FIV la Sibiu (15)
Raspunsuri - Pagina 17

danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui johanas Felicitari Alessia,sigur sunt gemenasi ,sa ajute DD sa ducem sarcina cu bine pana la capat fara probleme ![]() ![]() |
Johanas ti-am trimis PM.
danaisa20 fericita

cu

yarrina spune:
Johanas am ditamai burta! Bebeii au miscat pe la 16 saptamani. Acum deja dansam la muzica...sughitam. Suntem copii mari.
Tu cum esti?
fericita!! 24+
si

gabri-ela spune:
raisa tie nu ti-a dat sa faci o eco imediat dupa CM venit dupa FIV nereusit, pt chisturi? Mie mi s-a dat de facut. Oricum maine am sa fac o eco sa vad ce mai este pe acolo. Voua vi s-a dat aceasta eco doar inainte de FET?
Cica voi sta si la CM urmator,apoi la ala din sep-oct voi incepe FET.
Pana atunci am timp si pt tratarea unei infectii urinare cu care m-am pricopsit. La voi FET-ul a inceput stand doar un CM, nu?
Pupici pt toate fetele mele dragi
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

johanas spune:
Yarina,eu sunt bine in general,nu mai am greturi de pe la 10 saptamani si bb misca de pe la 15 s. 16+

bonsai spune:
fetelor,
va felicit pt reusite,celelalte speram in continuare.
maine ma operez,fac laparascopie,si in functie de rezultat sper sa incep fiv.
sper sa nu fie endometrioza!!!

misspii spune:
BONSAI - sper sa nu fie endometrioza,este rau ca tot reapare si reapare.bafta multa si Dumnezeu sa fie cu tine.te pup!
am fost azi la sibiu,mai am un set nou de analize de facut si dupa mai vedem...
va pup pe toate.
ce a zis dr I total diferit de d-na dr M.nu vreau sa fiu deplasata dar sunt dezamagita nici dimensiunile uterului nu au fost corecte.chistul era binenteles acolo dar dansa nu a vazut nimic.ce fericita eram in primavara ca nu mai am chisturi..poate am eu mai putin noroc si poate in cazul altor fete este OK.atunci eram multumita,a vorbit frumos ,a explicat dar nu a vazut nimic corect.Pacat ca este la Polisano.
sunt multumita ca am luat decizia corecta si m-am programat la dr.I

camrynna spune:
Samabata la ora 9.30 am am aspirarea foliculara si sotul punctia testiculara !
Doamne ajuta ! am 10 foliculi maturi maturi gata de lupta
Camrynna ,
http://picasaweb.google.com/118095978199782018084/Camrynna#

camrynna spune:
Mult succes la laparoscopie , Bonsai ! sa dea DD sa fie bine !
Camrynna ,
http://picasaweb.google.com/118095978199782018084/Camrynna#