici pe un forum se dezbatea problema uterului retrovers,si erau multe pareri pro,adica se poate usor,eu cred ca la noi mai e ceva...
era o parere cam asa,e greu sa nu o memorezi :despre o tipa care ramanea gravida ori de cate ori isi" scutura" sotul izmenele pe ea .sper sa remarci plasticitatea expresiei....

vasilasanita spune:
Nu e o problema uterul retrovers! Cred ca v a spus dr I.
Si mie mi a facut dr I o laparoscopie in aprilie (si eu am uter retrovers si microchisturi pe deasupra).
Am ramas insarcinata natural in aceeasi luna. Asa ca bafta si incredere in dr I!
Dumnezeu ne va ajuta!

camrynna spune:
Bonsai ,stii cate cupluri de arabi fac FIV din cauza infertilitatii masculine ?
Am avut ghinion si gata ! Eu am ghinion in multe chestii in viatza ...
Pe Walid l-a blestemat o femeie asa : ,, Am sa am eu grija sa nu faci niciodata copii '', era cunoscuta in comunitatea lor ca se ocupa cu lucruri '' necurate ''...ea ar fi vrut sa-si marite fata cu el acum vreo 15 ani ....
Uite ca eu sufar acum ....ambii suferim ....niciodata nu ne lasa embrionii sa ajunga blastocisti pt ca se stie ca NU supravietuiesc in mediul de laborator ....
fetele , are cineva ameteli de la Duphaston ? Eu de cand il iau de abia ma ating de mancare ...mai iau si Cyclogest supozitoare ...
Camrynna ,

bonsai spune:
asta voiam sa aud,ca se poate dupa laparoscopie!!!!
daca tot am facut operatia,macar sa am noroc...pe de alta parte ma gandesc ca nu mi-a facut nimic pe interior ca cica nu am nevoie..
camryna,e clar ca vine sfarsitul lumii,nu de alta dar au ajuns si arabii cu probleme de genul acesta.si tocmai ei care au cate 6-8 copii.poate ar fi mai bine sa veniti in romania sa mai incercati ,nu de alta dar poate scapati de presiunea familiei lui si va mai relaxati si voi.ca sunt convinsa ca nu iti e usor tie pe acolo.

camrynna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bonsai asta voiam sa aud,ca se poate dupa laparoscopie!!!! daca tot am facut operatia,macar sa am noroc...pe de alta parte ma gandesc ca nu mi-a facut nimic pe interior ca cica nu am nevoie.. camryna,e clar ca vine sfarsitul lumii,nu de alta dar au ajuns si arabii cu probleme de genul acesta.si tocmai ei care au cate 6-8 copii.poate ar fi mai bine sa veniti in romania sa mai incercati ,nu de alta dar poate scapati de presiunea familiei lui si va mai relaxati si voi.ca sunt convinsa ca nu iti e usor tie pe acolo. |
Presiunea familiei lui ?? Familia lui NU se baga ,parintii lui sunt oameni educati , profesori .......imi este foarte bine aici , am crescut aici ...se pare ca ai o impresie gresita despre lumea araba ...
Cat despre venit in Ro , da , m-atzi facut tare curioasa cu Dr Ispasoiu...daca e sa fac un FIV in Ro , la Sibiu il fac ...
Camrynna ,

vasilasanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bonsai asta voiam sa aud,ca se poate dupa laparoscopie!!!! daca tot am facut operatia,macar sa am noroc...pe de alta parte ma gandesc ca nu mi-a facut nimic pe interior ca cica nu am nevoie.. camryna,e clar ca vine sfarsitul lumii,nu de alta dar au ajuns si arabii cu probleme de genul acesta.si tocmai ei care au cate 6-8 copii.poate ar fi mai bine sa veniti in romania sa mai incercati ,nu de alta dar poate scapati de presiunea familiei lui si va mai relaxati si voi.ca sunt convinsa ca nu iti e usor tie pe acolo. |
Si mie mi a spus ca nu mi a facut nimic. DAr ceva se pare ca tot a facut!

Dumnezeu ne va ajuta!

monaramona spune:
dragele mele si eu am uter retrovers si am un baiat de 13 ani si 2 sarcini extrauterine..deci cum a zis dr i am avut 3 sarcini ..deci uterul retrovers nu impiedica sarcina

bonsai spune:
camrynna,
daca am o parere gresita despre lumea araba,imi cer scuze,noi nu-i intelegem,nu-i cunoastem,eu stiu numai ca sunt extrem de familisti,dar daca tu ai crescut pe acolo inseamna ca nu ai probleme legate de adaptare si de mentalitate.eu ,de la distanta,credeam ca sunt mai greu de inteles.
vasilasanita,
e super pt tine,voiam sa vad semnatura cu cate saptamani:20!!!!!!
si natural,dupa laparo:cum iti merge?ai o sarcina usoara?

camrynna spune:
nu-i nimic , Bonsai, nu ai pierdut nimic deosebit ,nici nu tb. sa le dam mare importanta ...nu ai de ce sa-ti ceri scuze..
..
eu am venit de la ET , mi-au pus doar 2 din 5 , unul de 8 celule, unul de 6 , ambii frumosi, Grade A..
Ceilalti 3 ...sunt de doar 4 celule ..ii mai lasa sa vada cum evolueaza 2 zile , si apoi ii ingheatza , daca se opresc din evolutie , ii arunca
Sa speram ca se prinde macar cel de 8 celule ...
Camrynna ,