FIV la Sibiu (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Felicitari tuturor gravidutelor noi , multa bafta celor care fac FIV !
Danaisa , nu am facut nici o analiza atunci nu mi-a mai ars ...

Sunt pe ultima suta , medicul e ff multumit , fac FIV tot la Royale Hayat Hospital , cu dr. Ghazzawi , e cel mai bun de aici in ceea ce priveste FIV , embriologii sunt belgieni...suntem optimisti ..
Avem 10 foliculi mari , si 4 mai micutzi ..A zis medicul ca nu avem nevoie de mai multi ...aici prin lege am inteles ca nu se transfera mai mult de 3 ...deci sigur o sa avem si la pastrare ..
M-a intrebat medicul : Twins , ok ?? Am zis WHATEVER !!!!!!!!!!! NUMAI SA FIE :) cred ca joi am punctia ,...am niste emotii ...
maine am iar ecografie ....sper sa termin cu Menopurul asta odata !!!

Camrynna ,

http://picasaweb.google.com/118095978199782018084/Camrynna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

salutari fetele!!!acum am ajuns de la sb si sunt ff obosita... dar totusi am intrat sa va dau de veste.
am un singur bebe la purtator fapt ce era sigur dupa beta meu micut.
cu toate astea sunt fffff fericita, chiar daca numai un puiut a ramas cu noi.
in rest toate bune...ma incearca niste greturi mici si niste ameteli usoare dar la fac fata cu brio
alessia,felicitari draguta!!!
va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui persi

salutari fetele!!!acum am ajuns de la sb si sunt ff obosita... dar totusi am intrat sa va dau de veste.
am un singur bebe la purtator fapt ce era sigur dupa beta meu micut.
cu toate astea sunt fffff fericita, chiar daca numai un puiut a ramas cu noi.
in rest toate bune...ma incearca niste greturi mici si niste ameteli usoare dar la fac fata cu brio
alessia,felicitari draguta!!!
va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.

Felicitari , Persi , sa creasca mare si frumos , si mai ales sanatos

Camrynna ,

http://picasaweb.google.com/118095978199782018084/Camrynna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Tinem pumnii stransi pt tine Camryna! Doamne ajuta!
Bravo Persi!
Ai mare grija de tine si de samburelul mic!

danaisa20 fericita 30+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia29 spune:

Felicitari Persi!!Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!!fetelor,mie mi-a spus dr sa nu mai repet bhcg-ul dupa 2 zile,sa fac eco dupa 7-10 zile.am vazut ca voi ati repetat-o la 2 zile.nu stiu ce sa fac...voi ce ma sfatuiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

dupa confirmarea ecografica a sarcinii, nu se mai recomanda repetarea beta HCG. mult mai concludenta e confirmarea evolutiei sarcinii la eco!

asa ca nu te mai intepa daca dr nu ti-au cerut. asteapta calma (daca poti!) ecografia urmatoare.

eu sint in aceeasi situatie, am facut prima eco la 6 sapt si 2 zile, si s-a vazut o gagalice si acuma stau ca pe ghimpi pana joi, sa vad daca ii bate inimioara, daca a crescut...
si daca ma doare burtica, e rau, daca nu ma doare, iar imi fac griji, controlez sanii in fiecare zi, daca s-au muiat sau nu...si tot asa! o mie de pitici!!! nu mai vb de teama de hemoragie, verific de o suta de ori pe zi!

asa ca doamne-ajuta! sa ne fie bine. am ajuns cu rabdare si perseverenta pana in punctul asta, tb sa avem rabdare si in continuare!

Gabi +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

gabi,stai linistita nu esti singura care are piticii respectivi.ma regasesc in tot ceea ce ai spus despre nelinistea ta.aceleasi lucruri le fac si eu de zeci de ori pe zi.
eu zic,ca grijile abia incep sa vezi ce stresate o sa stam pana misca,apoi sa fie totul ok,sa se dezv bine, apoi ne gandim la nastere si tot asa...ne cresc grijile odata cu ei.
multi pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Felicitari persi,gabi,alessia!!!!!!!
Ma bucur enorm pentru fiecare in parte ,sa aveti grija de voi si sa aveti sarcini fara probleme.
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Persi

fericita!! 22+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns johanas spune:

Felicitari Alessia,sigur sunt gemenasi ,sa ajute DD sa ducem sarcina cu bine pana la capat fara probleme.Felicitari Persi.Danaisa te-am intrebat de TT pentru ca si eu l-am facut ieri.Dar de ce nu vrei sa-ti aduci aminte ,ce s-a intamplat cand l-ai facut? Eu am facut ieri si eco si bb meu facea tumbe ,n-am putut vedea putulica.Acum ce-o fi ,sanatos sa fie,.....dar tot sunt foarte curioasa.

16+

Mergi la inceput